• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar düşük yapıp hiç hamile kalamayan var mı aranızda?

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
geçen sene nisan ayında bi düşük yaşadım..(adet düzensizliğim vardı.doktor bana sormadı adet düzensizliğin var mı yok mu diye..bebek düşünce bide bana neden söylemedin düzensizliğin olduğunu ona göre ilaç verirdim dedi..ömrümde kaç kere yaşadım acaba hamileliği..bebeğim bu doktor yüzünden düştü :( )şimdi yaklaşık 1-1.5 senedir bebiş istiyoruz fakat olmuyo.çok iyi bi doktora gidiyorum ve rahim duvarının ince olduğunu bebeğin zor tutunabileceğini, ilaçla kalınlaşabileceğini söyledi.bunun dışında sorun olmadığını söyledi..hala kontrollerim devam ediyo..sorum şu acaba düşük yapıpda hiç hamile kalamayan var mı? kendime kısır teşhisi koydum resmen..:)
rabbim hiç bi yuvayı bebeksiz bırakmasın..

Son düzenleme:
altı buçuk yıl evvel düşük yaptım......ve hala bebeğim olmuyor pkoluyum polikistik over sendromu yani kiloluyum ondan da olmuyor ama düşük yapıp çok halie kalan var üüzülme sakın :..........

rabbim sana inş yakın zamanda bebiş nasip eder..sabahtan beri cvp bekliyorum..çıldırmak üzereydim.biraz su serptin saol..

Benimde bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar 5-6 ay geçti ama biraz kilom olduğundan cesaret edemiyorum :S

Benimde bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar 5-6 ay geçti ama biraz kilom olduğundan cesaret edemiyorum :S

umarım kilolarından da en yakın zamanda kurtulur bebişini sağlıklı bi şekilde elini alırsın..rabbim yardımcın olsun arkadaşım..

Back