Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Eşin gerçekten boşanmak istiyor sanırım o_O
acaba çok mu dır dır ettiniz ..:KK58:
bekleyip neler olacak bakalım ..:KK58:
hayırlısı olsun. .:KK51:

En kotusune hazirlikli olun yine de. Umarim saglikli karar verir esiniz. Sabretmekten baska yapacak birsey yok. Keske siz gitmeseydiniz. Cok istiyorsa o gitseydi.
Bir evlilikte cok bosanma lafi gecince bir gun boyle ipler kopuyor. Evlilikte bicak kemige dayanmadan bosanma kelimesi kullanilmamali.

En kotusune hazirlikli olun yine de. Umarim saglikli karar verir esiniz. Sabretmekten baska yapacak birsey yok. Keske siz gitmeseydiniz. Cok istiyorsa o gitseydi.
Bir evlilikte cok bosanma lafi gecince bir gun boyle ipler kopuyor. Evlilikte bicak kemige dayanmadan bosanma kelimesi kullanilmamali.
Maalesef haklısınız ama o gitmemi istedi ben kapıyı çarpıp çıkmadım zaten ailem çok uzak öyle ha deyince gidemem biletini alayım git dedi ben de biletimi alıp bindim

Evlenince nedense daha bir kiymete biner aileleri. Erkekler daha bir anneye duskun olurlar. Keske gitmek istemiyorum seklinde degil de seninle beraber sadece ikimizin olacagi bir tatil gecirmek istiyorum falan deseydiniz. Onlar baska turlu anlamazlar. Gideceksek yine gideriz ama bir hafta olsun beraber baska bir yerde yapalim tatilimizi deseydiniz. Neyse olan olmus. Bekleyin bakalim ne olacak. Acele etmeyin bu tip seylerde.

sakin aramayin madem evliligi bitirelim demis ve size bu duruma zorlamissa isin ciddiyetini anlamasi gerek.
benimde esimle sizin yasadiklainizdan farklida olsa. 9 yil sonra hatta evlilik yil donumu yakin diye hediyemi bile hazirlamisken direk ayrilmak istedigini acikladi ben beni ailesine karsi ezme cabasi oldugunun bilincindeydim
suskunlugumu korudum normal gunluk yasamimizdan hic taviz vermedim. ev isi yemek aksatmadan en son odayi ayirdi40 gun ayni evde ayri odalarda yasadik ne hazirladigim yemegi yedi nede utulenenleri kullandi. en son evi terk etti sonrada elime bosanma bilgisi ulasti bende direk imzaladim mahkemeye bile cikmadan sokak kapisinda avukatinin sekreteriyle beni korkutma cabasida boylece son buldu. asil amaci bana blof yapip ailesine karsi ezmekti bakti ben onun ezebilecegi birisi degilim ben yurt disindayim burda bosanma gerkceklesti turkiyede de bosanma baslatilmadan inat icin dini nikahli birliktelik yasamaya basladi o bayani tanimiyordu sadece bana baslattigi oyuna inandirici olmasi acisindan o bayan turkiyede kendisi benim etrafimda bayanda anladi isin aslini ama ben asla arkama bakmadim direk vekaletimide verdim turkiyedeki bosanmayida hizlandirdim al nikahi diyerek ayrildim tamamen . 12 yildir barismak icin ne yapmiyorki o bayanada huzur vermedi bayanda anladiki kendisi bir gunah kecisi oldugunu rabbim bana yasattiklarini falasiyla yasatti

dik durun sakin aramayin calisan birisiniz hakkinizda hayirlisini dileyin.
asla ailesinle ileri geri konusmayin bu bekleme surecindede bir egitmen olarakda size bu yakisir.
konunuzu takipteyim sevgiyle kalin

Canim kimse ailesne laf soyletmez bu senin esin degil.
Benim esim de bende sende veya basklarida kim ailesine bisey dedirtirki ?
Empati kurmayi dene bu konuda
Ayrica esin surekli bosanalim diyormus bi erkek gercejten bikmadiysa defalarca bosanmayi dile getirmez biz kadinlar genellikle kizginlikla soyleriz ama erkekler soyluyorsa gercekten vazgecmistir herseyden.
Ayrica benim esiminde koyu var annesi babasi yasiyr bahce vs bzdende bekliolar ama ben esimide kirmadan oldgunca elimden geldignce gidiyorum iki guluyorum yemek kahve yapiyrm mtlu oluyolar .
Herkes bekler bunu senn ailende esinden ayni gulen yuzu bekler bunu bukadar sorun etme bence soncta oda onun ailesi.
Kbkmada esin biraz bikmis senden
Sevse zaten seni yollamaya calismaz.
Ayrica bikere aramis acmamissin erkekler boyledir bidaha aramaz bosanmak isteyen o zaten isine gelmis adamin.
Ailesi aramadi demissin seni sevselerde ogullari istemiyorum dedikten sonra zorla tekrr gelin yapamazlar ya seni onlarda ogullarinin gonlunu hos edeceklerdir tabikide

Aci ama gercek konusmus arkadas konu sahibi

Aynı şekilde ben de gidiyorum kalıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum buna rağmen en ufak sözde ben boşanmak istiyorum diyor. Ben de yatıp kalkıp onlardan bahsetmiyorum ayrıca kendimi düzelteceğimi söyledim sonuçta onun da hataları var ben de bunalıyorum sırf o istedi diye ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum kpss de Türkiye 10.su oldum o istedi diye ilçeye tayini istedim eşim daha önemliydi çünkü bi gün olsun kimsenin yanında kırmadım İncitmedim değer mi yuvasını yıkmaya

