Arkadaşlar doktor onkoloji bölümüne sevk etti doktorla yarın görüşecem anlayan varsa biri sonuçlara bakabilir mi?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Kızlar sizce kötü bişey var mı?

Eklentiler

• IMG_20210204_132650.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 186
Canım Ca-125 çok yüksek çıkmış benimde böyleydi aşırı ağrılı adetlerim Ve de Kistim olduğu için endometriozis teşhisi konuldu ama 2 sene sonra 2 farklı doktor yok öyle birşey yanlış teşhis dedi iyi araştır derim doktoru...

Normalde zaten 3 yıldır çikolata kistim var ama hiç bu kadar yükselmemişti birde sadece ca125 yüksek çıkıyordu oda 70 lerde falanda bugün hepsi yüksek çıkınca korktum biraz

Ca yüksek olması illa kötü bir şey olduğu anlamına gelmiyor. Bazen normal kist de yükseltebiliyor.Ama bu demek değil ki ihmal edin.Doktorunuzu dinleyin jinekolog onkoloğa gidin.İçinizi ferah tutun,geçmiş olsun.

Normalde zaten 3 yıldır çikolata kistim var ama hiç bu kadar yükselmemişti birde sadece ca125 yüksek çıkıyordu oda 70 lerde falanda bugün hepsi yüksek çıkınca korktum biraz
Korkmayın çikolata kistinde cok dah yüksek cıkanlar bile var. İçinizi rahat tutun. Endometriozis maalesef yükseltiyor bu değerleri

Çok teşekkür ederim sağolun içim rahatladı biraz

Cikolata kistine bağli canm korkma, ca 19 da ina ca125 e bagli yukselir. Muhtemelen kistin aktive olmus icine kanamistir o donemde yukselir

Merhaba rahatsiz ediyorum ama agrilarinizin sebebi endo degil ise neymis teshis edilebildi mi acaba? Gecmis olsun bu arada

Merhaba rahatsiz ediyorum ama agrilarinizin sebebi endo degil ise neymis teshis edilebildi mi acaba? Gecmis olsun bu arada
Bilmiyorum net bir bilgi vermediler tahminimce kistimin büyüklüğü acı veriyordu adetlerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…