Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ArkadaŞlar Çok saĞolun bende Çok kararsız kalmakla bİrlİkte kırmızı derİ koltuk ve cevİz mobİlya dÜŞÜnÜyodum sonra krem derİye dÖndÜm derken hergÜn fİkİr deĞİŞtİrİyorum ŞÖyle gÖrsel Önerİlerİnİzİde beklİyorumm:)
Şeyma merhaba, bence deri alacaksan beyaz al arkadasım. Rahat rahat ferah ferah kullanırsın. İstediğin renkle kombine edersin. Kırmızı halı olablir , turkuaz olabilir, mevsimine göre kırlentlerle renkli renkli değiştire değiştire kullan. Beyazı renklendirmek kolay. Beyaz deri koltukların hastasıyım...
Valla şeymacığım ben antalya'da yaşıyorum. Beyaz deri koltukların hastasıyım, ama almadım. Sen deri koltuk fabrikasında çalıştığın için beyaz renk tercih et dedim. Ama benimde ilk tercihim kumaş tabiki. Ben de salonumu yeni döşedim. Antilop kumasyan yaptım ama acı kahve :)) Mobilyalarımı beyaz ve ceviz sectim gayet ferah oldu. Allah içine sindirsin canım karar verdiklerini,inşallah hayal ettiğin gibi olurlar.Sevgiler...
Olur Olur tatlım sıkma canını eminim çok güzel olacaklar. Halını alırken içinde hem beyaz hem krem olsun ama :)) Bir yerlerden uyumu yakalarsın sen:))
Seymagül ne yaptın şekerim, var mı mobilyalarında bir değişiklik bir yenilik :)) Merakla bekliyorum evinin son halini....