arkadaşlar eşiniz siz doğum yaptıktan sonra ayrımı yatıyor

Benim bebeğim 3,5 aylık. Sepet beşiği var ve odamızda yatıyor. İlk günden beri eşimle hiç ayrı yatmadık. Zaten eşim bensiz yatakta bile yatmaz. Ben oturuyorsam salonda uyuklar. O yüzden hiç ayrı yatmayı düşünmedik. Sabah 5,5'da işe gittiği halde elinden geldiğince yardımcı olur. Gerçi kızım çok şükür geceleri huysuzluk yapan bi bebek değil ama istisna halinde eşim saat kaç olursa olsun kalkar ilgilenir. Ben gece bezini değiştirirken bile ağlarsa kalkar bebeğe şebeklik yapar kaydirigubbakcemile3 Ayrı yatılmasına karşıyım ben ya. Onlarda kocamız sonuçta. Bebeğimide inşallah ramazandan itibaren odasında yatırmayı düşünüyorum. Gerçi odası uzak ama telsizle sorunu hallederiz yerimseniben

Canım bebeğin mutlaka odasında yatmalı sende eşinle yatak odanızda yatmalısın ve hemen bi bebek telsizi almalısın,diye düşünüyorum:))

4. ayından sonra oğlumu odasına geçirdik o zmana kadar bizim odamızda park yatağında yatıyordu..

ayrı yatılması bana çok mantıksız geliyo çünkü bu sadece kadına ait bi sorumluluk değil..

bebeğim gece uyandığında eşim kalkar getirir göğsüme kadar yatırır bebeğimi..

ee baba olmak bedavadan olmaz..çalışıcak azıcık :)

doğumdan sonra evimiz sobalı olduğu için oda kanepede rahat edemediği için biz 2- 3 ay ayrı yattık

Hiç yataklarımızı ayırmadık....
Bebegımız besıkte bızde yatagımızda uyuduk.
Bende sezeryan oldum ama esım dıkıs yerıme vurur felan hıc ole bı korkum olmamıstı .
Bence arkadasım esınle yatagını ayırma.
Ona sarıl uyu.yerı gelıcek gece beraber kalkıcaksınız.
Sen altını degıstırırken oda sana yardım edıcek. Bız ole yapıyoruz.
Sonra arada sogukluk olur gıbıme gelıyor.
Hem babanın cocuguna, hemde sızın aranızda .... Nacızane fıkrım.
Bu arada gule gule buyut bebegını

canım bizde aynı beşik aldık yatak odamıza ama eşinlede alakalı olabilir ben eşime git diğer odada yat uykun bölünmesin diyorum o olmaz yanınızda yatıcam diyo ama beşik tavsiye ediliir

canım ya kıyamam sana ne kadar duygusal söylemişsin. belki eşin uykusuz kalınca çok kötü oluyodur ona bişey diyemeyiz ama keşke bu anların tadını çıkarsa biz daha olmadan diyoruz ki keşke olsa şimdi yanımızda yatardı ama sonra pes eder mi bilmem :)

canım biz yatak odasına beşik aldık.sıkma canını beğin 40ı çıkınca uykusu biraz daha düzene girer gece 1_2 defa uyanmaya başlar o zamanda hemen ağlar ağlamaz alır emzirirsen eşinde rahatsız olmaz

arkadaşım yaptığın büyük hata... en korktuğum şeydi hamileyken eşim ve kızım arasında kalmak.... bende çözümü yatak odasına beşik almakla bulanlardanım Bebeği hem rahat duyuyorsun hemde o yıpratıcı uykusuzluğunu eşine sarılarak gidermeye çalışıyorsun... hem bebek anne temasına alışmıyor hemde öz güveni oluşmaya başlıyor kızım 1.5 yaşındayken kendisi itiyordu beni yatağından 'herkes kendi yatağına'diye 8 aylıkken odasını ayırdım ve şimdi 3 yaşında odası ona özel ve uykusu geldiğinde iyigeceler deyip odasına gidiyor ... tavsiyem olsun EŞLERİMİZDE BİZİM ÇOCUĞUMUZ SAYILMAZ MI VE O ÇOK DÜŞKÜN OLDUĞUNUZ BEBEĞİN BABASI AYNI ATMOSFERİ YAŞAMAYA HEM İHTİYACI VAR HEMDE ZORUNLU....

hastaneden eve geldiğim andan itibaren eşimle aynı yatakta yatıyorum.
ama 1 hafta benim tarafımda oğlumda yatıyordu.
sonra doğru olmadığını düşündüm ve şimdi odamızda sepetinde yatıyor.
tedirgin yatsanızda uyku tatlıdır arkadaşlar bebeği yanınızda yatırmak sakıncalı.
annemin bir sözü vardır eşinle kavga etsen bile asla yatağını ayırma.........
bu ayın 28inde 4.yılımıza giricez ve doğum gecem dışında ayrı yatmadım.
bence bebeği odanızda beşiğine siz eşinizle yatağınıza..............

Bizde yataklarımızı hiç ayırmadık, bebeğimiz bizim odamızda beşikte yatıyor. ışe gitmesi önemli değil ki, sanki biz gece kalktığımızda ertesi gün uyuyabiliyor muyuz? Ben uyuyamıyorum şahsen. Bebiş gündüz uyuduğunda ev iş, ütü, yemek... Ayrıca baba onlar sorumluluk alacaklar. Yalnızca işten geldikten sonra bi iki saat sevmekle bebekleriyle aralarındaki güçlü bağı kuramazlar. Unutmayın onlar bizim gibi değil, doğduktan sonra hatta zamanla bağlanıyorlar bebeklerine. Kızım gece uyandığında eğer ağlarsa eşim hemen uyanır ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. Bence yatakları ayırmak, hele hele gerek bebeğin gerekse evin tüm sorumluluğunu almaya çalışmak çok yanlış. Depresyona bile sürekler insanı.

vanım en iyi çözüm beşiği yetek odana koy yani ayrı ayrı olur mu iç...ben mesela öyle yaptım kızım biraz büyüyünce odasını ayırcam şuan yatak odasında beşikte yatıyor....zaten babasıda ne beni ne de kızını başka odada yatırırdelikafadulden

bence hiç normal değil bu durum benim eşimde sabah 8 akşam 8 çalışıyor akşamları uzun toplantılarıda oluyor
ayrıca yüksek lisans okuyor kafası hep dolu ama asla bizi ayırmaz yanından
hatta uzunca bir süre akşamları eve geldiğinde o baktı kızıma ben uyudum
ayrıca karı koca ayrı yatmakta neymiş araya mesafe girer

eşim daha ben 6 aylık hamileyken, yatak odamıza koymak için sepet beşik almıştı

kocama kıyamam belki uykusuz falan kalırsa ama ben de doğru bulmuyorum ayrı yatmayı

zaten hamilelik döneminde birbirimizden uzaklaşıyoruz ister istemez, bir de doğumdan sonra ayrı yatarsak olmaz bence

zaten ben eşim yanımda yatmadan uyuyamam ki, o da bunu bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…