Ben de gidince elimden geleni yapıyorum yapmaya da devam ederdim adam kafaya koymuş bir haftadir araması gerekmiyor muydu yani Seven insan özlemez miAy canım bazen bu sikintilar oluyor ama senin esin bu kadar buyutdu ise kendine güveni yüksek birde seni adam ediyor güya kendi tabiriyle hiç kendimi üzme seni istemeyeni sende isteme madem köyünde bahçede çalışacak kadın istiyordu öğretmenle evlenmeyecekti gidip köyünden bi kızla evlenecekti he m ohh maasli istediğim gibi olsun hem köye gelsin yok öyle benim eşimde koyu yakın ailesinin yanına gidiyorum haftasonu beraber çocuklar toprak görsün diye ama hayatta bahçeye girmiş yufka açmış değilim teklif dahi edilmiyor çünkü kaynanam hep diyo sen yabancısın okumussun kızım anlamazsin bu işlerden diye ben sadece işte yemek bulaşık ayak işi yaparım o kadarini da yapmak lazım sonuçta ben bile gelinimiz anneme nasıl davranıyor diye bakıyorum hers ey karşılıklı o bana değer veriyor bende ona eşimde herşeye karışır anlar her halattan ama ilk yıl çok kavga ettik çok ağladım zamanla alistik 5 yıllık evliyiz 4 yılda hiçbişey hallolmadı ise çocukta yoksa bu adamın robotu olma derim
Durum öyle değil arkadaşlar mesleğimizi severek yapıyoruz toplum bize farklı bakıyo kız ararken de demezler mi ooo öğretmen çok iyi tatili de var zamanı da var ama dışardan göründüğü gibi değil o tatil ağzımızdan burnumuzdan geliyor her tatil sonrası evime döndüğümde 3 gün yerimden kalkamıyorumBaşkalarının çocukları kafa şişirip sinir bozuyor, kocaya gösterecek sabır kalmıyor olabilir:)
İşte sorun orda bence sevgisi yeterli degilBen de gidince elimden geleni yapıyorum yapmaya da devam ederdim adam kafaya koymuş bir haftadir araması gerekmiyor muydu yani Seven insan özlemez mi
Evet uzaktayım eşim öğretmencanım bütün sayfaları okuyamadım kusura bakma eşinin mesleği ne? bir de sen memleketinden epeyce uzaktasın sanırım değil mi?
Galibaİşte sorun orda bence sevgisi yeterli degil
Evet uzaktayım eşim öğretmencanım bütün sayfaları okuyamadım kusura bakma eşinin mesleği ne? bir de sen memleketinden epeyce uzaktasın sanırım değil mi?
Yada gerçekten çok yorgun.İşte sorun orda bence sevgisi yeterli degil
Değmeyen bir erkek müsveddesi için kendinden çok taviz vermişin o seni ailesinin hizmetçisi gibi görüyor ne demek köye git bahçe işi yap eşin ve ailesi çok kültürsüz yani seni zorladıkları için. Boşver canım üzülme eşinde o çok sevdiği annesiyle evlensin onunla yatsın. Anacı erkekler hakediyor bunuAynı şekilde ben de gidiyorum kalıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum buna rağmen en ufak sözde ben boşanmak istiyorum diyor. Ben de yatıp kalkıp onlardan bahsetmiyorum ayrıca kendimi düzelteceğimi söyledim sonuçta onun da hataları var ben de bunalıyorum sırf o istedi diye ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum kpss de Türkiye 10.su oldum o istedi diye ilçeye tayini istedim eşim daha önemliydi çünkü bi gün olsun kimsenin yanında kırmadım İncitmedim değer mi yuvasını yıkmaya
Çok yorgun ama bence sadece kadın yüzünden yorgun değil ailede çok dedikoducu baskıcı ve de arada kalıyor..bence de biraz pısırık yoksa efendim benim karım bu köy kiZi değil derdi diyemiyo ailesinin dediğini uygulamaya çalışıyor..boşanmak çözüm olur Ancak ailesi için bi kukla alırsa kendi de ohh mutluyum ayağına yatarsa..yoksa kusura bakmasın hem para hem ev işi hem her gittugu yerde yanına yakışacak bi kadın hemde köy de tarlada calisacak kız zor bulurYada gerçekten çok yorgun.
