• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar;Eşi askere giden varmı? Benim Herşeyim Gitti Onu Çok Özlüyorum!

d_e_v_a_yxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
10
0
86
Diğer
Askerliğin bu kadar zor olacağını ikimizde tahmin edememiştik.Taki ayrılana kadar.Hem gurur verici hem üzücü hemde hasretlerle dolu bir duygu bu..Herzaman yanım olan muhteşem adam şimdi yanımda değil.Telefon denen cihaz ne denli bir mucizeymiş meğer sesini duyabilmek ne güzel.ben iyiyim demesi o kadar iyi geliyorki insana... Elbet bitecek ama dayanılması güç bir durum Allah'ım bütün askerlerimiz korusun.Ailelere sabır diliyorum...Duydularınızı benimle paylaşmanızı bekliyorum..

Vah yavruuum, çokmu özledin sevdiceğini:teselli:

Kaç günü kaldıki??Kavuşursunuz elbet., hem bu özlem iyi gelir size.

Bende daha nişanlı bile değilken beklemiştim asker yolu. Çok zor bir o kadar da güzel.

Özlem güzel şey yaayerimseniben

canım Allah kavuştursun,ne zaman gitti,askerliğin bitmesine ne kadar kaldı,
duygularını az çok tahmin edebiliyorum,benim eşimde gidecek kısmetse,duygu bakımından çok
karışığım

Sevgili Dirim Allah yardımcınız olsun! Çok zor. Günler geçmek bilmiyor. Herşey bizler için...Bunu yaşamak zorundayız;hem hüzün hem hasret hemde güzel bir duyguyla ama en ağır basan hasret oluyor insana. Bazen ayrılık acısının vermiş olduğu bir duyguyla oturup ağlıyorsun. Gücünü toplamak ve o aradığında kendini iyi hissettirmek zorundasın çünkü o sadece bunu istiyor.Ve bizde öyle ben iyiyim demesi nasıl büyük bir nimet. Zaman zaman dikkat etmediğimiz ufak ayrıntıların değerini aşılıyor insana bu hasret...Onu çok özledim:teselli:

Vah yavruuum, çokmu özledin sevdiceğini:teselli:

Kaç günü kaldıki??Kavuşursunuz elbet., hem bu özlem iyi gelir size.

Bende daha nişanlı bile değilken beklemiştim asker yolu. Çok zor bir o kadar da güzel.

Özlem güzel şey yaayerimseniben

Ne güzel yapmışsınız evlenmeden göndermişsin. Gerçekten çok zor !

Back