Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Eşinin sana aşkı sevgisi bitmiş.. niye kendini kandırıp her iki tarafı da yıpratıyorsun canım benim.. belli ki istemiyor ışte.. bırak bitsin gitsin.. elalem ne der kafasında degilsindir umarım.. çünkü bu senin hayatın.. ve birkez yaşıyorsun.. ne güzel bak mis gibi mesleğin elinde.. Var git kendi yoluna.. seni gerçekten seven değer verdiğini hissettiren biri ile ol.. heba etme o güzel yıllarını..
Beni hala sevdiğini ancak bana tahammül edemediğini söylüyor kimin ne düşündüğünü gerçekten önemsemiyorum tek önemli olan ailemdi onlar da arkamda çok şükür

Aynı şekilde ben de gidiyorum kalıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum buna rağmen en ufak sözde ben boşanmak istiyorum diyor. Ben de yatıp kalkıp onlardan bahsetmiyorum ayrıca kendimi düzelteceğimi söyledim sonuçta onun da hataları var ben de bunalıyorum sırf o istedi diye ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum kpss de Türkiye 10.su oldum o istedi diye ilçeye tayini istedim eşim daha önemliydi çünkü bi gün olsun kimsenin yanında kırmadım İncitmedim değer mi yuvasını yıkmaya
Ah canım ya, sen bazı şeylerin farkında değilsin hala ne yapılabilir diye bakıyorsunuz nasıl kurtarabileceğini düşünüyorsun ama senin esin simarmis belli ki . her dediğini yapmissin taviz vermissin o da istedikce istemiş . artik sınırlarını aştığını farkettigin ve ona itiraz ettigin zamansa buna alışık olmadığı için sana haksızlık yapmış . boşanmak istiyorsa eğer bosansin biliyorum seviyorsun ayrı kalmak istemiyorsun ama belki senin bu güçlü tavrını gördükten sonra fikri değişecek. Seni kazanmaya çalışacak. Bosansaniz bile emin ol su andakibden daha fazla yipranmazsin bir iki ay ağlar sizlarsin sonra yoluna girer her şey . sen ne fedakarlıklar yapmissin adam bunların hiçbirini görmemiş. Seni mutlu etmez o ilk fırsatta bosanalim diyen bi insandan sana hayır gelmez. Güçlü ol lutfen

Aynen ne dile getiriyorsunuz ki eski konuları eminim benim kadar çekmemişsinizdir nişan evlilik arası mevzularda.. Eskiyi geri getirebilme şansın yok..Niye huzurunuzu bozuyorsunuz ki insanoğlu. Bir derdin varsa git kaynana kayınpederine vs vs muhatap kimse söyle içini dök rahatla..Adamın başının etini niye yiyorsun ki.
Evet haklısın ne diyebilirim ama bi evliliğin yıkılması sebep olacak kadar ciddi şeyler asla yaşamadık ayrıca tek kusuruma oydu ben de onun birçok şeyin tahammül ediyorum hoş herseyi ne olurdu üstelik ben hayatı görüyorum düzeleceğine söylüyorum bu rağmen offgg

Bence esin senin bosanmak istemedigini biliyor ve bunu kullaniyor.
Her istedigini bu sekilde yaptirmaya calisiyor.
Bencilce isteklerde bulunup sonra sen sorun cikardiginda, bosanalim diyor, sonra sen tamam ben kendimi degistircem filan moduna giriyorsun ve alttan aliyorsun. Sonucta haksiz da olsa esin istesigini almis oluyor.
Ben kesinlikle bosanmak istesigini dusunmuyorum,
Cidden bosanacak adam boyle uzatmaz. Ceker gider acar davasini falan filan.

Bence birak gitsin.

Yeni evli geline ev temizleten aile yapisindan ve onun oglundan hayir gelmez.
Gunluk hayatta anlasiyoruz diyosun da aile mevzulari ölene kadar pesini birakmaz. Ve esler arasinda en buyuk cozumsuz konularin basinda gelir.

Ah canım ya, sen bazı şeylerin farkında değilsin hala ne yapılabilir diye bakıyorsunuz nasıl kurtarabileceğini düşünüyorsun ama senin esin simarmis belli ki . her dediğini yapmissin taviz vermissin o da istedikce istemiş . artik sınırlarını aştığını farkettigin ve ona itiraz ettigin zamansa buna alışık olmadığı için sana haksızlık yapmış . boşanmak istiyorsa eğer bosansin biliyorum seviyorsun ayrı kalmak istemiyorsun ama belki senin bu güçlü tavrını gördükten sonra fikri değişecek. Seni kazanmaya çalışacak. Bosansaniz bile emin ol su andakibden daha fazla yipranmazsin bir iki ay ağlar sizlarsin sonra yoluna girer her şey . sen ne fedakarlıklar yapmissin adam bunların hiçbirini görmemiş. Seni mutlu etmez o ilk fırsatta bosanalim diyen bi insandan sana hayır gelmez. Güçlü ol lutfen
Güçlü olmaya çalışıcam geri dönmek istemiyorum aslında 4 yıldır ben de hep tahammül ettim kıskançlık baskı. Ilk defa geçen kış rahat bi şekilde arkadaşlarımla oturup bişeyler içmeye başladım dışarda offgg sıkıntılar

Güçlü olmaya çalışıcam geri dönmek istemiyorum aslında 4 yıldır ben de hep tahammül ettim kıskançlık baskı. Ilk defa geçen kış rahat bi şekilde arkadaşlarımla oturup bişeyler içmeye başladım dışarda offgg sıkıntılar
ne gibi kıskançlık nasıl baskılardı bunlar?

