Arkadaşlar eşim boşanmak istiyor lütfen yardım edin

kurtulusundur belkı senın. canı cehenneme. asla boyun egme
Kesinlikle çevremdeki herkes onu da tanıyan tüm arkadaşlarım kurtulusum olacağını söylüyor. Ben yine de son vazifemi yaptım adım attım böylelikle kafamdaki soru işaretleri silindi kendimden taviz de veremem olmuyorsa olmuyor. Hayat bana Bekarken daha güzel. ..

Hakkinizda hayirlisi olsun. Daha guzel bir hayat sizi bekliyor.
Elinizden geleni yapmissiniz. Olmayinca olmuyor. Uzulmemeye bakin. Allah yarim!ciniz olsun. Ben sizin adiniza sevindim. Sizi tanimadan.
Teşekkür ederim. Böylesinin daha iyi olacağından eminim. Belki yalnız yaşarım ömür boyu ama kendim olarak yaşarım. Üzülme konusuna gelince bu zor bir süreçmis bu kadar zorlanacagimi tahmin etmemistim. Baya kilo verdim. Ama şunu biliyorum artık bunlari yaşamam gayet normal bu süreci atlattiktan sonra her şey harika olacak. .

Kesinlikle çevremdeki herkes onu da tanıyan tüm arkadaşlarım kurtulusum olacağını söylüyor. Ben yine de son vazifemi yaptım adım attım böylelikle kafamdaki soru işaretleri silindi kendimden taviz de veremem olmuyorsa olmuyor. Hayat bana Bekarken daha güzel. ..

İyi ya işte...Sen elinden geleni yaptığını düşünüyosan üzüntü hissetme sakın.Sonuçta yapman gereken her şeyi yapmışsın ve için rahat olmalı

Senin meshebini 11 senede yeni mi farketmiş...çok özür diliyorum karaktersiz bir adammış, iyi olmuş....bir kadın evliliğinde erkek kadar kolay vazgeçmez...bence siz fazlasıyla çabalamışsınız ...bundan sonra yolunuz açık olsun...

haydaaa 7 yıllık beraberliğinizde ırk mezhep problem olmamış mıydı.ben sana çok üzüldüm 11 yılın harcanmış Allahtan çocuk yok.ayrıca ömürboyu neden yalnız kalasın ki.elbet seni hak edecek bir babayiğit çıkar karşına.geçecek bu günler arkadaşım ;[

hakkında hayırlısı olsun. gitmek isteyeni asla durdurma

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hakkımda hayırlısı bundan sonra olursa olur olmazsa olmaz. Eski eşim de 11 yılda beni değiştirmeye çabalamış.yazık. bir de bana diyor ki seninle gurur duyuyorum. Dogrularindan vazgecmedin. Karakterini degistirmedin. Ona da yazık ne diyeyim. Zavalı. Ben evliliğim için adım atınca kendini bişey zannetti. Yarın bir gün benim ilgimden aldığı gazla birilerinin peşinden koşar da reddedilirse neye uğradığını şaşıracak.

Arkadaslar eşimle konuştum el ele verip tekrar deneylim dedim ama o kafasında bitirmiş. Tek sorun aile köy falan filan değilmiş. Aramızda mezhep ve ırk farklılığı var. Bunları problem ediyormuş. Biz birbirimizi kısıtlıyoruz diyor. Ömür boyu böyle olmaz diyor. E dedim ben de evlenir ken bilmiyor muydun? Düzelir diye düşündüm diyo. Sanırım o beni ortamımdan ailemden uzaklastırarak degisebilecegimi düşündü baktı ki olmuyo bitirme kararı aldı . Cikiyorken bu tarz şeyleri problem etmezdi. Bu sıkıntılar üzerine bir de ailevi problemler biniyor diyo olmuyor diyo. Ben de sen bilirsin ben üzerime düşeni yaptım dedim.sonra pişman olmamak adına. Ha bir de eşim rahatsız ülser teşhisi konmuş. Çok korkuyor. Morali bozulunca ağzından kan geliyor. Bu da onu tedirgin ediyor.ileri giderse kanser olacak diye.Allah korusun. Ben de bu aralar çok kotuydum.biraz ayrılmayalım dedim ama baktım başka sıkıntıları da varmış. Eh dedim o zaman sen bilirsin. Zaten ben de bu yaşam tarzından memnun değildim sürekli sus. İçine at. İstemediğin memlekette yaşa. Sırf eşın istiyor diye. Bulunmaz hint kumaşı mi sanki. O benim için ne yaptı. Çocuk ta yok. Mesleği olan güzel bir kadınım.Artık hayat bana güzel.tabi ki üzülüyorum. İleriye yönelik kaygilarim var ya daha kötü olursa diye.ama yalnız yaşarım esir olmaktan iyidir. Zorlamanın alemi yok. Bu arada çevremdeki çoğu insan bosanacagimi duyunca sevinir gibi oldu. Kimse onu bana yakıştırmazdi. Her kes sen daha iyilerini layiksin neden üzülüyorsun diyor ama elimde değil
Mezhep ve ırk mı?
Bunu bir eğitimci mi söylüyor?
Şaka gibi gerçekten!

