• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar eger gercekten kilo almak istiyorsanız çözümü ankara içmeceler.

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
kızlar ben bundan 10 sene evvel cok zayıftım ve kılo alamıyordum..yaz tatilinde ailemle ankara Beypazarı tahtalı ilçesinin kaplıcasına gittik ve orada bir şifalı su var ama kesin içeceksiniz Allahın izniyle onun cok faydası oluyor..esas yeri bu suyun sanırım içmeceler diyorlar tam da bilmiyorum fakat biz Beypazarı tahtalı ya gittik ve 3 gün kaldık ben her sabah bu tadı kötü ılık suyu içtim düzenli olarak,midem bulansa dahi hep içtim.içtikce iştahınız acayıp artıyor.oradan ayrıldıktan 15 gün sonra tam 5 kilo aldım.
yanı aşırı derecede faydasını gördüm herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar birde bu içtiğim su da şunu farkettim mesela suyu içer içmez tuvalete gidiyorsun müshil etkisi var ve bağırsaklarınızdaki bütün mikroorganızmalar falan atılıyor tertemız oluyor içiniz bunu hissediyorsunuz bence eger ankara da yasayıp kılo almak ısteyenler kaçırmasınlar gerçekten.
kendınızı iyi hıssedıyorsunuz. ayrıca sadece o 5 kilo ile kalmadı devamında yavaş yavaş yıne kılo aldım yanı bana en kolay etkısı şu oldu..hanı kolay kılo alamıyorsunuzya normalde oraya gıttıkten sonra su içsem yaradı..şu an vermek ısteyenlerdenım keşke bunun içinde bir kaplıca olsa:)

Son düzenleme:
Back