Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşlar düğünüm yaklaşıyor bende sizlerden önerilerinizi bekliyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar;
KK ya henüz yeni üye oldum haziranda nasipse evleneceğim evi tamamladık fakat eşyalr konusunda çok kararsızım.Yerlerim ceviz,duvarlarım kese kağıdı tonunda gayet büyük bir salonum var sizce mobilya ve koltukalrı ne renk tercih etmeliyim???

Yemek ve yatak odanı venge rengi alma. Çok toz beliriyor. Sinir ediyor. Benim öyle ve
değiştirmeyi düşünüyorum. Kese kağıdı duvara krem ve kırmızı koltuk iyi durur.

Canım arkadaşım Şeyma hoşgelmiş KK'mıza opuyorumnanaktan

Çok güzel söz ve nişanın ardından şimdi düğün hazırlıkları yapıyor.
Canımm söz ve nişan resimlerinide mutlaka paylaşmalısın. Kıyafetin saçın makyajın herkese fikir olur.

Bu arada kırmızı koltuk gerçekten hoş dururyerimseniben

salon krem ve siyah derili bi koltuk takımı güzel olur canım..bellona da çok seçenek var. taşlı falan..mobilyayı sakın siyah ya da kahve alma derim.. anında toz oluyo..en güzel mobilya rengi beyazdır.evi daha ferah gösterir.tozu da belli etmez hemen

Salonu bal rengi döşe bence, hem gözyormuyor, hem modası geçmiyor hemde arkadaşların dediği gibi ferah olur ve tozu da belli etmez.

ArkadaŞlar Çok saĞolun bende Çok kararsız kalmakla bırlıkte kırmızı derı koltuk ve cevız mobılya dÜŞÜnÜyodum sonra krem derıye dÖndÜm derken hergÜn fıkır deĞıŞtırıyorum ŞÖyle gÖrsel Önerılerınızıde beklıyorumm:)

renkli bişiyler güsel olur. gümüşlükde açık renk.. a.s
benimde koltuklarım turuncu , gümüşlüğüm beyaz. her gelen çok beyeniyor..
deri koltuklar hoş değil bence ağır duruyor gençlere renkli eşyalar yakışıyor bence.
Allah Gönlüne göre versina.s.

ArkadaŞlar Çok saĞolun bende Çok kararsız kalmakla bİrlİkte kırmızı derİ koltuk ve cevİz mobİlya dÜŞÜnÜyodum sonra krem derİye dÖndÜm derken hergÜn fİkİr deĞİŞtİrİyorum ŞÖyle gÖrsel Önerİlerİnİzİde beklİyorumm:)

Deri koltuk alırsın hayatının hatasını yaparsın. Yazın sıcak, kışın soğuk tutuyor. hışır hışır ses yapıyor. Yazın çok terletiyor. Arkadaşımın evinde var bin pişman. bide kaliteli iyi birşey aldığı halde. üstüne örtü serip oturmaya çalışıyor. Benden öneri sadece yine fikir senin ben yaşanmışım diyimde benden günah çıksın kaydirigubbakcemile2

Canım önce teşekkür ederim uyardığın için ama ben deri koltuk fabrikasında çalışıyorum o yüzden de korkmuyorum tabi deri kaliteli ve gerçek deri olmalı önce buna dikkat etmek lazım aksine kumaştan daha kullanışlı bir üründür.

Şeyma merhaba, bence deri alacaksan beyaz al arkadasım. Rahat rahat ferah ferah kullanırsın. ıstediğin renkle kombine edersin. Kırmızı halı olablir , turkuaz olabilir, mevsimine göre kırlentlerle renkli renkli değiştire değiştire kullan. Beyazı renklendirmek kolay. Beyaz deri koltukların hastasıyım...

Şeyma merhaba, bence deri alacaksan beyaz al arkadasım. Rahat rahat ferah ferah kullanırsın. İstediğin renkle kombine edersin. Kırmızı halı olablir , turkuaz olabilir, mevsimine göre kırlentlerle renkli renkli değiştire değiştire kullan. Beyazı renklendirmek kolay. Beyaz deri koltukların hastasıyım...

