Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

Ya güzelim is bosanma asamasina gelince böyle oluyor.Bir kalemde silip atiyorlar.Benim cok Samimi arkadasim bosandi.Bana ne dedi biliyor musun? "bosanma asamasinda ve bosanmadan sonra annesi beni bir kere bile armadi biliyor musun bir de beni cok severdi diye".Demek ki burada gercekten sevmiyorlar seviyormus gibi yapiyorlar.

Valla ne yalan söyleyeyem 16 yillik evliyim ben bugün bosansam beni de aramazlar adim gibi biliyorum.Bayram bile ederler.Erkek ailesi böyle oluyor.Nasil olsa birini bulur erkek diyorlar..

Burada is bizlerin Güclü olmasinda.Bak ne güzel meslegin var.Evet bir kere taviz verseydin isteyecekleri seyler asla bitmeyecekti.Noktayi koyman daha iyi olmus cocuk yokken.Cocuk olunca is cok zorlasiyyor gercekten.

Hakkinda hayirlisi.Zor sürec ama Güclü ol.
Güçlü olmaya çalışıyorum şu an çok iyi hissediyorum. Umarım böyle devam eder. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi okullar geç açılıyor bu nedenle evime gitmedim ailemle beraberiz. Normalde 31 ağustosta dilekcemizi verecektik. Ben gitmeyince süreç uzadı . Bu arada eşim gidip esyali ev tutup sadece kıyafetlerini alarak evden çıktı . Evi satılığa koydu. Bir aydır kendisiyle hiç gorusmuyorum . Bu haberleri ortak tanidigimizdan aldım . 2 gün önce bana mesaj atmış memlekete geleceğim bir an önce dilekcemizi verelim araştırdım cuma verirsek bor haftada biter diyor. Aksi takdirde çok kafaya takiyormus.psikolojisi bir türlü duzelmiyormus. Ben de tersledim kendisini bulunmaz hint kumasi olmadığını, kararlastirdigimiz gibi bitirecegimi beni bir daha arayip rahatsız etmemesini söyledim. Bu mesajimdan sonra benden Özür dilediğini hiç iyi olmadığını ve ne yapacağını bilemedigi için mesaj yazdığını bit daha rahatsız etmeyeceğini yazmış. SizCe ne yapmaya çalışıyor bu adam. Kafayı mi yemiş.

Bosanmak istemiyormusun yani? yaptigin hersey bosanmayi kabull ettigini gösteriyor esinin gözünde.

İstiyorum canım. Ama hiç kolay değil hala bazı şeyleri dusunuyorum

Bana istemiyorsun gibi geldi :KK64: neleri düsünüyorsun mesela ? bukadar vakit onsuz zor gectimi senin icin? dediklerinle karsi tarafi usandirip geri dönülmicek bir yola sokmus gibisin ?

Bana istemiyorsun gibi geldi :KK64: neleri düsünüyorsun mesela ? bukadar vakit onsuz zor gectimi senin icin? dediklerinle karsi tarafi usandirip geri dönülmicek bir yola sokmus gibisin ?
Aslında ben ona devam etmeyi birbirimize zaman vermeyi teklif ettim. Ailesiyle beraberdi. Rahatı sanırım . Reddetti. Zaten son 2 yıl her tartışmada boşanmak istediğini söylerdi. Buna rağmen adım atmistim. Süper bir hayat ta yasamiyor dum. Onsuz vakit çok güzel geçti . Huzurluyum en azından . Her hareketimi sorgulayacak biri yok. Niye oraya baktin, neden şuraya gittin vs. Ama yine de 7 yıllık beraberlik arti 4 yıllık evlilik söz konusu olunca hiç kolay olmuyor.

Aslında ben ona devam etmeyi birbirimize zaman vermeyi teklif ettim. Ailesiyle beraberdi. Rahatı sanırım . Reddetti. Zaten son 2 yıl her tartışmada boşanmak istediğini söylerdi. Buna rağmen adım atmistim. Süper bir hayat ta yasamiyor dum. Onsuz vakit çok güzel geçti . Huzurluyum en azından . Her hareketimi sorgulayacak biri yok. Niye oraya baktin, neden şuraya gittin vs. Ama yine de 7 yıllık beraberlik arti 4 yıllık evlilik söz konusu olunca hiç kolay olmuyor.

Erkekler ilkte huzur buldugunu sanar ama kaybettiginde uzun bir süre sonra aglamaya baslar bencede böyle olacak ..

