Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Niye acmadin teli onu anlamadim.
Hem bosanmak istemeyen sensin, neden evi terkeden sensin?
Kocanin niyeti zaten bosanmak degilmi?
Ayri ayri hayat surdurmek yani.
Ee su an durum aynende boyle.

Bi nevi su an kocan amacina ulasti, kagit uzerinde bosanmamis olsaniz bile su an bosandiniz gibi bi durum soz konusu.

aynen bu sebeplerden tekrar barışma taraftarı değilim.kşmse bizi barıştırsın diye beklemiyorum.gerçeği görüyorum.ve her gün biraz daha kabul ediyorum.,
gel gitler olmuyo mu.oluyo.bazı günler çok zor geçiyo.bazılarında ise alala bugün hiç aklıma bile gelmedi diyorum.
sonuçta hayat devam ediyor.senin onsuz da bi hayatın var.
asıl seni karşısında güçlü görmeli ki bu gerçek bir karar değilse,düşünülmeden verilmişse emin ol pişman olacaktır.
Canım duygularıma tercüman olmuşsun aynı şekilde gün içinde sürekli gelgitler yaşıyorum bazen çevreme yansıtıyorum elimde değil artık her şey çok sıkıcı ve boş benim için bekliyorum bakalım zaman neyi gösterecek sadece beklemek istiyorum zamanın bana katacaklarını ve benden alıp götüreceklerini merak ediyorumo_O

Bekliyorum kızlar ama kesin bişey var ki artık daha güçlü bir kadınla karşılaşacak ne istediğini bilen net çizgileri olan bir kadın kaybedecek hiiiç ama hiç birşeyim yok çok şükür altın bileziğim kolumda ailem de arkamda eh daha ne isteyeyim...Eğer gelirse pişman olduğunu beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylerse ben de şartlarımı belirticem. Duruma göre de adım atıcam. O yüzden şimdi boşanıcam ya da boşanmicam da diyemiyorum sonuçta isteyerek evlendim. Yuva yıkmak kolay bişey değil. Gelişme olursa yazıcam mutlaka şu an sadece Üzgünüm ama kararlıyım aldığım kararların arkasındayım çok şükür:KK61:

Bekliyorum kızlar ama kesin bişey var ki artık daha güçlü bir kadınla karşılaşacak ne istediğini bilen net çizgileri olan bir kadın kaybedecek hiiiç ama hiç birşeyim yok çok şükür altın bileziğim kolumda ailem de arkamda eh daha ne isteyeyim...Eğer gelirse pişman olduğunu beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylerse ben de şartlarımı belirticem. Duruma göre de adım atıcam. O yüzden şimdi boşanıcam ya da boşanmicam da diyemiyorum sonuçta isteyerek evlendim. Yuva yıkmak kolay bişey değil. Gelişme olursa yazıcam mutlaka şu an sadece Üzgünüm ama kararlıyım aldığım kararların arkasındayım çok şükür:KK61:
farkımız ben beklemiyorum.
o çizgiyi çoktan aştım.hatta evden giderken asla ondan bi adım beklememek üzere çıktım geldim.
beklemek insanı umuda sürüklüyo.bu da hiç iyi bişey değil su süreçte.,
her sabah bugün arar mı umuduyla uyanmak...ben kaldıramazdım doğrusu.
ben her sabah bugün yeni hayatımın ilk günü diyerek başlaıyorum ve bir çok gün geçmiş oluyor böylece.

erkekler kolay kolay boşanalım demiyorlar. biraz daha garantici davranıyorlar. bizim gibi blöf yapma nabız yoklama yada trip olsun diye boşanalım demiyorlar. yani ben böyle gördüm bugüne kadar. çokta genellemeyim ama... defalarca dile getirdiyse gerçekten istiyordur, kafasına koymuştur ve bir sebebi vardır gibi geldi bana.

Ailesinin köyünde çalışmak istemiyorum diye beni boşamaya kalkacak adamı ben çoktan boşardım. Siz çok fazla ödün vermişsiniz. Sizi gelin olarak değil de tarlada ırgat olarak görüyorlar sanırım. Çok kıymet bilmez bir adammış eşiniz kusura bakmayın.

Abla sen öğretmensin yapma gözünü seveyim yapma sen nesil yetiştiriyorsun.....
Ogretmenlikle ne ilgisi var ki bunun. Hem ogrtmenim diye aciklamada da bulunmadim. Velev ki ogretmenim. Cocuk yetistirmekle ilgili cumlelerim oldu da ben mi hatırlamıyorum..
Ben erkeklerin genel yapisindan bahsediyorum kiskanc erkekte kucuk bir ilcede daha da kiskanclik yapabilir.
Konu sahibine bosan kizim ne isin var demek benim tercihim degil...
Burada konu sahibini gaza getirmeye calismiyorum..

