Canım duygularıma tercüman olmuşsun aynı şekilde gün içinde sürekli gelgitler yaşıyorum bazen çevreme yansıtıyorum elimde değil artık her şey çok sıkıcı ve boş benim için bekliyorum bakalım zaman neyi gösterecek sadece beklemek istiyorum zamanın bana katacaklarını ve benden alıp götüreceklerini merak ediyorumaynen bu sebeplerden tekrar barışma taraftarı değilim.kşmse bizi barıştırsın diye beklemiyorum.gerçeği görüyorum.ve her gün biraz daha kabul ediyorum.,
gel gitler olmuyo mu.oluyo.bazı günler çok zor geçiyo.bazılarında ise alala bugün hiç aklıma bile gelmedi diyorum.
sonuçta hayat devam ediyor.senin onsuz da bi hayatın var.
asıl seni karşısında güçlü görmeli ki bu gerçek bir karar değilse,düşünülmeden verilmişse emin ol pişman olacaktır.
farkımız ben beklemiyorum.Bekliyorum kızlar ama kesin bişey var ki artık daha güçlü bir kadınla karşılaşacak ne istediğini bilen net çizgileri olan bir kadın kaybedecek hiiiç ama hiç birşeyim yok çok şükür altın bileziğim kolumda ailem de arkamda eh daha ne isteyeyim...Eğer gelirse pişman olduğunu beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylerse ben de şartlarımı belirticem. Duruma göre de adım atıcam. O yüzden şimdi boşanıcam ya da boşanmicam da diyemiyorum sonuçta isteyerek evlendim. Yuva yıkmak kolay bişey değil. Gelişme olursa yazıcam mutlaka şu an sadece Üzgünüm ama kararlıyım aldığım kararların arkasındayım çok şükür
Ailesinin köyünde çalışmak istemiyorum diye beni boşamaya kalkacak adamı ben çoktan boşardım. Siz çok fazla ödün vermişsiniz. Sizi gelin olarak değil de tarlada ırgat olarak görüyorlar sanırım. Çok kıymet bilmez bir adammış eşiniz kusura bakmayın.
Ogretmenlikle ne ilgisi var ki bunun. Hem ogrtmenim diye aciklamada da bulunmadim. Velev ki ogretmenim. Cocuk yetistirmekle ilgili cumlelerim oldu da ben mi hatırlamıyorum..Abla sen öğretmensin yapma gözünü seveyim yapma sen nesil yetiştiriyorsun.....
iyi de evlilik bu. 18 19 yaşında ergen ilişkisi değil.karşılıklı sorumluluk var..Aramamasinin bir sebebide kavgadn sonra aramista sen acmamissin ya telefonu, o da olabilir. Ben aradim acmadi hayatta aramam gibilerinden takiliyordur o simdi.
Ama sen aramamalisin bence. Beklemede kal dedigin gibi ve aradığında istediklerini sirala hakkaten...
arayıp sormuyorsa istemiyordur...Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
pardon konu sahibini etiketlemek yerine sizi etiketlemişim kusura bakmayınOgretmenlikle ne ilgisi var ki bunun. Hem ogrtmenim diye aciklamada da bulunmadim. Velev ki ogretmenim. Cocuk yetistirmekle ilgili cumlelerim oldu da ben mi hatırlamıyorum..
Ben erkeklerin genel yapisindan bahsediyorum kiskanc erkekte kucuk bir ilcede daha da kiskanclik yapabilir.
Konu sahibine bosan kizim ne isin var demek benim tercihim degil...
Burada konu sahibini gaza getirmeye calismiyorum..
Kavga etmemiştik zaten ben son dakikaya kadar gitmek istemediğimi davranışlaımla gösterdim ama tepki yoktu bindikten sonra idin mi nerdesin diye neden soruyo ki Özür dilemek için aramıyo zaten artık beklemede de değilim bitti aileme bana yaptıklarını anlattım çok kızdılar sen istesen de biz istemiyoruz dediler. Ben farkında değildim 11 yıldır beraberiz yaşadıklarımı normal görüyomuşum beni sindirmişAramamasinin bir sebebide kavgadn sonra aramista sen acmamissin ya telefonu, o da olabilir. Ben aradim acmadi hayatta aramam gibilerinden takiliyordur o simdi.
Ama sen aramamalisin bence. Beklemede kal dedigin gibi ve aradığında istediklerini sirala hakkaten...
Evet çok konuştuk defalarca amamalesef olmayınca olmuyormuş kısmetpeki hiç oturup detaylıca bi konuştunuz mu rahatsız olduğunuz şeyleri birbirinize söylediniz mi?
Akrabasının eşini aramış onunla görüşüyorum aramız iyidir bana ileteceğini bildiği için söylemiş..aynen ben de boşverdim ne hali varsa görsünNe kıskaçlıkları biticek ne de ailesi değişecek...Boşverin en iyisi bitirmek.
Haberi kimle yollatmış merak ettim.