• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar evde palette ile açtığım saçımı koyu kumral düşünüyorum bir kaç sorum ...

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
arkadaşlar daha önce bakır olan saçlarımı evde palette yoğun renk açıcı ile açmıştım... bilen arkadaşlarım vardır..
angelina jolinin iskender filminde oynadığı saç rengi koyu kumral sanırım bayağı inceledim netten..
şu an saçım altın sarısı gibi..orta kumrala boyadım tabii bir kaç yıkamada açıldı..
koyu kumral alırsam..saçlarımda yeşerme falan olurmu bir boyamada tutmaz renk herhalde teşekkürler..
tenim açık buğday bakır yada kızlı tonlar düşünmüyorum..

$imagesCAVEH4QNjoli.jpg $joli.jpg küllü koyu kumralmı acaba..

altın sarı zemınıne kumral boyarsanız saç turunculaşır küllü kumral tavsiye ederim hafif bi yeşillik bırakır ama yıkamayla akıyor diye duymuştum..resımdeki bence koyu kumral değil açık kahve tonları gibi geldi bana

altın sarı zemınıne kumral boyarsanız saç turunculaşır küllü kumral tavsiye ederim hafif bi yeşillik bırakır ama yıkamayla akıyor diye duymuştum..resımdeki bence koyu kumral değil açık kahve tonları gibi geldi bana

kahvemi acaba gerçekten ben bu rengi beğendim renk tavsiyelerinizide alabilirim..

kolestonun altın kahve tonuda olabilir çok parlak duruyor çünkü ..benım saç rengımın çok dışında ama hoş duruyor bence deneyebilirsiniz :)

kolestonun altın kahve tonuda olabilir çok parlak duruyor çünkü ..benım saç rengımın çok dışında ama hoş duruyor bence deneyebilirsiniz :)
yıllarca röfle bakır yada açık renkler kullandım..
şimdi birazda doğal tomlar denemek istiyrum..kendi saç rengimmiş gibi..

o zaman çok ideal bi saç rengı benım saçlarımın sinem kobalın tarzında röfleli felan makyajsız zorrr çok hemde..bu renkler hem doğal duruyor hemde makyajla felan çok hoş durur eskı saç rengım açık kahveydi benımde naturel çok hoş tu :)

o zaman çok ideal bi saç rengı benım saçlarımın sinem kobalın tarzında röfleli felan makyajsız zorrr çok hemde..bu renkler hem doğal duruyor hemde makyajla felan çok hoş durur eskı saç rengım açık kahveydi benımde naturel çok hoş tu :)
teşekkür edrim canım...yanıtların için bu saçın rengini bir daha açamam yıpranır çünki onedenle acele etmeden karar vereyim diyorum..bakıcam dediğin renge ..loreal düşünüyorum boya olarak ama

palette kullandım genelde ama loreal emınım çok daha iyidir :) umarım güzel sonuçlar alırsınız

Back