Cusaycım vazgeçtim deriden çalıştığım fabrikaya krem ve beyaz deri koltuklar geliyor kullanılmış olark iğrenç ötesi oluyolar çok kirleniyor ve kumaş gibi temizlendiğinde çıkmıyor krem köşe koltuk kahve berjerler düşünüyorum:=)

Valla şeymacığım ben antalya'da yaşıyorum. Beyaz deri koltukların hastasıyım, ama almadım. Sen deri koltuk fabrikasında çalıştığın için beyaz renk tercih et dedim. Ama benimde ilk tercihim kumaş tabiki. Ben de salonumu yeni döşedim. Antilop kumasyan yaptım ama acı kahve :)) Mobilyalarımı beyaz ve ceviz sectim gayet ferah oldu. Allah içine sindirsin canım karar verdiklerini,inşallah hayal ettiğin gibi olurlar.Sevgiler...

Valla şeymacığım ben antalya'da yaşıyorum. Beyaz deri koltukların hastasıyım, ama almadım. Sen deri koltuk fabrikasında çalıştığın için beyaz renk tercih et dedim. Ama benimde ilk tercihim kumaş tabiki. Ben de salonumu yeni döşedim. Antilop kumasyan yaptım ama acı kahve :)) Mobilyalarımı beyaz ve ceviz sectim gayet ferah oldu. Allah içine sindirsin canım karar verdiklerini,inşallah hayal ettiğin gibi olurlar.Sevgiler...

Ah cusaycımm ben çok ayrıntıcıyımdır öyle olduğu içinde bir aksilik çıkıyor mobilyaları ceviz değil tam olark ama o tonlarda ve kırık beyazlı karışık istedim dün akşam baktık mobilyalara adam beyaz biraz kırmış ama yinede baya beyaz kalmış bende koltukları yaptırmış bulundum hafif bir krem tonu öyle beyaz değil yani şimdi mobilyalar beyaz sandalyeler beyaz koltuklar krem oldu ee geri dönüşüde yok maalesef öyle olcak gerçi evim evim güzel evim köşesinde aydiinin evi öyle gayette hoş duruyor içimi öyle rahatlatıyom:)

Olur Olur tatlım sıkma canını eminim çok güzel olacaklar. Halını alırken içinde hem beyaz hem krem olsun ama :)) Bir yerlerden uyumu yakalarsın sen:))

Olur Olur tatlım sıkma canını eminim çok güzel olacaklar. Halını alırken içinde hem beyaz hem krem olsun ama :)) Bir yerlerden uyumu yakalarsın sen:))

Ayy cusay kafama çok taktım mobilyacıya söyledim zaten en sonunda paramı iade etcekler bıktık senden diycekler:)Olan oldu inşallah dediğin gibi bi şekilde bi uyum yakalıycam inşallahhh

Seymagül ne yaptın şekerim, var mı mobilyalarında bir değişiklik bir yenilik :)) Merakla bekliyorum evinin son halini....

Seymagül ne yaptın şekerim, var mı mobilyalarında bir değişiklik bir yenilik :)) Merakla bekliyorum evinin son halini....

Ahh şekerim dün evimi temziledik temizlikçiyle tabiri caizse öldüm valla mahvoldum şu an da evim sadece temizlendi başka değişiklik yok bu akşam koltuğumu aldırtıcam yani eve göndericem mobilyalarda nasipse haftaya ggelcek mutlaka son hallerinden haberdar edicem canım seniiopuyorumnanaktan

Ayy ayy maşallah:)) Yerleştiği günü de tez vakitte görürsün inşallah...Çoğu gitti azı kaldı.Valla ben de burda heyecanlanıyorum, seninle birlikte:)) Hadi bakalım hayırlısı, yerleşince içinde huzurla oturursun inşallah. Allah içine sindirsin şekerim.öptüm.

Back
X