• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar depresyon panik bozukluk okb karisik

Benom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
3
0
1
28
Arkadaslar merhaba ben 23 yasindayim 18 yaşından bu yana tedavi goruyorum hem ulsaratif kolit hem panik atakla başladı sıralaması yukarda devam etti ben bu hastalıklardan okadar yoruldum ki anlatamam 8 yıldır kolit hastasiyim ben kafayi yemek uzereyim bunların çözümü yokmu bi ara iyiydim sonra yaşadığım sıkıntılardan bunaldim tekrar başladı bunlardan tamamn kurtulan yokmu doktor kısaca okb lı depresyon dedi ne yapmam gerek nasil bi yol izlemeliyim memursunyardim edin Allah askina lutfen kafayi yicem ne calisiyorum ne de eğlenebildim evlenemiyorum erkek arkadasim var napcam akil verin lut

Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin hepimize. Bende aynı durumdayım. Yok çocukluğum dan beri bu durumdayım. Eskiden farkında değildim. Koşturmaca içinde endişe korku kaygı yotku. 10 yıl önce panik atak geçirdim 6 ay hastane acil kapılarında bekledim. Sonra okb ile mücadele ettim öyle böyle evlendim sorunlar başladı doktora gittim hastayım artık bişey var dedim hastanelik olmuşum yatırmaya kalktılar sonra hamilelik geldi ilaçsız perişan oldum. İlaçlara başladım hayattan daha çok soğudum tuhaf oldum yabancılaştım. Şimdi panik atagım başladı korkuyorum kanserim ms im sırtım ağrıyor çok tuhaf bi agrı kesin ölücem diyorum kusucam artık bu yaşadıklarım dan yolum yokmuş gibi

Yok Ben öl cemdemiyorum yani hastalık araştırmıyorum hastalık varmışçasına saten var hastalık ama benim depresyon şekilinde var daha cok tam anlamıyla keyif alamama yaş kaç

Back