İlk önce o aradı beni görüştük ama devam etme konusunda ben adım attım. Psikolojisi iyi değil diye düşündüm. Her şeye rağmen ben adım attım. Ama gördüm ki iyi niyetimi suistimal ediyor. Şart koşuyor. Aciz miyim ben. Reddedince de senin kabul etmeyeceğini biliyordum sen kolay vazgeç diye şart koştum diyor. Kabul eder miyim ben. Ömür boyu yalnız yaşarım neyim eksik çok şükür altımda araba evi satınca elime geçecek az da olsa. Ailem de arkamda o kimmiş ki bu zamana kadar ne hayat yaşadım ki. Bundan sonra onun şartlarını kabul ettiğim takdirde çok daha kötü bir hayata atılmış olacağım. Değer mi. Deli miyim ben..Çok mu dırdır ediyorsun diye soranlar olmuş.
Ya hu kadınlar erkeğin her kahrını çekiyor da , erkekler karısının derdini mi dinlemeye üşeniyor ?
Boşanma nedeni mi bu ?
Üstelik yine kendi hayatını karısına dşrettiği için oluyor bunlar ?
Karısı keyfi ihtiyaçlarını dk.başı söyleyerek mi bunaltıyor ? Nedir yani ?
Oda istemediği şeyleri diretmesin.
Oldu , her türlü kahrı çek, sonra konuşunca karşıdaki bıksın, yok böyle dünya..
Her mesajınızı okudum. Arkadaşlarınızla bir kahve içemediğiniz bir hayatınız varmış. Siz şuan şikayetçi olmalısınız.
Madem o otobüse bindiniz ,madem erkekliğini bir tarafa bırakıp o bileti aldı size şimdi gönlünüzü almasını bilmeli eğer boşanmak istemiyorsanız. Aramayın sakın.
Sabretmelisiniz. Sizi arayacaktır seviyorsa.
Aileside arayacaktır ..
İlk önce o aradı beni görüştük ama devam etme konusunda ben adım attım. Psikolojisi iyi değil diye düşündüm. Her şeye rağmen ben adım attım. Ama gördüm ki iyi niyetimi suistimal ediyor. Şart koşuyor. Aciz miyim ben. Reddedince de senin kabul etmeyeceğini biliyordum sen kolay vazgeç diye şart koştum diyor. Kabul eder miyim ben. Ömür boyu yalnız yaşarım neyim eksik çok şükür altımda araba evi satınca elime geçecek az da olsa. Ailem de arkamda o kimmiş ki bu zamana kadar ne hayat yaşadım ki. Bundan sonra onun şartlarını kabul ettiğim takdirde çok daha kötü bir hayata atılmış olacağım. Değer mi. Deli miyim ben..
Kendini çok bilir sanıp herifin kafayı ağrıtmışsındır. Lafa dinlemeye ihtiyacı vardır , fazla uzatmadan git konuş bence
Sanki ben kabahatliyim sürekli bosanalim diyen benim ben Yuvam için çaba harciyorum beyefendi bu durumu kullanıyor kendini bişey zannediyor. Bundan sonra her kes kendi yolunaAdım atmanız çok iyi olmuş. Tabiki insan elinden geleni yapmalı.
Fakat yaşattığı hayat sanki çok güzelmiş gibi birde şart koşması komik.
Kim ister ki yuvası yıkılsın ama şartlar bunu gerektiriyorsa geri kalan hayatımızı şartlar şurtlarla, istemediğimiz hayatın dayatmasıyla geçirmemeliyiz.
Mesleiğiniz, eviniz, arabanız var. Gençsiniz de. Bencede değmez.
O esnetmeli kendisini biraz da.