Evet haklısın ne diyebilirim ama bi evliliğin yıkılması sebep olacak kadar ciddi şeyler asla yaşamadık ayrıca tek kusuruma oydu ben de onun birçok şeyin tahammül ediyorum hoş herseyi ne olurdu üstelik ben hayatı görüyorum düzeleceğine söylüyorum bu rağmen offgg

o da ondan bahane üretmiş işte .. Boşver arama sorma döneceği varsa dönsün..Kafanı takma gez dolaş ailenle vakit geçir..Kimse senden daha değerli değil bu hayatta.

Bence esin senin bosanmak istemedigini biliyor ve bunu kullaniyor.
Her istedigini bu sekilde yaptirmaya calisiyor.
Bencilce isteklerde bulunup sonra sen sorun cikardiginda, bosanalim diyor, sonra sen tamam ben kendimi degistircem filan moduna giriyorsun ve alttan aliyorsun. Sonucta haksiz da olsa esin istesigini almis oluyor.
Ben kesinlikle bosanmak istesigini dusunmuyorum,
Cidden bosanacak adam boyle uzatmaz. Ceker gider acar davasini falan filan.

Bence birak gitsin.

Yeni evli geline ev temizleten aile yapisindan ve onun oglundan hayir gelmez.
Gunluk hayatta anlasiyoruz diyosun da aile mevzulari ölene kadar pesini birakmaz. Ve esler arasinda en buyuk cozumsuz konularin basinda gelir.
Evet haklısın ailem de destek veriyor bana fırsat bu fırsat diyorum bazen.. dönem yine aynı şeyleri ysşicam eminim bir de ailemden destek görmicemi düşünüyordu onun rahatlığı da vardı sanırım

ne gibi kıskançlık nasıl baskılardı bunlar?
Örneğin ben öğretmenim çocuklara kitap alıyorum kitapçıyı artmıştım o da bakıp bana döndü o da telefonumda gördü üstelik kendisi de tanıyor hop bir kavga giyim kuşum konularından bahsetmeme gerek yok herhalde koyu Ruj topuklu ayakkabı beyaz pantolon daha doğrusu açık renk pantolon son zamanlarda beraber aldığımız kota dar giyme demeye başladı zaten onun istemediği kıyafetler bakmıyorum bile ona rağmen sürekli bahane

Örneğin ben öğretmenim çocuklara kitap alıyorum kitapçıyı artmıştım o da bakıp bana döndü o da telefonumda gördü üstelik kendisi de tanıyor hop bir kavga giyim kuşum konularından bahsetmeme gerek yok herhalde koyu Ruj topuklu ayakkabı beyaz pantolon daha doğrusu açık renk pantolon son zamanlarda beraber aldığımız kota dar giyme demeye başladı zaten onun istemediği kıyafetler bakmıyorum bile ona rağmen sürekli bahane
anladım.. kıskanç baskıcı erkekler zor.. ben de çok çektim biliyorum

Öğretmenler odasına gidemiyorum genç erkek öğretmenler var diye kızıyor zaten onlarla hiç konuşmuyorum ona rağmen

Öğretmenler odasına gidemiyorum genç erkek öğretmenler var diye kızıyor zaten onlarla hiç konuşmuyorum ona rağmen
Ben de şirkette hiç bi erkeğe günaydın diyemezdim korkudan.. Bunların kafası normal değil ama. Hangi çağda yaşıyoruz bence bunların üzerine de baya bi düşünmen lazım

Hayırlısı olsun hakkında..
Bence de eşin geri döncek nasılsa diye bekliyo..
Ben de evi terkettiğimde hep beklediler kendi geri dönsün diye arayan soran olmadı..
Baktılar dönmüyorum ablası aradı sonra kendisi
Ama geri dönüşü olmayan bi yoldu bizimki..
Ne boşanmak için ne geri dönmek acele karar vermeyin.
iyi düşünün
Siz boşandınız nı

Ben de şirkette hiç bi erkeğe günaydın diyemezdim korkudan.. Bunların kafası normal değil ama. Hangi çağda yaşıyoruz bence bunların üzerine de baya bi düşünmen lazım
Ailem bunların hiçbirini bilmiyor söyleseydim şimdiye kadar bırak gel derlerdi eminim

X