Tabikide degmez kim bosanmak icin evlenir ki ?
Esiniz de istemezdi belki sizde veya baskalarida ayni sekilde .
Ama kendiniz söylüyorsunuz her seyde bosanmayi dile getiriyor diye istemedigi aşikar belli.
Bitirmis kafasinda kolay kolay erkekler dile getirmez bu olayi kendiliginden söylemezler bazen biz bosanalim bitsin deriz tamm bosanalim der gecerler.
Onlar acmaz iste sorun da burda basliyo bi erkek aciyosa bu konuyu her defasinda israrla vazgecmis demekki onu anlatmak istedim.
Ve siz okadar fedakarlik yaptiginzdan soz ediyosunz peki hangisini hak etti ?
O sizin icin ne fedakarlik yapti?
Tabikde burdan konusmasi kolay biliyorum yuva yapmak degil yikmakda zordur ama
Olmuyorsada olmuyordur..
Istemiyorsa zorla güzelik olmazki zorla olsa bile ilerde istemdigi bi insana neler yapmaz düsunmek istemiyorum.
Hayat sizin en iyi karari siz vericeksiniz
Elimden hakkinizda hayirlisini dilemekten fazlasi gelmez.
Iyi ki cocugunuz yokmusss.

Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Eşinin sana aşkı sevgisi bitmiş.. niye kendini kandırıp her iki tarafı da yıpratıyorsun canım benim.. belli ki istemiyor ışte.. bırak bitsin gitsin.. elalem ne der kafasında degilsindir umarım.. çünkü bu senin hayatın.. ve birkez yaşıyorsun.. ne güzel bak mis gibi mesleğin elinde.. Var git kendi yoluna.. seni gerçekten seven değer verdiğini hissettiren biri ile ol.. heba etme o güzel yıllarını..

Hayırlısı olsun hakkında..
Bence de eşin geri döncek nasılsa diye bekliyo..
Ben de evi terkettiğimde hep beklediler kendi geri dönsün diye arayan soran olmadı..
Baktılar dönmüyorum ablası aradı sonra kendisi
Ama geri dönüşü olmayan bi yoldu bizimki..
Ne boşanmak için ne geri dönmek acele karar vermeyin.
iyi düşünün

Ailesi ile ilgili konuları dile getirmicektim eski konuları gündeme getirmicektim o şunu dedi falan filan..zaten benden şikayetçi olduğu tek konu buydu

Aynen ne dile getiriyorsunuz ki eski konuları eminim benim kadar çekmemişsinizdir nişan evlilik arası mevzularda.. Eskiyi geri getirebilme şansın yok..Niye huzurunuzu bozuyorsunuz ki insanoğlu. Bir derdin varsa git kaynana kayınpederine vs vs muhatap kimse söyle içini dök rahatla..Adamın başının etini niye yiyorsun ki.

koye gitmek konusunda,ailesine hizmetçi olmak konusunda haklısın,ama keşke bunlar baştan konuşulsa,bende biriyle böle durum olmuştu,direk söledim ben iş yapamam dıye,kendımı tanıyorum,ama evlenınce nasılsa yapar dıyorlar sanırım,bence burda sen dıretıyorsun,birde çok tutumluyuz,ev aldık falan demişisn,çok tutumlu derken adam boğulmuş olabilir,para yıyp hayatını yaşamak istiyor gıbı geldi,yaşlarınız kaç?o kadar tutumluluk ıyı değil,gezın tozun yaşayın,bunlar hayatın güzellikleri

Tabikide degmez kim bosanmak icin evlenir ki ?
Esiniz de istemezdi belki sizde veya baskalarida ayni sekilde .
Ama kendiniz söylüyorsunuz her seyde bosanmayi dile getiriyor diye istemedigi aşikar belli.
Bitirmis kafasinda kolay kolay erkekler dile getirmez bu olayi kendiliginden söylemezler bazen biz bosanalim bitsin deriz tamm bosanalim der gecerler.
Onlar acmaz iste sorun da burda basliyo bi erkek aciyosa bu konuyu her defasinda israrla vazgecmis demekki onu anlatmak istedim.
Ve siz okadar fedakarlik yaptiginzdan soz ediyosunz peki hangisini hak etti ?
O sizin icin ne fedakarlik yapti?
Tabikde burdan konusmasi kolay biliyorum yuva yapmak degil yikmakda zordur ama
Olmuyorsada olmuyordur..
Istemiyorsa zorla güzelik olmazki zorla olsa bile ilerde istemdigi bi insana neler yapmaz düsunmek istemiyorum.
Hayat sizin en iyi karari siz vericeksiniz
Elimden hakkinizda hayirlisini dilemekten fazlasi gelmez.
Iyi ki cocugunuz yokmusss.
Ben de öyle düşünüyorum kendimi alıştırmaya bakıcam artık zaten aramıyo sormuyo ne ailesi ne de kendisi

koye gitmek konusunda,ailesine hizmetçi olmak konusunda haklısın,ama keşke bunlar baştan konuşulsa,bende biriyle böle durum olmuştu,direk söledim ben iş yapamam dıye,kendımı tanıyorum,ama evlenınce nasılsa yapar dıyorlar sanırım,bence burda sen dıretıyorsun,birde çok tutumluyuz,ev aldık falan demişisn,çok tutumlu derken adam boğulmuş olabilir,para yıyp hayatını yaşamak istiyor gıbı geldi,yaşlarınız kaç?o kadar tutumluluk ıyı değil,gezın tozun yaşayın,bunlar hayatın güzellikleri
Evet o da olabilir yani para harcama konusunda haklı olabilirsin fakat benim isteğimle olan bişey değildi sonuçta ortak alınan kararlardı 29 yaşındayım o da 32

X