Hmm o zaman kiskanclik problemi var demekki. Ben kucuk ilçeye baglamistim kiskandiklari adamlarida taniyip begenmiyorsa karakterini falan seni de o yüzden sıkıyor dur diye dusunmustum...

Böyle konularda "lütfen yardım edin" yazanları görünce gidip müdahale edesim geliyor olaylara.
İnada bindirmiştir belki giden sensin gittiğin gibi geri dön gibilerinden.

Aramamasinin bir sebebide kavgadn sonra aramista sen acmamissin ya telefonu, o da olabilir. Ben aradim acmadi hayatta aramam gibilerinden takiliyordur o simdi.
Ama sen aramamalisin bence. Beklemede kal dedigin gibi ve aradığında istediklerini sirala hakkaten...

Aramamasinin bir sebebide kavgadn sonra aramista sen acmamissin ya telefonu, o da olabilir. Ben aradim acmadi hayatta aramam gibilerinden takiliyordur o simdi.
Ama sen aramamalisin bence. Beklemede kal dedigin gibi ve aradığında istediklerini sirala hakkaten...
iyi de evlilik bu. 18 19 yaşında ergen ilişkisi değil.karşılıklı sorumluluk var..
eğer yoksa da demek ki gerçekten boşanmayı düşünüyor.
arkadaş ne umutlu olmadı ne umudunu yitirmeli.çok değişik bi boyutta doğrusu..
eğer ki ona göre bu evliliğin devam edebilir bi yanı varsa bidahaki gelen telefona olumlu dönmeli.ama yok ben zaten kafamda bitirdim diyosa -benim gibi- yolunu çizmeli ve bidaha eşinin onu üzmesine izin vermemeli.
kimse burda boşan dememeli bence.durumu farklı gözle yorumlamak en doğrusu olcaktır bizim için.

Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
arayıp sormuyorsa istemiyordur...

Ogretmenlikle ne ilgisi var ki bunun. Hem ogrtmenim diye aciklamada da bulunmadim. Velev ki ogretmenim. Cocuk yetistirmekle ilgili cumlelerim oldu da ben mi hatırlamıyorum..
Ben erkeklerin genel yapisindan bahsediyorum kiskanc erkekte kucuk bir ilcede daha da kiskanclik yapabilir.
Konu sahibine bosan kizim ne isin var demek benim tercihim degil...
Burada konu sahibini gaza getirmeye calismiyorum..
pardon konu sahibini etiketlemek yerine sizi etiketlemişim kusura bakmayın

Kavga etmemiştik zaten ben son dakikaya kadar gitmek istemediğimi davranışlaımla gösterdim ama tepki yoktu bindikten sonra idin mi nerdesin diye neden soruyo ki Özür dilemek için aramıyo zaten artık beklemede de değilim bitti aileme bana yaptıklarını anlattım çok kızdılar sen istesen de biz istemiyoruz dediler. Ben farkında değildim 11 yıldır beraberiz yaşadıklarımı normal görüyomuşum beni sindirmiş

peki hiç oturup detaylıca bi konuştunuz mu rahatsız olduğunuz şeyleri birbirinize söylediniz mi?

15 gün oldu arayan soran yok haber yollamış beyefendi evine gelsin diye utanmıyor yani evi diye kastettiği de anasıının evi oluyo sanki suçlu olan benim ben geldim beni affedin bundan sonra bana istediğinizi yapabilirsiniz mi dicem çook beklersiniz rüyanızda bile göremezsiniz böyle bişeyi o defter çoktan kapandı bitirdim ben seni ne halin varsa gör... haaaa üzülüyor muyum zerre kadar değil bilakis artık özgürüm 11 yıldır baskı altında özgürlük nedir kendi iradenle hareket etmek nasıl birşeydir unuttum resmen bundan sonra hayat bana güzel ciğeri beş para etmez insanların kahrını çekmicemmm oohhhhh sefam olsun

Ne kıskaçlıkları biticek ne de ailesi değişecek...Boşverin en iyisi bitirmek.
Haberi kimle yollatmış merak ettim.:110:
Akrabasının eşini aramış onunla görüşüyorum aramız iyidir bana ileteceğini bildiği için söylemiş..aynen ben de boşverdim ne hali varsa görsün:KK42:

X