Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Ben bu konuda kendimi değiştireceğimi defalarca dile getirdim ama seninle alakası yok artık tahammül edemiyorum dedi son sözü bu oldu ben de evden ayrıldım şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
istiyorsa boşan o zaman?
her tatılını ailesinin köyünde gecırmek zorunda degılsın sonucta

Aynı şekilde ben de gidiyorum kalıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum buna rağmen en ufak sözde ben boşanmak istiyorum diyor. Ben de yatıp kalkıp onlardan bahsetmiyorum ayrıca kendimi düzelteceğimi söyledim sonuçta onun da hataları var ben de bunalıyorum sırf o istedi diye ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum kpss de Türkiye 10.su oldum o istedi diye ilçeye tayini istedim eşim daha önemliydi çünkü bi gün olsun kimsenin yanında kırmadım İncitmedim değer mi yuvasını yıkmaya

Eger esin seni isteseydi ailesi irtibata gecerdi emin ol. Durum sunu gosteriyor ki ailesininde yapabilecegi birsey yok cunku esin istemiyor vee bence senin onlari istemedigini soylediyse gelin bizi istemiyomus diye dusunuyo olabilirler su an.

Merak ediyorum hep ayrilik lafi mi soz konusu yani guzel gunleriniz yokmuydu anlasamiyomuydunuz? Bu aile disinda

Hayır diğer konularda çok uyumluyuz her konuda birbirimize danışırız 4 yıllık evliyim ama iki araba bir ev aldık ikimiz de tutumliuyuz sürekli tartışmıyoruz komşular neden hiç Sesiniz gelmiyor diyo o derece tartışırken bile sesimiz yükselmez benim ailem onu hiç kırmadı onun annesi ilk zamanlar beni üzdü giyimime karıştı eşimin yanında üstelik ben de cevap verdim diye eşim bana Özür diletti onları taktım kafama ben onları istemediğim hiç söylemedim aslında kışın gelip bir ay kaldılar giderken defalarca teşekkür ettiler çok iyi ağırladın diye ben de ele güne karşı hep onlara iyi davrandım hiç mahçup etmedim

Mesaj atin neden böyle yaptığınızı sorun tekrar guzellikle konusup halledebilirsiniz biraz kafasini dunliyordur bence ayrilmak isteyen boyle yapmaz uzulmeyin ailesi hakkinda birsey demeyin zamanla senide hakli gordugu zamanlar olacaktir

Mesaj atmak istemiyorum ondan bekliyorum o beni gönderdi sonuçta ayrılmak isteyen o diye düşünüyorum offf offf

aramamalısın bence.
eğer boşanmayı gerçekten kafasına koymuşsa o da aramaz.
ama bi umut varsa yakında arayacaktır.çünkü son sözü baya ağır olmuş.
biraz kafasını dinlesin evde.ben naptım diyecektir mutlaka.
sabretmelisin.

Bence de aramamalısınız. Her tartışmada boşanmak istediğini söylemesi, hatta sıkılmasının sebebini de belirtiyor olması gerçekten sıkıldığını ve boşanmaya yer aradığını gösteriyor.

Öncelikle hayırlısı olsun deyin, çok üstelemeyin. Ailesinin aramama nedeni bence tartışmanızın onlar yüzünden olduğunu söylemesi eşinizin. Ya da eşiniz aramalarını istemiyordur. Mesaj atmayın bence, kendisi düşünsün taşınsın ona göre karar versin. Boşanmak istiyorsa sizin yapacağınız bir şey yok bence, istemiyorsada bir süre sonra arar diye düşünüyorum.

Evet tartışmaya gidiyor evlenirken bilmiyomuydun diyo

Simdi bu cümle dogru, yani evlenmeden önce bunlarida düsünmen gerekiyordu, keske evlenmeden önce acik ve net ne istedigini söyleseydin. Bazi erkekler ailesine cok düskün oluyor ve ailesinin beklentilerini esinden bekliyorlar, cünkü ailesine karsi mahcup düsmek istemedikleri icin.
Ben seni anliyorum, istememen cok dogal ama bazi evlilikleri anlamiyorum sanki kinder cikolata sürpriz yumurtadan cikar gibi evlilikler kuruluyor ama detaylar konusulmuyor buda ömür boyu dertlere yol aciyor.
Bence cocukda yokken cok iyi düsün yapmak istedigini ama kocani bu konuda ikna edebilecegine pek inanmiyorum. Beklentisi hep böyle olacak gibi.

Ailesinin haberi olmayabilir sizin durumunuzdan.
Bekleyin bakalim. Sabredin. Elbet bir yerde onun da sabir zinciri kirilacaktir. Ya arayip devam edecektir ya da bitirelim diyecektir. Acele karar vermeyin.

Evlenmeden önce ben de böyle olacağını bilmiyordum ilk evlendiğimde köye gittim çalıştım iki evleri var köyde ve merkezde ikisini temizlettiler beni potansiyel işçi olarak gördü kayınvalidem oturup bana yaptırıyodu ben temizlik yaparken bi yemek bile hazırlamıyodu kullandılar beni benim meselem köy değil benim ailemin de köyü var ben orda çalışınca yapacak elbet o da köylü diyolardı böyle olacağını hiiç düşünmedim

Ailesinin haberi olmayabilir sizin durumunuzdan.
Bekleyin bakalim. Sabredin. Elbet bir yerde onun da sabir zinciri kirilacaktir. Ya arayip devam edecektir ya da bitirelim diyecektir. Acele karar vermeyin.
AİLESİNİN haberi var ilk anneme söylemiştim annem arayıp haberdar etmiş zaten eşim de şu an ailesinde kalıyo bakalım sabır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…