Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. Hamileliğimi öğrendikten sonra mümkün mertebe cildime bişey sürmedim, ne nemlendirici ne de kremler vs, doğru olmadığını öğrendim çünkü... Ama doğumdan sonra kullanmak istiyorum, işte yüz kremi, atıyorum selülit kremi, yüzümde yazla birlikte oluşacak lekeler için krem yada güneş kremi yada buna benzer kozmetik ürünler, eee bunlar süte geçiyor mu? Kullanmamızda sakınca var mı acaba, bilginiz varsa yazarsanız sevinirim...
Bu arada doktora sormak gerek diyen olursa aldığımız ya da almayı düşündüğümüz her kozmetik ürünün doktora sorsak o da bilmezki, hani ilaçları bilir ama diğerlerini nerden bilsin.
Kremlerin açıldıktan sonra 6 ay yada 1yıl ömrü var o kremlerin son kullanma tarihi geçmiştir büyük ihtimalle emzirirkende çok önemli tenimize süreceklerimiz parfüm kullanmayı unuttum bende ,ama en iyisi katkısız ,bitkisel ürünler her şeyde olduğu gibi ve gerçekten etkili ürünler var kimyasal içerikliler zaten belli bir süre cilid güzelleştiriyorlar kullanmayı bırakınca eskiye dönüyor ciltte.
ben hiç dikkat etmedim elime sürekli krem sürüyorum. umarı mkötü bir etkisi yoktur doktora bir sorayım...
ben doktoruma selülit kremi kullanabilir miyim diye sordum , kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok dedi , ben de emziriyorum bu arada ama sakıncası olmadığı için kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?