Rahim bağışıklığına bakıldı mı cd56 testi yapıldı mı rahimde katil hücre olabilir miMerhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Merhaba kalbi durduğunu nasıl anladınız? Normal muayeneye gittiğinizde mi öğrendiniz yoksa sizde bi belirti falan mı oldu?Merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Benimde aklıma direk bu geldiGenetik pıhtılaşmanız var mı, yoksa bile kan sulandırıcı kullananlar varmış.
Evet mutlaka baktır canımYok ona bakılmadı tüp bebek yaptırdığımız yerde katil hücre tedavisi yapılacaktı sonra doktor gerek yok dedi bahsettiğiniz şeyle aynı şeymi bilmiyorum
Cd56 katil hücre panelini bi doktorunuza sorabilirsinizMerhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi