• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar eşiniz siz doğum yaptıktan sonra ayrımı yatıyor

xzeynpx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
22
0
86
İzmir
arkadaşlar yeni doğum yaptım biz bebeğimle ayrı odada kalıyoruz eşim yatak odasında yatıyor ben şuanda bebeğimi yanlız bırakmak istemiyorum uykum çok ağır sesini duyamam diye korktuğumdan bebeğimin yanında yatıyorum eşim yanımızda yatmıyor ayrı odada kalıyor bebek büyüüyne kadar sizinle aynı odada kalamam diyor çok canım sıkılıyor sizce ne yapmalıyım bi türlü karar veremiyorum

biz yatak odamiza kucuk bir besik aldik, bebek icinde 8 aylik olana kadar yatacak, boylece cozduk problemi, uykum agir degildir, yan oda da yatsa da duyardim sesini ama boyle daha kolay oluyor, 8 aylik olduktan sonra bebegimi kendi odasinda yatiracagim, bebek telsizi almayi dusunuyorum, sesini duyamazsam diye..bence esinle yatagini ayirma arkadasim, bebegimizin babasi sonucta onlar, kendilerini dislanmis hissetmesinler..onlar bizim buyuk bebeklerimiz:)

Canım yatak odanda yerin varsa bence de beşik iyi bir çözüm. Kendi yanında yatırmadığın sürece uzmanlar da anne ile bebeğin aynı odada belirli bir süre kalmasına sıcak bakıyorlar. Benimki de 8 aylık oldu, şu an evimizde kalmıyorum, dönünce ben de dolphin arkadaşım gibi artık kendi odasında yatırmaya başlayacağım. Benim de uykum çok ağırdır ama annelik öyle bir şey ki, gak dese dikiliyorsun ayağa, ben kendime bile şaşıyorum bazen. Kendini hiç üzme, sen onun yatakta kıpırdandığını bile duyarsın. Güle güle, sağlıkla büyüt bebişini...

bebeğinle aynı yataktamı yatıyorsun yoksa bebeğin beşikte sende yataktamı yatıyorsun ama sakın bebeğinnle aynı yatakta yatma çünkü onu farkedemeyebilirsin daha çok küçük neyse ben 2 hafta eşimle ayrı yattım sezeryan olduğu için ameliyat yerime değer diye ayrı yattım ama sonra bebeğim beşikte yanımda bende yatak odasında yatağımda yatıyorum ama bebeğinle bencede öyle yap başka yolu yok çünkü bebk beşiğinde sen yatak odadanda yatağında

biz bebeği yatakodamıza aldık asla ayrı odalarda yatmadık
ben pek sıcak bakamıyorum bu işe
babalar sorumluluk almamış oluyorlar bu şekilde
hamilelik ve doğum sonrası eşler zaten uzaklaşabiliyorlar birbirlerinden
bir de yataklar ayrılırsa iyice soğukluk oluşur diye düşünüyorum
hem bazı geceler anne uyusun baba ilgilensin, bizim de uykuya ihtiyacımız var değil mi

bende kesinlikle eşimle ayrı yatakta yatmayı düşünmüyorum ama eşim sabah işe gideceğinden uykusunu tam alamaz ise rahat çalışamadığından bahsediyor o yüzden eşim yatak odasında bende bebeğim ile birlikte başka odada kanepede bebeğim beşiğinde yatıyor bebeğim şuan daha yirmi günlük bebek odasıda bizim yatak odamıza çok uzak bebekten ayrı yatmam mümkün değil eşimin bizden ayrı yatmasına çok üzülüyorum onada söylüyorum ama o anlamak istemiyor ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum

Ben sezeryan olduğum için eşim 1 hafta kadar ayrı yattı .Kendisi istedi ayrı yatmayı biraz deli yatar bu yüzden. Ameliyat yerine vurur diye korktu. Bebeğimizin beşiği yatak odamızda . ! hafta sonra eşim geldi beraber yattık bebekte yanımızda olduğundan rahattık

ben eşimle arama yastık koyup yatmıştım.ayrı yatmaktan pek hoşlanmıyorum.portatif beşik alıp odamızda yattı ege 2 aylık olana kadar sonra odasında yatmaya başladı.telsizle de mi duymazsın peki bebeği?

