- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 38
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Pek birşey anlamadım tek anladığım nokta nişanlın 380 binliraya ev almış babası yine mi ev istedi 130 binliraya ve 220 binliraya ev alma meselesi var onu kime almak istedi.2 iki yıldır tanıyorum ailesi buna 380 milyar gibi bir borca soktu ev alırdi kredi ile biz nasıl geciniriz dedim çünkü düğün için bile kuruş parası yoktu aileside yardım etmedi .. babasi var birde öğretmen kızı çalışıyorlar biz evlenmek üzere iken her ay 3 milyar geri odemli ev aldirdilar işte nisanlimin dört buçuk milyar maaşı vardı. . Herneyse ayrıldık konu bu değil nisanlimin biraz birikimi vardı ona kiyamamistik bir minik ev alacakti düğün için harcama dedim neyse babası demişki o birikimi ver bankadan para çek 130 milyarda bankadan çek bize evi al siz kiraya geçin demiş ben bunu kabul etmedim nasıl kabul edeyim:/ sonra nisanlim babasıyla tartismis bir hafta banada bir tane bodrum alalım size sıfırdan kredi çekeyim 220 milyar ( yani dusunsenize 34 yasindaki kazık kadar adam saf gibi ya hakikaten galiba aşırı saf bu yaşta olmasına rağmen babası çocuk gibi nisanlimin parasini yonlendiriyo ) çocuk gibi korkuyor babasindan çok ezilmiş koskoca bir adam oldugunun farkında değil benmi haksızim onlarmi ben anlamadim yada nisanlimmi aşırı saf?
Sen daha önce konu açmıştın galiba. Herkes nişanlını pasif, ailesini ise maddiyata düşkün bulmuştu. Sana da kızmıştık, hala o adama geri dönmek istiyorsun diye.
Yok bitti ama hala olanları hazmedemiuorum
Hazmedemeyecek bir şey yok. Eski nişanlın seninle bir hayat kuracak, ev kuracak, aile babası olacak meziyetlere sahip değilmiş. Kurtulduğuna sevin.
Evlenseydin, ilerde her maaş günü konu açardın buraya, bizden para istiyorlar diye.
Kaç yasindasin bilmiyorum ama çok mantıklı konuşuyorsun bu mantigin senin duygularının önüne gecebikiyormu? Eğer bunuda becerebiliyorsan çok başarılı olacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?