• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar eski nişanlım aşırımi saf

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
38
2 iki yıldır tanıyorum ailesi buna 380 milyar gibi bir borca soktu ev alırdi kredi ile biz nasıl geciniriz dedim çünkü düğün için bile kuruş parası yoktu aileside yardım etmedi .. babasi var birde öğretmen kızı çalışıyorlar biz evlenmek üzere iken her ay 3 milyar geri odemli ev aldirdilar işte nisanlimin dört buçuk milyar maaşı vardı. . Herneyse ayrıldık konu bu değil nisanlimin biraz birikimi vardı ona kiyamamistik bir minik ev alacakti düğün için harcama dedim neyse babası demişki o birikimi ver bankadan para çek 130 milyarda bankadan çek bize evi al siz kiraya geçin demiş ben bunu kabul etmedim nasıl kabul edeyim:/ sonra nisanlim babasıyla tartismis bir hafta banada bir tane bodrum alalım size sıfırdan kredi çekeyim 220 milyar ( yani dusunsenize 34 yasindaki kazık kadar adam saf gibi ya hakikaten galiba aşırı saf bu yaşta olmasına rağmen babası çocuk gibi nisanlimin parasini yonlendiriyo ) çocuk gibi korkuyor babasindan çok ezilmiş koskoca bir adam oldugunun farkında değil benmi haksızim onlarmi ben anlamadim yada nisanlimmi aşırı saf?

2 iki yıldır tanıyorum ailesi buna 380 milyar gibi bir borca soktu ev alırdi kredi ile biz nasıl geciniriz dedim çünkü düğün için bile kuruş parası yoktu aileside yardım etmedi .. babasi var birde öğretmen kızı çalışıyorlar biz evlenmek üzere iken her ay 3 milyar geri odemli ev aldirdilar işte nisanlimin dört buçuk milyar maaşı vardı. . Herneyse ayrıldık konu bu değil nisanlimin biraz birikimi vardı ona kiyamamistik bir minik ev alacakti düğün için harcama dedim neyse babası demişki o birikimi ver bankadan para çek 130 milyarda bankadan çek bize evi al siz kiraya geçin demiş ben bunu kabul etmedim nasıl kabul edeyim:/ sonra nisanlim babasıyla tartismis bir hafta banada bir tane bodrum alalım size sıfırdan kredi çekeyim 220 milyar ( yani dusunsenize 34 yasindaki kazık kadar adam saf gibi ya hakikaten galiba aşırı saf bu yaşta olmasına rağmen babası çocuk gibi nisanlimin parasini yonlendiriyo ) çocuk gibi korkuyor babasindan çok ezilmiş koskoca bir adam oldugunun farkında değil benmi haksızim onlarmi ben anlamadim yada nisanlimmi aşırı saf?
Pek birşey anlamadım tek anladığım nokta nişanlın 380 binliraya ev almış babası yine mi ev istedi 130 binliraya ve 220 binliraya ev alma meselesi var onu kime almak istedi.

Genelde aileler kendilerinden önce evlatlarını düşünürler bilmiyorum bizde öyledir..Tabi herkes ailesine güvenip evlenmemeli ama nişanlın işini bilmiyor o kadar krediye girilir mi? Daha düğün yapacaksın, ev eşyası falan filan epey masraf şimdi aile içi mesele karışma demekte olmaz sonuçta evlenince sende o ailenin bi ferdi olacaksın bu ödemeler sizi zorlayabilir

Sen daha önce konu açmıştın galiba. Herkes nişanlını pasif, ailesini ise maddiyata düşkün bulmuştu. Sana da kızmıştık, hala o adama geri dönmek istiyorsun diye.

Biten giden bi ilişkiyi kurcalamasan keşke. Devam etseydinde bunları sorgulayıp mutsuz olacaktın.

Yok bitti ama hala olanları hazmedemiuorum

Hazmedemeyecek bir şey yok. Eski nişanlın seninle bir hayat kuracak, ev kuracak, aile babası olacak meziyetlere sahip değilmiş. Kurtulduğuna sevin.

Evlenseydin, ilerde her maaş günü konu açardın buraya, bizden para istiyorlar diye.

Eskide kalmıs saf olsa ne olmasa ne bunu bundan sonrakiler düsünsün...Boşver gitsin ....

Hazmedemeyecek bir şey yok. Eski nişanlın seninle bir hayat kuracak, ev kuracak, aile babası olacak meziyetlere sahip değilmiş. Kurtulduğuna sevin.

Evlenseydin, ilerde her maaş günü konu açardın buraya, bizden para istiyorlar diye.

Kaç yasindasin bilmiyorum ama çok mantıklı konuşuyorsun bu mantigin senin duygularının önüne gecebikiyormu? Eğer bunuda becerebiliyorsan çok başarılı olacağına eminim

Kaç yasindasin bilmiyorum ama çok mantıklı konuşuyorsun bu mantigin senin duygularının önüne gecebikiyormu? Eğer bunuda becerebiliyorsan çok başarılı olacağına eminim

Sağol canım. Şöyle diyeyim, duygularıma kapılarak davrandığım bir dönem oldu, ağzımın payını aldım, o yüzden artık mantığımla hareket ediyorum :)

Artık duygularımın önüne geçiyor evet, çünkü çok üzüldüğüm bir dönem oldu. Keşke o dönemde duygularımda hareket etmeseydim dedim, pişman oldum. İlk önce kendi mutluluğunu düşünmeli insan.
Hep verici olamazsın. Sen mutlu olmazsan, hayatındaki kimseyi de mutlu edemezsin.

Bazi erkekler boyledir. Buyumezler bir turlu. Yetiskin adam olamazlar yaslari kac olursa olsun. Bu tipler ya anaci olurlar asiri, ya babaci ya da herkese karsi miyminti tiplerdir. Seninkide bunlardan biriymis. Artik dusunme, hesabi kitabi kapatmaya calis kafanda. Evlenseydin omrunu yerdi bu adam senin. Kurtuldun iste daha fazla sorgulama, bitir artik kafanda.

Zaten gerekeni yapıp ayrılmışsınız boş verin saf mıydı salakmıydı.

Back