Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Evin yarisi sadece kalan borcu da odeyince payıma çok az düşüyor 25 bin gibi. Takı ve arabaların yarısı da 65 bin yani ben ekstra 35 bin tazminat olarak talep ediyorum
Aman adamin gozyaslarina kanayim deme sakin. Akli sira aglayip zirlayip, tazminattan yirtacak. Haklarindan vazgecme. Al hakkini sonuna kadar. Sonrada cehennemin dibine gitsin dangalak.

Aslında buna rağmen hala bana iyi davranıyor ben daha kötü olacağını düşünüyordum. Beni seviyor. Keşke param olsa sana verseydin diyor. Komşumuza Ağlamış sahip çıkın göz kulak olun demiş ben de anlamadım. Ama ben asla vazgecmicem hakkimdan

Aslında buna rağmen hala bana iyi davranıyor ben daha kötü olacağını düşünüyordum. Beni seviyor. Keşke param olsa sana verseydin diyor. Komşumuza Ağlamış sahip çıkın göz kulak olun demiş ben de anlamadım. Ama ben asla vazgecmicem hakkimdan

Cok inandirici gelmedi aglamasi . Akli sira kimseye caktirmadan barismak istyor gbi . Komsuya falan emanet etmesi . Ve sakin eve konusmaya gelmesine musaade etmeyin cunku o zmn sizin kandirabilir . Ve bir bakmisin bu hayata devam ediyorsun . Dik dur gercekten .

Birde ben cinsim sanırım haklarini elbet bir kadin almak zorunda ama sizin ki gbi bi sorun olsaydi o ailenin o kisinin tek kurusuna minnet etmezdim . Onun parasiyla aldim kiyafete kadar birakir gderdim .

Ben de öyle düşünüyordum inan parasına tenezzül ettiğim için değil sadece kolay olmadığını görsünler . Başkasını da yakmasinlar. 11 yılımi verdim ona yani 20 li yaşlarımi. Hangi 100 bin TL benim 20 li yaşlarımi geri verir. Bu arada bundan sonra para sıkıntısı çekmek istemiyorum. Bi evim olsun en azından. Ne bileyim kendimi düşünmek zorundayım. Ve en önemlisi güçlü olduğumu görmek ve göstermek istiyorum. İnan bu çok önemli. Her şey para demek değil.

Kızlar bu gün avukatla görüştüm eşim de avukatla görüşmüş. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Uzatıp birbirimizi yipratmayalim adına. Ben eşimden evin yarisi, takilar ve 10 bin tl istedim. Benim arabam ve tüm ev eşyaları da bende kalcak (arabanin kredi borcunu ödemeye devam edeceğim ). Eşim de kabul etti. Sizce anlaşmalı bosanma karari Doğru bir karar mi. Fikirlerinize ihtiyacım var. :KK43:

Bence değil çekişmeli olsaydı ve size yasattiklârının ceremesini cekseydi biraz kaç yılın heba olmuş kurtarmak adına hiç birşey yapmadı bu kadar kolay olmamali

Nihayetinde kendinize bi gelecek kurabilecek kadar paranız olacak.. Ev eşyalarıda sizde.. Anlaşmalı boşanma iyi olmuş bence... Ne kadar çabuk biterse sizin için o kadar iyi.. Yıpranmamış olursunuz.. Kendinizi onarmaya ve yeni bi hayat kurmaya hemen başlayın... Hakkınızda hayırlısı olsun...

X