istiyorsa boşan o zaman?Ben bu konuda kendimi değiştireceğimi defalarca dile getirdim ama seninle alakası yok artık tahammül edemiyorum dedi son sözü bu oldu ben de evden ayrıldım şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Aynı şekilde ben de gidiyorum kalıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum buna rağmen en ufak sözde ben boşanmak istiyorum diyor. Ben de yatıp kalkıp onlardan bahsetmiyorum ayrıca kendimi düzelteceğimi söyledim sonuçta onun da hataları var ben de bunalıyorum sırf o istedi diye ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum kpss de Türkiye 10.su oldum o istedi diye ilçeye tayini istedim eşim daha önemliydi çünkü bi gün olsun kimsenin yanında kırmadım İncitmedim değer mi yuvasını yıkmayaCanim kimse ailesne laf soyletmez bu senin esin degil.
Benim esim de bende sende veya basklarida kim ailesine bisey dedirtirki ?
Empati kurmayi dene bu konuda
Ayrica esin surekli bosanalim diyormus bi erkek gercejten bikmadiysa defalarca bosanmayi dile getirmez biz kadinlar genellikle kizginlikla soyleriz ama erkekler soyluyorsa gercekten vazgecmistir herseyden.
Ayrica benim esiminde koyu var annesi babasi yasiyr bahce vs bzdende bekliolar ama ben esimide kirmadan oldgunca elimden geldignce gidiyorum iki guluyorum yemek kahve yapiyrm mtlu oluyolar .
Herkes bekler bunu senn ailende esinden ayni gulen yuzu bekler bunu bukadar sorun etme bence soncta oda onun ailesi.
Kbkmada esin biraz bikmis senden
Sevse zaten seni yollamaya calismaz.
Ayrica bikere aramis acmamissin erkekler boyledir bidaha aramaz bosanmak isteyen o zaten isine gelmis adamin.
Ailesi aramadi demissin seni sevselerde ogullari istemiyorum dedikten sonra zorla tekrr gelin yapamazlar ya seni onlarda ogullarinin gonlunu hos edeceklerdir tabikide
ailen ne diyor?Ben bu konuda kendimi değiştireceğimi defalarca dile getirdim ama seninle alakası yok artık tahammül edemiyorum dedi son sözü bu oldu ben de evden ayrıldım şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Hayır diğer konularda çok uyumluyuz her konuda birbirimize danışırız 4 yıllık evliyim ama iki araba bir ev aldık ikimiz de tutumliuyuz sürekli tartışmıyoruz komşular neden hiç Sesiniz gelmiyor diyo o derece tartışırken bile sesimiz yükselmez benim ailem onu hiç kırmadı onun annesi ilk zamanlar beni üzdü giyimime karıştı eşimin yanında üstelik ben de cevap verdim diye eşim bana Özür diletti onları taktım kafama ben onları istemediğim hiç söylemedim aslında kışın gelip bir ay kaldılar giderken defalarca teşekkür ettiler çok iyi ağırladın diye ben de ele güne karşı hep onlara iyi davrandım hiç mahçup etmedimEger esin seni isteseydi ailesi irtibata gecerdi emin ol. Durum sunu gosteriyor ki ailesininde yapabilecegi birsey yok cunku esin istemiyor vee bence senin onlari istemedigini soylediyse gelin bizi istemiyomus diye dusunuyo olabilirler su an.
Merak ediyorum hep ayrilik lafi mi soz konusu yani guzel gunleriniz yokmuydu anlasamiyomuydunuz? Bu aile disinda
Ailem sen bilirsin iyi düşün diyorailen ne diyor?
Çocuk yok iki ay önce 3 aylık hamileyken bebeğin kalbi durdu aldırdıkCocuk yoksa bosan zorlamann anlami yok olmuyorsaa
Mesaj atmak istemiyorum ondan bekliyorum o beni gönderdi sonuçta ayrılmak isteyen o diye düşünüyorum offf offfMesaj atin neden böyle yaptığınızı sorun tekrar guzellikle konusup halledebilirsiniz biraz kafasini dunliyordur bence ayrilmak isteyen boyle yapmaz uzulmeyin ailesi hakkinda birsey demeyin zamanla senide hakli gordugu zamanlar olacaktir
aramamalısın bence.Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Öncelikle hayırlısı olsun deyin, çok üstelemeyin. Ailesinin aramama nedeni bence tartışmanızın onlar yüzünden olduğunu söylemesi eşinizin. Ya da eşiniz aramalarını istemiyordur. Mesaj atmayın bence, kendisi düşünsün taşınsın ona göre karar versin. Boşanmak istiyorsa sizin yapacağınız bir şey yok bence, istemiyorsada bir süre sonra arar diye düşünüyorum.[/QUOTE
aramayı düşünmüyorum ama galiba ben de boşanmayı düşünmeye başladım
Evet tartışmaya gidiyor evlenirken bilmiyomuydun diyo
Evlenmeden önce ben de böyle olacağını bilmiyordum ilk evlendiğimde köye gittim çalıştım iki evleri var köyde ve merkezde ikisini temizlettiler beni potansiyel işçi olarak gördü kayınvalidem oturup bana yaptırıyodu ben temizlik yaparken bi yemek bile hazırlamıyodu kullandılar beni benim meselem köy değil benim ailemin de köyü var ben orda çalışınca yapacak elbet o da köylü diyolardı böyle olacağını hiiç düşünmedimSimdi bu cümle dogru, yani evlenmeden önce bunlarida düsünmen gerekiyordu, keske evlenmeden önce acik ve net ne istedigini söyleseydin. Bazi erkekler ailesine cok düskün oluyor ve ailesinin beklentilerini esinden bekliyorlar, cünkü ailesine karsi mahcup düsmek istemedikleri icin.
Ben seni anliyorum, istememen cok dogal ama bazi evlilikleri anlamiyorum sanki kinder cikolata sürpriz yumurtadan cikar gibi evlilikler kuruluyor ama detaylar konusulmuyor buda ömür boyu dertlere yol aciyor.
Bence cocukda yokken cok iyi düsün yapmak istedigini ama kocani bu konuda ikna edebilecegine pek inanmiyorum. Beklentisi hep böyle olacak gibi.
AİLESİNİN haberi var ilk anneme söylemiştim annem arayıp haberdar etmiş zaten eşim de şu an ailesinde kalıyo bakalım sabır diyorumAilesinin haberi olmayabilir sizin durumunuzdan.
Bekleyin bakalim. Sabredin. Elbet bir yerde onun da sabir zinciri kirilacaktir. Ya arayip devam edecektir ya da bitirelim diyecektir. Acele karar vermeyin.