çok garip bir çözüm bulmuşsunuz benim fikrim evliliğinizin geleceği açısında çokta hoş bir durum değil.

biz de bebek doğduğundan beri ayrı yatıyoruz canım.sıkma canını, bir süre olur böyle, yani çok normal.çevremde de birsürü böyle yapan eşler var.sen bebişinin rahatını düşün içini rahat tut

bencede ayrı yatılmamalı ohh baba rahatına baksın anne bütün gece otuırsun
benim eşimde ilk zamanlar ayır yatıyordu birgün laf dokundurdum bir daha ayrı yatamadı :))

Allah razı olsuun eşimden sezeryanla doğum yaptığım için ilk zmnlar benden çok o ilgilendi hatta hala bazı geceler benden çok o uyanıp bakar oğluşumuza bu süreçte hiç yatağımızı ayırmayı düşünmedik açıkçası ama bende böyle şeyler duymuştum oluyo demekki ama bana ters geliyo sonuçta bu ikimizin bebeği ve bnm kadar babasınında emeği olmalı ne demek ayrı odada yatmak herzmn anne dinç olacak diye bişy yok biz ne kdr emek verip yoruluyosak onlarda yorulacak sonuçta bebişlerimizi biz tek başımıza dünyaya getirmek istemedik biraz sorumluluk alsınlar cnm

bebeğimiz 2 aylık olana kadar aynı yatakta yattık üçümüz,sonra yavaş yavaş alıştırdık şimdi oğlum kendi odasında yatıyo.bende sezeryan oldum ama genede yatağımızı hiç ayırmadık.ben bunun eşleri birbirinden soğuttuğunu düşünüyorum.ayrıca bebeleri tek başımıza yapmadık,biraz sorumluluk alıp uykusuz kalsınlar yani..

aynen bende katılıyorum biz bu bebekleri tek başımıza yapmadık..arkadaşlar ne şartta olursa olsun ayrı yatmamalı bence eşler üstelik kaç yaşında olursa olsunlar..biz kızım doğduğu ilk iki gün annemle yatmıştık eşim acemi annem daha tecrübeli diye ama ondan sonra hiç ayrı yatmadık!eşimde alışmıştı zaten bebeğe..ve kendimi toparlayana kadar gece hiç kaldırmadı beni kendisi kalkıp bana o verdi bebeği..hatta kaç kere şahit oldum gece kızımız uyumayınca kucağına alır sallardı uyuyana kadar hala daha öyle..baba olmak sorumluluk ister..bence yatak odanıza küçük bir beşik alın biz öyle yaptık..6. aydan sonra ayırmak şartı ile portatif bi beşşik aldık ayrıyeten hep beraber yatak odamızda yatıyoruz. opuyorumnanaktan

aynen bende katılıyorum biz bu bebekleri tek başımıza yapmadık..arkadaşlar ne şartta olursa olsun ayrı yatmamalı bence eşler üstelik kaç yaşında olursa olsunlar..biz kızım doğduğu ilk iki gün annemle yatmıştık eşim acemi annem daha tecrübeli diye ama ondan sonra hiç ayrı yatmadık!eşimde alışmıştı zaten bebeğe..ve kendimi toparlayana kadar gece hiç kaldırmadı beni kendisi kalkıp bana o verdi bebeği..hatta kaç kere şahit oldum gece kızımız uyumayınca kucağına alır sallardı uyuyana kadar hala daha öyle..baba olmak sorumluluk ister..bence yatak odanıza küçük bir beşik alın biz öyle yaptık..6. aydan sonra ayırmak şartı ile portatif bi beşşik aldık ayrıyeten hep beraber yatak odamızda yatıyoruz. opuyorumnanaktan

kesinlikle haklısın canım.annem hep eşler ayrı yatarsa alışır der.sonra istemeden birbirinden uzaklaşabilirsin.yatak hiçbişey yapmasanda 2 insanı birbirine yaklaştırır.bide sorumluluk beraberce alınmayacaksa,tek kişiye atılacaksa bence çocuk yapılmamalı.hepimizin eşleri sabah işe gidiyo ama gene bi çoğumuzun eşleri gece kalkıp bebeklerinin mamasını verip uyutuyolar.olması gerekende bu.bi süre iki tarafta sıkacak dişini,uykusuzluğa dayanacak.olmaz canım ya..beşiği getir odanıza orda yatın beraber.o kendi yavrusu.onun için uykusuz kalsın biraz.eminim bi süre söylense bile sonra oada b duruma alışacaktır..

