arkadaşlar doğumdan sonra normal cilt ürünleri kremler vs kullanılabiliniyor mu?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. Hamileliğimi öğrendikten sonra mümkün mertebe cildime bişey sürmedim, ne nemlendirici ne de kremler vs, doğru olmadığını öğrendim çünkü... Ama doğumdan sonra kullanmak istiyorum, işte yüz kremi, atıyorum selülit kremi, yüzümde yazla birlikte oluşacak lekeler için krem yada güneş kremi yada buna benzer kozmetik ürünler, eee bunlar süte geçiyor mu? Kullanmamızda sakınca var mı acaba, bilginiz varsa yazarsanız sevinirim...
Bu arada doktora sormak gerek diyen olursa aldığımız ya da almayı düşündüğümüz her kozmetik ürünün doktora sorsak o da bilmezki, hani ilaçları bilir ama diğerlerini nerden bilsin.

Son düzenleme:

ben de merak ettim şimdi, doğumdan sonra hiç bi krem vs. kullanmadım ama kullanmak istiyorum, zararı olur mu olmaz mı kestiremedim..

Ya emzirme dönemi uzun bir dönem (süt geldiği sürece) eğer bu cildimize sürdüğümüz ve ya süreceğimiz kozmetikler süte karışıp zarar veriyorsa yandık, hiçbişey kullanamayız o zaman.. Bilen kimse yokmu acaba? ya da doktoruna sormuş olan kimse

Kızlar bende mart annesiyim bende bu konularda çok hassasım neyseki bir şansım vardı eşim life.co firmasında çalışıyor doğal takviyeler,detoks,arınma ürünleri ile ilgili bir firma ve paul penders diye bir ürünleri var tamamen bitkisel cilt bakım ve makyaj malzemelerinden oluşuyor katkı maddesi kesinlikle yok ve 3 aylık ömürleri var ürünlerin bu yüzden ayrıca fiyatlarıda uygun isterseniz netten inceleyin yada satışının yapıldığı yerleri öğrenirim sizler için,ben bu ürünleri kullandım bakım olarak ,ve oje sürmedim çünkü aseton çok zararlı ve cildimize değen her malzemenin %60 ı kanımıza karışıyor doğurmakla bitmiyor emzirirkende aynı durum geçerli bebişim 1 aylık bu arada:)

Ya benim önceden kullandığım cilt için ürünler vardı nivea falan gibi kozmetikler, onları kullanamıycakmıyım o zaman.. Doğal ürünler bitkisel ama memnun kalacakmıyız acaba. Neyse sütümüz olsunda 2 sene daha kullanmayıverelim napalım. belkide sakıncası yoktur, iyice bir soruşturmak gerek.

Kremlerin açıldıktan sonra 6 ay yada 1yıl ömrü var o kremlerin son kullanma tarihi geçmiştir büyük ihtimalle emzirirkende çok önemli tenimize süreceklerimiz parfüm kullanmayı unuttum bende ,ama en iyisi katkısız ,bitkisel ürünler her şeyde olduğu gibi ve gerçekten etkili ürünler var kimyasal içerikliler zaten belli bir süre cilid güzelleştiriyorlar kullanmayı bırakınca eskiye dönüyor ciltte.

Canım eskileri kullanacağım anlamında söylemedim,cildime iyi gelen ve önceden sürekli kullandığım marka anlamında söyledim.. Yani kozmetik olan o marka doğal ürünlere oranla cildime daha iyi geliyor anlamında.

ya canım ben kullanıyorum arko kullanıyorum.cünkü cildim cok kuru ama hicde duymadım yani zararlı diye.o doğal ürünlerde malesef biraz pahalı.bence kullan canim okadarıda gecmeez süte merak etme.zaten kullanmazsan cildin iflas eder:)))))

doğal ürünler biraz daha pahalı ama o kadar da çok değil bence sonuçta sağlık bu ve bebeklerimiz sözkonusu aslında doğal kendimizin yapabileceği tarifler var heryerde suna dumankaya v.b onlardan da yararlanılabilir.

ben hiç dikkat etmedim elime sürekli krem sürüyorum. umarı mkötü bir etkisi yoktur doktora bir sorayım...

ben hiç dikkat etmedim elime sürekli krem sürüyorum. umarı mkötü bir etkisi yoktur doktora bir sorayım...

Hamileyseniz özellikle ilk üç ay kesinlikle kullanmayın diyorlar. Emziriyorsanız bilmiyorum işte onu. Ben doğal ürünler kullanmak istemiyorum memnun olduğum ürünler var onları kullanmak istiyorum. Mesela bir çok kişinin memnun olduğu elma sirkesi ben kullandığımda aylardır yüzümde görülmeyen sivilcelerin çıkmasına neden oldu,kurtulmam ise 1 yıla yakın zamanımı aldın.. O yüzden bir daha kim ne dese doğal, kullanmayı düşünmüyorum.. Hiç kullanmam daha iyi en azından sorunlarından kurtulmak için çırpınmam.

ben doktoruma selülit kremi kullanabilir miyim diye sordum , kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok dedi , ben de emziriyorum bu arada ama sakıncası olmadığı için kullanıyorum..

ben doktoruma selülit kremi kullanabilir miyim diye sordum , kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok dedi , ben de emziriyorum bu arada ama sakıncası olmadığı için kullanıyorum..

Bu çok iyi haber, selülit kremi kullanılabiliniyorsa herbişey kullanılır sanki.. bende yarın cildiye doktoruna gidicem bunu da sorucam. Bilgi verirrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…