Kızlar dün evime geldim her şey olduğu gibi duruyor. Eşim kıyafetleri dışında hiç bir şeye dokunmamış. Kitaplarını bile almadan çıkmış. Çok ağladım dün. Aksama kadar ağladım. Ruh gibiydim. Ve eşime mesajlar yazdım. İçimdeki her şeyi ağlayarak yazdım ona. Ve anlaşmalı boşanmayacagimi da yazdım. Çok sinirlendi. Beni kandirdin dedi. 3 aydır oyaliyorsun anlaşmalı diye dedi. Ben de ısteklerimi kabul ettiği takdirde anlasabilecegimizi söyledim. Evin yarisi dışında 100 bin TL istediğimi soyledim. Odeyemeyecegini söyledi. Ben de çekişmeli olur o zaman dedim. Her durumda davamin arkasında olduğumu söyledim. Ve yarın avukatla gorusucez. Bakalım bekliyorum.

Bu gün eşimle buluştuk. Çok kötü durumdaydı. Çok titredi beni görünce çok ağladı. Ve anlaşmalı bosanalim diye çok yalvardi. Ama ben kabul etmedim. Kararliyim dedim. Kalktı gitti. Pişman gibi ama gururu ya da ailesi izin vermiyor. Galiba ailesi izin vermiyor.

Kızlar dün evime geldim her şey olduğu gibi duruyor. Eşim kıyafetleri dışında hiç bir şeye dokunmamış. Kitaplarını bile almadan çıkmış. Çok ağladım dün. Aksama kadar ağladım. Ruh gibiydim. Ve eşime mesajlar yazdım. İçimdeki her şeyi ağlayarak yazdım ona. Ve anlaşmalı boşanmayacagimi da yazdım. Çok sinirlendi. Beni kandirdin dedi. 3 aydır oyaliyorsun anlaşmalı diye dedi. Ben de ısteklerimi kabul ettiği takdirde anlasabilecegimizi söyledim. Evin yarisi dışında 100 bin TL istediğimi soyledim. Odeyemeyecegini söyledi. Ben de çekişmeli olur o zaman dedim. Her durumda davamin arkasında olduğumu söyledim. Ve yarın avukatla gorusucez. Bakalım bekliyorum.
Neden 100 bin peki? Bu tarz isleri hic bilmem ama sadece meraktan soruyorum? Bir tazminat falanmi? Cok ciddi bir rakam cunku. Esinizin bu rakMi rahatlikla saglicaginimi dusunuyorsunuz. Hemde evde var.

Ben bugun bosansam ailesi pardon sulalesi dugun salonu tutar gobek atarlar.:KK66:
Nedir bu ailelerin evlenmis barklanmis insanlardaki hukumleri.
Ailesi sizden yana olsa noluyo? Hayirdir? Vs derdi
Esiniz bi anda ufak tefek seyler icin nasil bosanma karari alcak.
Ki uzun surede flort.

Allah akıl fikir versin

Neden 100 bin peki? Bu tarz isleri hic bilmem ama sadece meraktan soruyorum? Bir tazminat falanmi? Cok ciddi bir rakam cunku. Esinizin bu rakMi rahatlikla saglicaginimi dusunuyorsunuz. Hemde evde var.
Evin yarisi sadece kalan borcu da odeyince payıma çok az düşüyor 25 bin gibi. Takı ve arabaların yarısı da 65 bin yani ben ekstra 35 bin tazminat olarak talep ediyorum

Ben bugun bosansam ailesi pardon sulalesi dugun salonu tutar gobek atarlar.:KK66:
Nedir bu ailelerin evlenmis barklanmis insanlardaki hukumleri.
Ailesi sizden yana olsa noluyo? Hayirdir? Vs derdi
Esiniz bi anda ufak tefek seyler icin nasil bosanma karari alcak.
Ki uzun surede flort.

Allah akıl fikir versin
Ailesi oğluna büyük kötülük yaptı şu an çok kötü eve gidince sakinleştirici hap kullanmış bi anne nasıl bu kadar vicdansiz olabilir hala anlamıyorum aklım almıyor. Ayrıca oğlu burda yalnız offf

Eşim 100 bin TL odicek durumda değil bu nedenle yalvardi.tabi arabasını satsa evin yarısından kalan parayi verse bi 20 bin de ailesi destek olsa oder e tabi o bunları kaybetmek istemiyo. Ha nasıl bulacağı beni ilgilendirmiyor beni harcarken dusunseydi. Ailesi ya biz ya o derken dusunseydi. Simdi de bulsunlar parayi.

X