Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

V
Mesaj atmak istemiyorum ondan bekliyorum o beni gönderdi sonuçta ayrılmak isteyen o diye düşünüyorum offf offf
Biz kadınlar gururumuzu herşeyin üstünde tutuyoruz eşin senin kadar takıp kendini yemiyordur emin ol belirsizlik daha kötü bence gururunu at bir kenara ara konuş

V

Biz kadınlar gururumuzu herşeyin üstünde tutuyoruz eşin senin kadar takıp kendini yemiyordur emin ol belirsizlik daha kötü bence gururunu at bir kenara ara konuş
Ilk adımı ata n olmak istemiyorum çünkü biliyorum kendimi onun karşısında ezik hissedicem ayrıca ben de ciddi ciddi düşünüyorum artık sanırım boşanmayı onu bekliyom haline tavrına bakıcam

boşanmak istemeyen sensin bu durumda adımı atmalısın yuvanı kurtarmak için ya mesaj at ya da ara sonuçta o aramış açmamışsın ve zaten istemeyen taraf, hem boşanmak isteyen benim hem de kapris mi çekeceğim diyordur canım düzeltmen gereken tam olarak ne bilmiyorum ama barışırsanız elinden geleni yap, erkekler eşleri haklı olsa bile sürekli aileleri hakkında dır dır edilmesinden sıkılırlar. hem kendi istediğini yaptırıp hem de huzur vereceksin zaten o senin tarafına geçer bir süre sonra.

Ailesinin köyünde çalışmak istemiyorum diye beni boşamaya kalkacak adamı ben çoktan boşardım. Siz çok fazla ödün vermişsiniz. Sizi gelin olarak değil de tarlada ırgat olarak görüyorlar sanırım. Çok kıymet bilmez bir adammış eşiniz kusura bakmayın.

Ilk adımı ata n olmak istemiyorum çünkü biliyorum kendimi onun karşısında ezik hissedicem ayrıca ben de ciddi ciddi düşünüyorum artık sanırım boşanmayı onu bekliyom haline tavrına bakıcam

Bence kesinlikle arama sen. Biraz da o değer vermeyi öğrensin. Vermiyorsa da "sevmiyor" demektir ve böyle adamla ömür geçmez.

Ailem bunların hiçbirini bilmiyor söyleseydim şimdiye kadar bırak gel derlerdi eminim
tabiki bırak derlerdi hangi aile dayanabilir kızının mutsuz bi hayat sürdürmesine
bende birçok şeyi ayrıldıktan sonra anlattım
herşey anlatılmıyo aileye çünkü

Ben de artık boşanmayı düşünüyorum şimdiye kadar arabayı zaten kendimi değiştiricektim ama o kendini değiştiricektim mi aramak içimden gelmiyo

ayrılırsanız yada yakın zamanda bir araya gelmezseniz sanırım sizin tayin aldırmanız gerekecek.
en güzeli beklemek tabi ama bu arada vakit kaybediyorsunuz gibi geldi bana.
1500 km demişsiniz Türkiye'nin bir ucundan öbür ucuna mı yaşadığınız yerler ?

Dayanabiliyorsan aramaman daha iyi canım ama belirsizliklerle kendini daha kötü hissediyorsan diye ara dedim hakkında hayırlısı neyse o olsun

Canim kucuk bir ilcede oldugunuz icin oyle tepkiler veriyordur.giyim kusam o adamla niye iletisime gectin gibi bakip sinirlenebilir.
Bende bosanmak isteyenin hemen islemleri baslatacagibi dusunuyorum. Beklemedeyse o da kararsizdir. Sana ders olsun diye yapmis gibi gorunuyor.
Bizde bu donemlerden gectik bosanma kelimeleri soylendi.aileler bile bosanin o zaman diye soyledi. Ayri gecirdigimiz 2 ay sonunda baristik.
Belirsizlik seni daha da deli ediyordur.anliyorum.ama sen sakin ol. Bosanacam bosanacam diyen dilekceyi vermisti coktan..

