arkadaslar durumu benim gibi olan varsa nolur cevap yazsin,:(surekli agliyorumm:((

papatya68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
53
0
kizlar ilk kez adetim gecikti ve gecikmesinden uc gun sonra test yaptim,ikinci cizgi cikti ama cok koyu renk degildi,ama belirgindi.doktorlar hafif cizgiyi bile pozitif sayiyorlarmis.bi kac gun sonra tekrar yapayim dedim ama testi yaptiktan uc gun sonra adet oldum.yani adetimin gecikmesinin 6.gunu oldum..bugun doktora gittim,doktor dediki,dusuk adet seklinde vucudundan cikmis olabilir,hamileligin devam ediyorda olabilir dedi.adet bittikten sonra tekrar test yap dedi..arkadaslar durumu benim gibi olan var mi? ben cumartesi gunu adet gordukten sonra test yaptim o gun,negatifti,acaba adet bitince mi dogru sonuc verir,adetimin rengi yada miktarinda da degisiklik yok..kizlar ben cok kotu durumdayim yaa.surekli agliyorum.aglamaktan kendimi kasmaktan her tarafim aciyor..lutfen cevap yazin.nolur

kendini bu kadar strese sokarsan düşmeyecegi varsada düşer

benim hamileligimde de üstüne gördüm
ama herzamanki gibi degildi
daha koyu ve yogundu
hemde 10 gün falan sürdü
bende antibiyotik içtim ondan oldu sandım
ama sende üstüne görüyo olabilirsin

ama unutma stres bebegi düşürmene sebep olur kendine gel
hakında hayırlısı olsun

Canım öncelikle sakin ol bnmde basıma geldı ilk gebe oldugumu ogrendım adetım 2-3 gun falan gecmıstı hemen gıdıp kan testı yaptım hastanede 45 cıktı hcg degerı yanı gebelık var anlamında ama daha cok yenı sonra kanamam geldı ögrendıkten 3-4 gun sonra doktoru aradım hemen gittim normalde hcg degerı 2 gunde bır 2 katı artması gerekıyormus benım 4 gunun sonunda gene 43 tü hcg doktorum ya dusuk yapıyorsun ya da dış gebelik dedi daha sonra kontrol falan derken degerım 5 e düştü ve düştü bebeğim Yalnız bnm o gun cok agrım oldu kıvrandım evde bebek düşerken yanı senın oyle degılse sakın telaslanma eger bebegın Allah muhafaza düşse cok agrın sancın olur bence kan testı yaptır oradakı gebelık daha kesın anlaşılıyor belkıde üzerine görüyorsundur. Doktorların dedıgıne gore kadınların cogu adetım gecıktı deyıp beklıyor sonra adet oluyor ama bazıları bılmıyor kı o adet değil düşük kanaması 7 kadından birinde gözüküyormus bu sekıl düşük kadınların haberı bıle olmuyor dedı doktorum tabı sende bnm gıbı test yapınca heveslendın sakın üzülme Rabbım hayırlısını versin inşallah Herşeyde bir hayır vardır. Buarada ben suan hamıleyım 17 haftalık

kimyasal gebelik olabilir.onun için doktorlar adet gecikmesi olmadan erkenden test yaptırmayın diyolar.bazı kadınlar hamile kaldığını farketmeden adetle beraber düşürüyolarmış.inşallah seninki şu üstüne görme dedikleri şeydendir.ama öyle değilse de üzülme.düşmüşse o bebek sağlıklı değildir zaten.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım öncelikle şunu sormak istiyorum doktorun ultrasonla bakmadımı hamile olup olmadığına yada neden bir kan testi yapmadı nasıl bi doktor bu anlamadım keşke başka bi doktorada görünseydin

canım kendını strese sokma bende önceden aynı seylerı yasadım ama buna kımyasal gebelık dıyolar lutfen uzulme dılerım en kısa zamnda hamıle kaır yavruna saglıkla kavusursun

X