Erkeklerin beyni nasıl işliyor acaba? İçerde kaçak mı var nedir ?Çok yorgun ama bence sadece kadın yüzünden yorgun değil ailede çok dedikoducu baskıcı ve de arada kalıyor..bence de biraz pısırık yoksa efendim benim karım bu köy kiZi değil derdi diyemiyo ailesinin dediğini uygulamaya çalışıyor..boşanmak çözüm olur Ancak ailesi için bi kukla alırsa kendi de ohh mutluyum ayağına yatarsa..yoksa kusura bakmasın hem para hem ev işi hem her gittugu yerde yanına yakışacak bi kadın hemde köy de tarlada calisacak kız zor bulur
Valla birçok erkeğin beyni bencilce işlediği kesin :-(Erkeklerin beyni nasıl işliyor acaba? İçerde kaçak mı var nedir ?
Ailesi kendisine baskı kurmuyo aslında her şey tatlı dille hallediliyor her kes yapmacık eşime her zaman tamam oğlum sen bilirsin demişler çalıştığı ortamda da sözü geçen biri evde ben de aklımı kullanamadım annesi gibi davransaydım şimdi etrafımda pervaneydi önceden iş yapıyormuş bakarken şimdi yapmıyo demiştim kayınvalideme demekki ben yaptırabiliyomuşum dedi gülerek sinir bozucuÇok yorgun ama bence sadece kadın yüzünden yorgun değil ailede çok dedikoducu baskıcı ve de arada kalıyor..bence de biraz pısırık yoksa efendim benim karım bu köy kiZi değil derdi diyemiyo ailesinin dediğini uygulamaya çalışıyor..boşanmak çözüm olur Ancak ailesi için bi kukla alırsa kendi de ohh mutluyum ayağına yatarsa..yoksa kusura bakmasın hem para hem ev işi hem her gittugu yerde yanına yakışacak bi kadın hemde köy de tarlada calisacak kız zor bulur
Hımm sende 4 senede eşinin dilini cozemedi isen bilemem canım altında aldatma falan yoksa zaten bu boşanmak istiyorum lafina geldi ise tek taraflı değildir sende de hata var şekerim biraz nabza göre serbet falan yapaydinAilesi kendisine baskı kurmuyo aslında her şey tatlı dille hallediliyor her kes yapmacık eşime her zaman tamam oğlum sen bilirsin demişler çalıştığı ortamda da sözü geçen biri evde ben de aklımı kullanamadım annesi gibi davransaydım şimdi etrafımda pervaneydi önceden iş yapıyormuş bakarken şimdi yapmıyo demiştim kayınvalideme demekki ben yaptırabiliyomuşum dedi gülerek sinir bozucu
aynen bu sebeplerden tekrar barışma taraftarı değilim.kşmse bizi barıştırsın diye beklemiyorum.gerçeği görüyorum.ve her gün biraz daha kabul ediyorum.,bence sizin ilişki kangren olmuş..
kesip atın.. tekrar bir araya gelseniz bile en ufak tartışmada başa dönersiniz,, o boşanmak istiyorum der.. sen bunalırsın geri gelmek zorunda kalırsın ailenin yanına .. aynı üzüntü, aynı stres çok bunaltıcı vallahi..
boşanmak istiyor madem boşanın.. içinizde ukte kalan hayatı yaşayın.. o da köyle, bağla-bahçeyle uğraşsın dursun..
belki yaşam standartlarınıza uyan biri çıkar karşınıza .. bu dünyaya bir kere geliyorsunuz.. sürekli boşanmak istiyorum diyen adamla ömür geçmez..