Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
:KK16::KK16:Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve pco var bebek tedavisi görüyorum ve ilk başta hap tedavisi gördüm ama olmadı şimdi ise aşılama tedavisi görüyorum ve kısmetse bu cuma günü ilk defa aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum İnşallah Rabbim nasip eyler hayırlısı ise

:KK16::KK16:Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve pco var bebek tedavisi görüyorum ve ilk başta hap tedavisi gördüm ama olmadı şimdi ise aşılama tedavisi görüyorum ve kısmetse bu cuma günü ilk defa aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum İnşallah Rabbim nasip eyler hayırlısı ise
Sorun sen de mi eşinde var mı? Kaç ay tedavi gördün ve neler yapıldı

H Hatticeee32 merhabalar sorun ben de o da pco düzensiz adet eşimde sorun yok üç kere bakıldı herşey süper ben de ilk olarak klomen tedavisi yapıldı 5 ay sürdü olmadı ve rahim filmi çekildi tüpler açık ve sonrasında biraz ara verdik şimdide aşılama yapılacak kısmetse :anneadayı:

H Hatticeee32 merhabalar sorun ben de o da pco düzensiz adet eşimde sorun yok üç kere bakıldı herşey süper ben de ilk olarak klomen tedavisi yapıldı 5 ay sürdü olmadı ve rahim filmi çekildi tüpler açık ve sonrasında biraz ara verdik şimdide aşılama yapılacak kısmetse :anneadayı:
Bende de pco var eşimde bşşi yok 7. Ayımızdayız doktor basamak basamak gideceğiz diyor. Baska yerde okumuştum eşinde problem yoksa aşılama gerek duyulmuyormuş. Dualarım sizinle Allah gönlüne göre versin

H Hatticeee32 doğrudur ama aslında şöyle bir şey var pco olup hamile kalabiliriz ama bu süreç böyle kişilerde daha çok uzayabiliyor açıkcası ben beklemek istemedim ondan dolayı zaten bunda en temek basamak hap tedavisi diye biliyorum Amin inşallah :KK39:

H Hatticeee32 doğrudur ama aslında şöyle bir şey var pco olup hamile kalabiliriz ama bu süreç böyle kişilerde daha çok uzayabiliyor açıkcası ben beklemek istemedim ondan dolayı zaten bunda en temek basamak hap tedavisi diye biliyorum Amin inşallah :KK39:
Ben hamile kaldım. Bir düşük bir erken doğum(ikiz) iki kimyasal gebeliğim var. Doktor bunun için acele etmiyor sanırım ama gel bana sor. 7.ayımız klomen+iğne kullanıyorum. İkizlerimin kaybı beni çok sarstı yaraları derin ilacı yeni bir bebek. Doktor acele etmiyor

H Hatticeee32 ayy tatlım ya çok üzüldüm hamile kalamasan ayrı bir üzülüyor insan kalıp da böyle olunca daha bir etkileniyor Demek ki yaşayacakları ömürleri yokmuş miniklerinin neyse ahirette sana şefaatçi olurlar inşallah yapacak bir şey yok onun için geç olsun güç olmasın Rabbim en hayırlı kıldığı zaman da sana bana isteyen uğraşan herkese nasip eylesin o_O:KK39:

Back