Arkadaşlar 34+5 deyim dün doktora gittiğimiz de nst ye girdik ve doktor hafif sancıların var ayakta durma çok fazla yat dinlen 38. Haftadan sonra yürütelim seni dedi. Dün zaten alttan bi ağrı vardı gerçi çok yürümüştüm o yüzden olabilir diye düşünüyorum da . Ama bugün de çok yorulmadım aslında ama yine aynı şekilde ağrı oldu yalnız belimden gelmiyor sancı sadece adetin ilk zamanları nasıl aşağı inecekmiş gibi ağrır öyle bi ağrı. Bunlar yalancı mı acaba ?? Eşimde bende çok panikledik acele acele eşyaları hazırlamaya başladım:))
canım benim sancım geldiğinde önce bir ağırlaşma hissettim,sonra ara ara baktım sancı giriyor kasılıyordum ama aynı anda çıkıyordu.Sonra saat tuttum baktım 10 dk da bir sancı giriyor sonra bu 8 dk da bire derken 6 7 dk da bire indi.ben de daha önce başkalarından duyduğum için saat tuttum aynı akşam hastaneye gittik ertesi gün doğum ettim.Sana tavsiyem dk tut,Allah bi sancıda kurtarsın inşallah!
Arkadaşlar 34+5 deyim dün doktora gittiğimiz de nst ye girdik ve doktor hafif sancıların var ayakta durma çok fazla yat dinlen 38. Haftadan sonra yürütelim seni dedi. Dün zaten alttan bi ağrı vardı gerçi çok yürümüştüm o yüzden olabilir diye düşünüyorum da . Ama bugün de çok yorulmadım aslında ama yine aynı şekilde ağrı oldu yalnız belimden gelmiyor sancı sadece adetin ilk zamanları nasıl aşağı inecekmiş gibi ağrır öyle bi ağrı. Bunlar yalancı mı acaba ?? Eşimde bende çok panikledik acele acele eşyaları hazırlamaya başladım:))
aynı haftada aynı sancı şekli bende de oldu canım sanki adet olacakmışım gibi hissediyordum kendimi ben temizlik yaptım ondan olmuş yani yorgunluktan bundan sonra kendimize biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor yani korkma sen