arkadaşlar daha önce bakır olan saçlarımı evde palette yoğun renk açıcı ile açmıştım... bilen arkadaşlarım vardır..
angelina jolinin iskender filminde oynadığı saç rengi koyu kumral sanırım bayağı inceledim netten..
şu an saçım altın sarısı gibi..orta kumrala boyadım tabii bir kaç yıkamada açıldı..
koyu kumral alırsam..saçlarımda yeşerme falan olurmu bir boyamada tutmaz renk herhalde teşekkürler..
tenim açık buğday bakır yada kızlı tonlar düşünmüyorum..
altın sarı zemınıne kumral boyarsanız saç turunculaşır küllü kumral tavsiye ederim hafif bi yeşillik bırakır ama yıkamayla akıyor diye duymuştum..resımdeki bence koyu kumral değil açık kahve tonları gibi geldi bana
altın sarı zemınıne kumral boyarsanız saç turunculaşır küllü kumral tavsiye ederim hafif bi yeşillik bırakır ama yıkamayla akıyor diye duymuştum..resımdeki bence koyu kumral değil açık kahve tonları gibi geldi bana
o zaman çok ideal bi saç rengı benım saçlarımın sinem kobalın tarzında röfleli felan makyajsız zorrr çok hemde..bu renkler hem doğal duruyor hemde makyajla felan çok hoş durur eskı saç rengım açık kahveydi benımde naturel çok hoş tu :)
o zaman çok ideal bi saç rengı benım saçlarımın sinem kobalın tarzında röfleli felan makyajsız zorrr çok hemde..bu renkler hem doğal duruyor hemde makyajla felan çok hoş durur eskı saç rengım açık kahveydi benımde naturel çok hoş tu :)
teşekkür edrim canım...yanıtların için bu saçın rengini bir daha açamam yıpranır çünki onedenle acele etmeden karar vereyim diyorum..bakıcam dediğin renge ..loreal düşünüyorum boya olarak ama