Ama benimki gerçekten bahane ediyor galiba boşanmaya kafasına koymuş ne de olsa
sanırım öyle. benimki de öyle. benle kavga ederken ailesi özellikle annesi aradığında sanki güllik gülistanlık bir durum içindeymiş gibi konuşup kapatırdı, benle kavgaya devam tabi. ister istemez ben de kızıyordum. nasıl ya nasıl? benim ailem arasa telefonu açamıyordum ben. ben evde salya sümük ağlarken o akrabalarıyla piknikte denizdeydi. abileri eşlerine kötü olarak ne derse o da ilerleyen günlerde saçma sapan bir şekilde aynı lafları derdi. şimdi ben nasıl ailesini seveyim? ve derdimi açmaya çalıştığımda kimse bana inanmazken.

en son ayrılma sebebimizde aile lafı yok, aile ile en ufak bağlantı yok! ama son laf oraya geldi. gene eski mevzuları papağan gibi şakıyor. artık ben ne diyeceğimi bilemedim. sen şunları şunları dediğin için ben artık en son bunu demiştim diye bile kendimi savunmadım. boş yavrum boş. anlamayana davul zurna az!

aile mevzusu en .oktan iş. çözümsüz. açıldı mı kapanmaz. ve senin ailen eşinle kurduğun aile olsa da , erkek için çocuk olduğu ailedir.

benimki de boşanıcam dedi. ben de tamam dedim. gidip dava açalım dedi. ben de git aç davanı ben imzalarım dedim.bekliyorum. ev araba borcu, onların satılma işi bende de var. ne hayalle aldığım ev-araba şimdi başıma bela oldu. akıl alır gibi değil!

Abla sen öğretmensin yapma gözünü seveyim yapma sen nesil yetiştiriyorsun.....

Evet türkiyenin öbür ucu 1 yıl çalışıcam onunla aynı yerde mecburen sonra il dışı tayin isticem

Olmayınca olmuyor aynen ev araba dert gerçi bizim eve bir yıl kaldı beraber ödeyip bitirelim satıp paylaşalım dedi arabalar da zaten benimki bende onunki onda kalacak bunları bile söyledi bana düşün artık her şeyi yoluna soktu boşanacam da boşamacam

Ay canım bazen bu sikintilar oluyor ama senin esin bu kadar buyutdu ise kendine güveni yüksek birde seni adam ediyor güya kendi tabiriyle hiç kendimi üzme seni istemeyeni sende isteme madem köyünde bahçede çalışacak kadın istiyordu öğretmenle evlenmeyecekti gidip köyünden bi kızla evlenecekti he m ohh maasli istediğim gibi olsun hem köye gelsin yok öyle benim eşimde koyu yakın ailesinin yanına gidiyorum haftasonu beraber çocuklar toprak görsün diye ama hayatta bahçeye girmiş yufka açmış değilim teklif dahi edilmiyor çünkü kaynanam hep diyo sen yabancısın okumussun kızım anlamazsin bu işlerden diye ben sadece işte yemek bulaşık ayak işi yaparım o kadarini da yapmak lazım sonuçta ben bile gelinimiz anneme nasıl davranıyor diye bakıyorum hers ey karşılıklı o bana değer veriyor bende ona eşimde herşeye karışır anlar her halattan ama ilk yıl çok kavga ettik çok ağladım zamanla alistik 5 yıllık evliyiz 4 yılda hiçbişey hallolmadı ise çocukta yoksa bu adamın robotu olma derim

Ne oluyor bu öğretmenlere anlayamadım 10 kişi gördüysem boşanan 8 ögretmen :S

Öğrencilerin ahımı tutuyor anlayamadım :))
Başkalarının çocukları kafa şişirip sinir bozuyor, kocaya gösterecek sabır kalmıyor olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…