Eşim aile konusunda çok titiz ailesi hakkında iyi yada kötü konuşamıyorum yanlış anlıyor kızıyor. Aslında kendisi çok kıskanç baskı kuruyor gezme giyinme vs konularında. Ben sorun etmiyorum daha doğrusu bunlar için boşanmaya değmez diyordum. Biz öğretmenler eziliyoruz nasıl olsa rahat tatil var her şeyi bekliyor aileler. Mesela benim eşimin köyünde bahçeleri var tatilde gitmem bekleniyor ben istemiyorum bu da sorun oluyor. Cevap vermeme konusuna gelince o beni göndermek istedi ne yapacağımı bilemedim yol boyu ağladım zaten
Canim kimse ailesne laf soyletmez bu senin esin degil.
Benim esim de bende sende veya basklarida kim ailesine bisey dedirtirki ?
Empati kurmayi dene bu konuda
Ayrica esin surekli bosanalim diyormus bi erkek gercejten bikmadiysa defalarca bosanmayi dile getirmez biz kadinlar genellikle kizginlikla soyleriz ama erkekler soyluyorsa gercekten vazgecmistir herseyden.
Ayrica benim esiminde koyu var annesi babasi yasiyr bahce vs bzdende bekliolar ama ben esimide kirmadan oldgunca elimden geldignce gidiyorum iki guluyorum yemek kahve yapiyrm mtlu oluyolar .
Herkes bekler bunu senn ailende esinden ayni gulen yuzu bekler bunu bukadar sorun etme bence soncta oda onun ailesi.
Kbkmada esin biraz bikmis senden
Sevse zaten seni yollamaya calismaz.
Ayrica bikere aramis acmamissin erkekler boyledir bidaha aramaz bosanmak isteyen o zaten isine gelmis adamin.
Ailesi aramadi demissin seni sevselerde ogullari istemiyorum dedikten sonra zorla tekrr gelin yapamazlar ya seni onlarda ogullarinin gonlunu hos edeceklerdir tabikide