Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşlar düğünüm yaklaşıyor bende sizlerden önerilerinizi bekliyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ayy ayy maşallah:)) Yerleştiği günü de tez vakitte görürsün inşallah...Çoğu gitti azı kaldı.Valla ben de burda heyecanlanıyorum, seninle birlikte:)) Hadi bakalım hayırlısı, yerleşince içinde huzurla oturursun inşallah. Allah içine sindirsin şekerim.öptüm.

Sağol canım bende seni çok öptüm

Şekerim takipteyim. Ne var ne yok ? Nasıl gidiyor hazırlıklar.

Şekerimmmm, inşallah mobilyaların çook içine siner.ınşallah hepsi tam istediğin gibi hayalindeki gibi olmuştur. Yerleştirince "ıŞTE BUDUR "," BU ıŞ BU KADAR " dersin.Gelinliğin için de hemen bakıyorum tatlım. Bakalım ne bulacağız.:)))öptüm

Ama ? :)) Biraz tuzlu mu? Gerçekten güzelmiş beğendiğin model, sanırım çok kabarık istemiyorsun.Ben de bir inceleyeyim bakalım.

Ama ? :)) Biraz tuzlu mu? Gerçekten güzelmiş beğendiğin model, sanırım çok kabarık istemiyorsun.Ben de bir inceleyeyim bakalım.

yok canım yaa fazla kabrık istemiyorum onu da geçtim bunlar direk elbise gibi giyinip çekniyolar heralde ben tarlatanla giyindim yani öyle çok elbise gibi durmuyo sitede görenler çok sade ve elbise gibi buldu ama keşke üzeirmde foto çekseydim

Valla ben modellerini beğendim. Mesela 2010 479 da benim hosuma gitti. Bi de anasayfada görünen kızın üstündeki 3 model de cok güzel.Ama dediğin gibi bunlar elbise gibi giyip çıkmışlar. O yüzden sade görünüyor. Ama bence gayet güzel modeller:)))

Valla ben modellerini beğendim. Mesela 2010 479 da benim hosuma gitti. Bi de anasayfada görünen kızın üstündeki 3 model de cok güzel.Ama dediğin gibi bunlar elbise gibi giyip çıkmışlar. O yüzden sade görünüyor. Ama bence gayet güzel modeller:)))

evet 479 da güzel o da dikkatimi çekti ama ben böyle dantelli istiyom ışıl ışıl ondan denemedim hiç ama son 2 gündür gözüme çarpıyor

Senin üstünde hepsi ışıl ışıl olacak emin ol:)) Kır düğününün konseptine de biraz uygun olsun diye ben dantelsiz bi model seçmeye çalıştım. Kuyruğunu da kısa tutmaya çalış. Bence:))

Datlum ne yaptın açtın mı mobilyaların paketlerini...Biraz canlandı mı salonun ...

Ayy ayy maşallah:)) Yerleştiği günü de tez vakitte görürsün inşallah...Çoğu gitti azı kaldı.Valla ben de burda heyecanlanıyorum, seninle birlikte:)) Hadi bakalım hayırlısı, yerleşince içinde huzurla oturursun inşallah. Allah içine sindirsin şekerim.öptüm.

şekerim geldi mobilyalarrr:)

Back
X