Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Bu gün annemi aradı beyefendi konuşabilir miyiz müsait misin demiş değilim demiş annem konuşacak bişey yok demiş ısrar edince annem de konuşmuş olmuyo demiş anlayamıyoruz demiş kızlar sizce yaptığı doğru mu annemi araması 7 yıllık beraberlik üstüne 4 yıllık evlilik bu şekilde mi bitmeliydi bitirmenin yolu bu muydu telefonla konuşup halletmek yüzsüz yüzüme nasıl bakacak acaba çok merak ediyorum çok yanlış tanımışım meğer

Eskiden böyle büyük anlaşmazlıklarda tarfların aileleriden birer kişi hakem seçilerek tatlıya bağlandırılırmış siz o noktadasınız şu anda...

Yakında seninle de iletişime geçecek demekki, tabi ki öncelikle seni aramaması çok büyük terbiyesizlik. Bu bitişin bütün sorunluluğu ve vebali onda. İçin çok rahat olsun , ne günahına girdin kimsenin ne de yuva yıktın. Pişmanlık yaşayıp içi acıyacak olan o bikaç yıl sonra. Hiç kapak kaldırma o senle iletişime geçene kadar

sürekli aynı şeyleri söylemek dırdıra giriyor eşiniz bıkmış olabilir belki bıktığını anlamanız için boşanmak istediğini söylemiş siz de ciddiye almamışsınız gibi. Bir de üzerine tepki verip gidince arayınca açmayınca da son noktasına gelmiş.

Ben de cok konusuyorum
Erkek arkadasim 4 bucuk senede bikti..
Vidi vidi diyo, az nefes al diyo...
Ben de ehe ehe diye gecistiriyodum..
Ciddi anlamda tirstim suan

Aynen canım içim çok rahat o açıdan

Sorunu keske sizinle cozmeye calissaymis. Büyük bir problem goremedim. Biz bayanlar genelde kendimizi ifade etmek için uzun cumleler kurariz. Erkekler buna dirdir der, takilirlar geçer. Nasil boyle dayanilmaz noktaya gelmis? Ya esiniz abartmis yahut siz cok bunaltmissiniz.Her sekilde eevliliği bitircek buyuklukte bir olay değil. Sizi istemeyeni siz de istemeyn

iste buuu
güclü kadin olmak herzaman iyidir eziklikten
yok su sebebten sogudu su sebebten istemiyor seven sebeb aramaz kosulsuz sever

Ben de cok konusuyorum
Erkek arkadasim 4 bucuk senede bikti..
Vidi vidi diyo, az nefes al diyo...
Ben de ehe ehe diye gecistiriyodum..
Ciddi anlamda tirstim suan
Ben gerçekten çok tahammüllüyüm hep peşinden gittim diye böyle oldu kıymete bindi beyefendi ama b
iste buuu
güclü kadin olmak herzaman iyidir eziklikten
yok su sebebten sogudu su sebebten istemiyor seven sebeb aramaz kosulsuz sever
Artık eskisinden çoook daha güçlüyüm hem de çok. ..kendime de hiç olmadığı kadar güveniyorum artık çünkü ben elimden geleni yaptım Yuvam yıkılmasın diye mücadele ettim içim çook rahat olleyyyy artık özgürümmmmmmmm

Hep elinin tersiyle itti beni ben de peşinden gittim ayrılmak istediğini söylediği ilk gün evi terk etseydim bu durumda olmicaktık ama olsun ben mücadele ettim tahammül ettim inanın abarttığım bişey yok beni tanısanız bir dakika bile durma derseniz Nitekim beni tanıyan herkes daha mutlu olacağımı rahat edeceğimi dile getiriyor şimdiye kadar söylemiyorlardı tabi ama kararlı olduğumu görünce herkes gerçek düşüncesini söylüyor içim rahat

esinizin totosunu kaldirmissiniz si mdide yerlerde. oda daha sokta su an asla taviz vermeyin ya duzelecek yada bitecek bu evlilik. ama onemli olan siz onu o zaman geri istiyecekmisiniz bu kismi dusunsun esiniz

yazmadığınız başka sorunlarda var gibime geldi.

esinizin totosunu kaldirmissiniz si mdide yerlerde. oda daha sokta su an asla taviz vermeyin ya duzelecek yada bitecek bu evlilik. ama onemli olan siz onu o zaman geri istiyecekmisiniz bu kismi dusunsun esiniz
İstemicem umrumda değil 4 yıldır bi gün yüzü görmedim hayatımı yaşamak istiyorum gezmek toprak eğlenmek istediğim gibi giyinmek istediğim kurslara gitmek bayramlarda istediğimi yapmak en önemlisi de ailemle vakit geçirmekkk Ohhh sefam olsunnnn. ...

Boşver bu adamı , hayatını yaşa. Sen güçlü, maddi özgürlüğü olan modern güneş gibi aydınlık bir öğretmensin. Defolsun gitsin o kendine ve ailesine köle olabilecek vasıfsız birini bulsun. Senin gibi kafası çalışan, ailesi kaliteli bir hatun onu anca bu kadar çeker zaten . Ruh hastası pislik birde o da öğretmen olucak çocuklarımızı kimlere emanet ediyorux yahu

Arkadaslar eşimle konuştum el ele verip tekrar deneylim dedim ama o kafasında bitirmiş. Tek sorun aile köy falan filan değilmiş. Aramızda mezhep ve ırk farklılığı var. Bunları problem ediyormuş. Biz birbirimizi kısıtlıyoruz diyor. Ömür boyu böyle olmaz diyor. E dedim ben de evlenir ken bilmiyor muydun? Düzelir diye düşündüm diyo. Sanırım o beni ortamımdan ailemden uzaklastırarak degisebilecegimi düşündü baktı ki olmuyo bitirme kararı aldı . Cikiyorken bu tarz şeyleri problem etmezdi. Bu sıkıntılar üzerine bir de ailevi problemler biniyor diyo olmuyor diyo. Ben de sen bilirsin ben üzerime düşeni yaptım dedim.sonra pişman olmamak adına. Ha bir de eşim rahatsız ülser teşhisi konmuş. Çok korkuyor. Morali bozulunca ağzından kan geliyor. Bu da onu tedirgin ediyor.ileri giderse kanser olacak diye.Allah korusun. Ben de bu aralar çok kotuydum.biraz ayrılmayalım dedim ama baktım başka sıkıntıları da varmış. Eh dedim o zaman sen bilirsin. Zaten ben de bu yaşam tarzından memnun değildim sürekli sus. İçine at. İstemediğin memlekette yaşa. Sırf eşın istiyor diye. Bulunmaz hint kumaşı mi sanki. O benim için ne yaptı. Çocuk ta yok. Mesleği olan güzel bir kadınım.Artık hayat bana güzel.tabi ki üzülüyorum. İleriye yönelik kaygilarim var ya daha kötü olursa diye.ama yalnız yaşarım esir olmaktan iyidir. Zorlamanın alemi yok. Bu arada çevremdeki çoğu insan bosanacagimi duyunca sevinir gibi oldu. Kimse onu bana yakıştırmazdi. Her kes sen daha iyilerini layiksin neden üzülüyorsun diyor ama elimde değil

En dogru karari vermissiniz. Cocugunuz da yokmus. Yolunuz acik ve aydinlik olsun. İnsallah cok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…