ya zaten bebeğin her saat sana ihtayacı var ki onu şimdi ayrı odada yatırman imkansız sürekli gözün üzerinde olması gerekiyo sonuçta sende uykusuz kalıyosun ve seninde görevlerin var hem çocuğa bakıcaksın hem evin işini göreceksin buda çok kolay değil eşin sabah işe gidiyo olabilir yeri gelecek uykusuzda kalacak sonuçta babası benim eşimde sabah işe gidiyo dün 2 ye kadar uyumadık sabahda kalkıp işe gitti ben ne kadar emek veriyosam fedakarlık ediyosam oda edecek ben tek yapmadım ya çocuğu daha 40 ınız çıkmamış sanırım sende tek yatman iyi değil bebeğinde tek yatması mümkün değil hem hep emmek istiyo altını kirletiyo bebeğin odasıda uzakmış kalk odaya git emzir altnı değişti gazını çıkart yatır zaten gene ayrı kalmış olucaksınız çoğu zamanın bebğin odasında bebekle geçecek ama eşinde gelmek istemiyosa zorlama boşver elbet gelecek fazla kalmaz merak etme 40 çıkana kadar tek yatar ondan sonra mecbur gelecek takma kafana

ilk bebeğimde eşimin başka bir odada yatmasını ben teklif etmiştim, açıkçası kıyamadım eşime. benim oğlum gündüz uyuyup gece uyanık kalan bir bebekti. eşim sabah işe gittikten sonra uyuyabiliyordum ama o işe gittiği için hem gece hem gündüz uyanık kalıyordu. kendi adıma vicdansızlık olurdu gece onun oturmasını istemek. zaten işten geldikten sonra gerek ev işleri olsun gerek bebek olsun elinden geldiğince ilgilendi. sonra ayrı bir odada uyuyup dinleniyordu. bu bebeğimde de şartlar aynı olursa (kendi itiraz etse bile) aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. araya soğukluk gireceğine falan inanmıyorum. 2 uykusuz ve sinirli insan olmaktansa tek olmayı tercih ederim :kahve:

aynen bnm eşimde böyle hatta hala öyle benden çok emeği vardır bana kıyamazdı sürekli emdiği için hatta ben bazen sinir olurdumda beni yumuşatmakk için annesiiii oğluşumuzun karnı acıkmış derdi ayyy cnm kocam yaa:asigim:eh o kdrda olsun yani biraz anlayış ltfn kızlar taviz vermeyelim baştan nasıl olursa öyle devam eder :oklava::oklava:kaydirigubbakcemile3

bız derın dogdugunda bırlıkte yatıyorduk esımle.uzun surede oyle oldu ama yatak odam kucuk oldugundan oglum kendı odasında kendı yatagında yatmaya basladı.fakat hastalıklar gaz derken ve donmeye basladıkca yatagında uyanmaya ve gecelerı kalkmaya basladı.bende esımı onun odasına gonderıp oglumu aldım yanıma.sımdıde alıstı burda yatmaya.yatagına koydukca uyanıp aglıyor.bende gece yuz defa uyanmamak ıcın yanımda yatırıyorum.evet yanımda uyuyor sımdı ama bız esımle kardes gıbı olduk bu kezde

Biz başka şehirde öğretmeniz.Ama konyada doğum yaptım.bebek doğduğundan beri tatildeyiz.kendi annemlerde kayınvaldemlerde burda.Bir hafta birinde bir hafta birindeyiz.eşimle aynı odada yatıyoruz bebek de beşikte yanımızda yatıyor.Havalar sıcak olduğundan eşim çok bunalıyor.bebek olunca sürekli pencereyi açık tutamıyoruz.eşim de bazen yastığı alıp başka odaya gidiyor.Bu aralar çok sık olmaya başladı.bakalım evimize gittiğimizde nasıl olcak

Back