Arkadaşım beni tanimiyorsun eşimi de keşke tanısaniz ah keşke öyle davransaydim. Çok bilmiş olsaydım ailemle sikintilarimi paylaşaydim. Çok yüz verdim. Konuştum da ayrıca .adım attım yani yaşadığım hayattan çok memnun olduğum için değil yuva işte yıkılmasın sonra pişman olmayayım dedim kendi bilir şu durumda kaybeden o ben değilimKendini çok bilir sanıp herifin kafayı ağrıtmışsındır. Lafa dinlemeye ihtiyacı vardır , fazla uzatmadan git konuş bence
Sanki ben kabahatliyim sürekli bosanalim diyen benim ben Yuvam için çaba harciyorum beyefendi bu durumu kullanıyor kendini bişey zannediyor. Bundan sonra her kes kendi yoluna
KESİNLİKLE bu konuda size katılıyorum. Artık gorusmuyorum . Ben de kafamda bitirdim. Adli tatilin bitmesini bekliyorum. Bitince dilekçe vericez artık bitsin.Maalesef ki bu böyle;çabalayan taraf varsa diğer taraf kendi hatalarını bile görmez.
Siz yine boşanmayacakmışsınız gibi yanlış hareketlerde bulunmayın eşinize karşı.
Olgun davranın. Kırgınlığınızı belli edin.
Geçmişin hatrının olduğunu bilsin.
Bunun yanında elbette ki şimdilik burnunuzdan kıl aldırmayın..
Ne kadar geri adım atarsanız o kadar çok şart sunar.
adli tatilin bitmesini beklemenize gerek yok.Dilekçe verebilirsiniz.KESİNLİKLE bu konuda size katılıyorum. Artık gorusmuyorum . Ben de kafamda bitirdim. Adli tatilin bitmesini bekliyorum. Bitince dilekçe vericez artık bitsin.
Su an ailelerimizin yanındayız tatilin bitmesini de bekliyorum. Şu an dilekçe versek bile tatilden sonraya kalacak. Eşim erken gidip ev tutacak eşya alacak evi satılığa koyacak. İl dışı tayini açılırsa ben de tayin isticem bakalım. Hayirlisi artık. Hayat yeni başlıyor benim içinadli tatilin bitmesini beklemenize gerek yok.Dilekçe verebilirsiniz.
Seninle mutlu Olacağım diye ailemi geride bırakamam lafı eğer sen eşinin ailesiyle görüşmesine hiç karşı çıkmadıysan ki sanırım öyle bir şey yok, çok ağır olmuş.Bir de bana söylediği şey seninle mutlu olacağım diye ailemi geride birakamam. Ben de ailenin geride mi bırak diyorum dedim. Biz el ele verelim terapiste gidelim Yuvamızı bozmayalim diyorum. Tabiki de ailelerimizi geride birakamayiz dedim ama beni yanlış anladı heralde. Ya da bi yerleri kalktı. ..
Canim ben çok dikkatli bi şekilde onu kırmadan gel beraber her şeyi tüm yasadiklarimizı geride bırakarak tekrar deneyelim dedim. Aileden vazgeç diye bir ifade kullanmadım o kadar da zalim vicdansiz değilim. Ailesi de destek oldu tabi ki bu süreçte onlardan çok etkileniyor. Artık umrumda degil. Yorumun için teşekkür ederimSeninle mutlu Olacağım diye ailemi geride bırakamam lafı eğer sen eşinin ailesiyle görüşmesine hiç karşı çıkmadıysan ki sanırım öyle bir şey yok, çok ağır olmuş.
Hani yaz tatilinde gidip tarlada çalışmadın diye mi? Çok fena ya. Çoğu mesajı okudum, seni anladım anlattığın kadarıyla. Çok aklı başında ve olgun gördüm seni.
Etnik kökenmiş, dinmiş, bunları 7 yıl birlikteyken akıl edememiş mi? Ailesinin yaptığı da terbiyesizlik. Oğullarına deselerdi bizim için önemli değil, siz mutlu olun. Belli ki istedikleri gibi hizmetçi bir gelin olmadığın için destek bile olmamışlar. Bence sen tamamen vazgeç, o dönse bile. Ne bu adamdan ne de aileden sana hayır gelmez.
Çocuğun olmaması büyük avantaj. 3 ay önce 3 aylık hamileyken bebeğimiz kalbi durdu aldirdik allahın takdiri işte. Artık isyan etmicem her işte bir hayır vardır.Iyi ki çocuk yok. Yoksa asla kopamazdın bu insanlardan.