Malesef öyle. Evlenmeden önce çok farklıydı bu tür konulari problem edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi
Konuyu saptırmak istemiyorum ama kendisinin mensup olduğu mezhep ve Irk denir ki bu kadar sorun etti?
Seneler geçmiş Eş olmuşsunuz sebep nedir ötekileştirmek için?

boşanma konusunda kesin kararlı olduğunuzu dik durduğunuzu görünce kuyruğu kıstırır merak etmeyin,,siz elinizden geleni yapmışsınız inşallah düzelir.. boşanmayı da dert etmeyin ben boşanıp perişan olan kadın görmedim herkes kendini toparlıyo:)

Konuyu saptırmak istemiyorum ama kendisinin mensup olduğu mezhep ve Irk denir ki bu kadar sorun etti?
İkimiz de farkliyiz as
boşanma konusunda kesin kararlı olduğunuzu dik durduğunuzu görünce kuyruğu kıstırır merak etmeyin,,siz elinizden geleni yapmışsınız inşallah düzelir.. boşanmayı da dert etmeyin ben boşanıp perişan olan kadın görmedim herkes kendini toparlıyo:)
Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bundan sonra dönmeyi asla düşünmüyorum zaten 4 yılda bir hayat yaşamadım bundan sonra daha iyi olacagimi düşünüyorum umarım yanilmam ama benim allahtan tek dileğim sağlıklı ve huzurlu olmam yalnız veya bir erkekle farketmez. ...

Canim şöyle söyliyeyim birimiz Türk Sünni birimiz Kürt Alevi ... ama 7 yıllık beraberligimizde ikimiz de bunu biliyorduk ve problem etmedik ailelerimiz de bu konuda son derece saygiliydi...Artık ne olduysa değerli eşime dank etti...

Baska bi sebep var gibi...bikkinlik,askin bitmesi,gozunun disari kaymasi...sanki bahane uretmis gibi..

Baska bi sebep var gibi...bikkinlik,askin bitmesi,gozunun disari kaymasi...sanki bahane uretmis gibi..
Canim ailesinden çok etkileniyor.zaten 1.5 ay oldu ailesinden ses seda yok. Oğlu için eşya parası bile ayarlamışlar . Şimdi gidip ev tutacak eşya alacak. Resmen bu günü beklemisler. Bana karşı hiç te öyle durmuyorlardi halbuki. Sürekli pohpohlarlardi övüp dururlardi beni. Artık kime güvenecegimi bilemedim.

Canim ailesinden çok etkileniyor.zaten 1.5 ay oldu ailesinden ses seda yok. Oğlu için eşya parası bile ayarlamışlar . Şimdi gidip ev tutacak eşya alacak. Resmen bu günü beklemisler. Bana karşı hiç te öyle durmuyorlardi halbuki. Sürekli pohpohlarlardi övüp dururlardi beni. Artık kime güvenecegimi bilemedim.

Ya güzelim is bosanma asamasina gelince böyle oluyor.Bir kalemde silip atiyorlar.Benim cok Samimi arkadasim bosandi.Bana ne dedi biliyor musun? "bosanma asamasinda ve bosanmadan sonra annesi beni bir kere bile armadi biliyor musun bir de beni cok severdi diye".Demek ki burada gercekten sevmiyorlar seviyormus gibi yapiyorlar.

Valla ne yalan söyleyeyem 16 yillik evliyim ben bugün bosansam beni de aramazlar adim gibi biliyorum.Bayram bile ederler.Erkek ailesi böyle oluyor.Nasil olsa birini bulur erkek diyorlar..

Burada is bizlerin Güclü olmasinda.Bak ne güzel meslegin var.Evet bir kere taviz verseydin isteyecekleri seyler asla bitmeyecekti.Noktayi koyman daha iyi olmus cocuk yokken.Cocuk olunca is cok zorlasiyyor gercekten.

Hakkinda hayirlisi.Zor sürec ama Güclü ol.

Ya güzelim is bosanma asamasina gelince böyle oluyor.Bir kalemde silip atiyorlar.Benim cok Samimi arkadasim bosandi.Bana ne dedi biliyor musun? "bosanma asamasinda ve bosanmadan sonra annesi beni bir kere bile armadi biliyor musun bir de beni cok severdi diye".Demek ki burada gercekten sevmiyorlar seviyormus gibi yapiyorlar.

Valla ne yalan söyleyeyem 16 yillik evliyim ben bugün bosansam beni de aramazlar adim gibi biliyorum.Bayram bile ederler.Erkek ailesi böyle oluyor.Nasil olsa birini bulur erkek diyorlar..

Burada is bizlerin Güclü olmasinda.Bak ne güzel meslegin var.Evet bir kere taviz verseydin isteyecekleri seyler asla bitmeyecekti.Noktayi koyman daha iyi olmus cocuk yokken.Cocuk olunca is cok zorlasiyyor gercekten.

Hakkinda hayirlisi.Zor sürec ama Güclü ol.
Aynen canım sanırım bayram ediyorlar. Ama umrumda degil onların bayramı kısa sürecek . Ailece benim kadar güçlü değiller. Ama ne halleri varsa görsünler. Yorumun için teşekkür ederim.

X