- Konu Sahibi upsydaisyy
öncelikle herkese merhaba kızlar benim teyzemde 10 aydır kendine yabancılaşma rahatsızlığı var ne kadar doktora gittiysek doğru düzgün bir sonuç alamadık bilen eden varsa lütfen yardımcı olun zor durumdayız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti mi acabaöncelikle herkese merhaba kızlar benim teyzemde 10 aydır kendine yabancılaşma rahatsızlığı var ne kadar doktora gittiysek doğru düzgün bir sonuç alamadık bilen eden varsa lütfen yardımcı olun zor durumdayız![]()
Nekdr kullandınız bnde hala geçmediPsikiyatri ye gittiğinde verdiği ilaçları kullanınca bir sure sonra kendiliğinden geçiyor. Rabbim şifa versin
Nekdr kullandınız bnde hala geçmedi
Dogum yapıcam oyüzden lustral bıraktım 2. buçuk ay kullandımHangi ilacı kullaniyorsunuz. Yani aylarca surdu ama beş altı ay kadar diyeyim
Dogum yapıcam oyüzden lustral bıraktım 2. buçuk ay kullandım
Evet çok kötüydüm ilk başlarda deliriyorum sandım şu depersonalizasyon yüzünden ....kullandım mecburen yoksa çocuğa yada kendime zarar vericektimHamilelikte mi kullandiniz Rabbim hayirli şekilde doğum yapmanızı nasip etsin. Gerçekten psikoloji çok onemli
Olmasın ya kimse yaşamasın hayatımın içine etti böyle bişey yok insan olmak yemek içmek herşey çok saçmasanki bendede var gibi böyle bişey
ben bilmiyorum anlamıyorumOlmasın ya kimse yaşamasın hayatımın içine etti böyle bişey yok insan olmak yemek içmek herşey çok saçma
İnstagramda glhnblc Gülhan balcı die bi bayan var bu hastalığı atlatan şimdi onu okudum ve çok iyi geldi bütün yaşadıklarımı yazmış daha ne olsun bu bile insana moral oluyor halinden anlayan birileri var ve iyileşmişben bilmiyorum anlamıyorum
Nasıl birşey bu tam olarak ne hissediyorsun.Depresyonyn içinde miymiş ayrı bir hastalık mı.Olmasın ya kimse yaşamasın hayatımın içine etti böyle bişey yok insan olmak yemek içmek herşey çok saçma
Yok depresyon ile degil panik atak ile gelen bi durum daha çok korku yani.. valla bi yaz depersonalizasyon yabancılaşma die bak uzun uzun anlatmiım tekrar yaşıo insanNasıl birşey bu tam olarak ne hissediyorsun.Depresyonyn içinde miymiş ayrı bir hastalık mı.
Ben de depresyonu pek atlatamadım.Anlamsızlık,keyif almamak.İlaç içmeden uyuyamama...Bunu atlatan var mı
Geçti mi peki hergün aynıyım ben ilaç da kullanıyorum ama her gün bu gün geçer mi diye uyanıyorum ama yok karlı görmeye devam kafam sersem gibi ayırt edemiyorum artık ilaçlar mı yapıyor anksiyete miBen bu problemle çok cebelleştim.Günlerce uyuyamadım,hiç olmadık yerlerde ağlama krizlerine girdim.
Cehennem gibiydi her şey..
En sonunda doktora gittim.Hiç aksatmadan ilaçlarımı kullandım.Kontrollerimi bile 1 gün olsun aksatmadım.
Ve fark ettim ki eğer çok stresliysem böyle bir durum yaşıyorum.
Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın
Geçti mi peki hergün aynıyım ben ilaç da kullanıyorum ama her gün bu gün geçer mi diye uyanıyorum ama yok karlı görmeye devam kafam sersem gibi ayırt edemiyorum artık ilaçlar mı yapıyor anksiyete mi
Ya zaten panik bozukluğu algı bozukluğuna sebep oluyor farkındayım heşeyin devamlı kafam kuruyo iyileşmişim değilmişim acaba düzelmiş halimmi bu diye kafam hep yabancılaşmayla meşgul eskisi gibi a bura böylemiydi demiyorum ama eskisi gibi görünmüyor sanki hiçbişey kafam net değil yani antidepresanlar biraz sakinleştirdi ama hala eskisi gibiyim diyemiyorum sanırım ömrümün sonuna kadar böyle yaşayacağım gibi geliyor.bazen diyorum ilaçtan mı ama ilaçlar yokken de oluyordu ilaç içersin geçer ya Bi hastalık öyle bir çözüm bekliyorsun ama olmuyor kafamı koparıp atasım geliyo bazen geçmiyo diyeEğer çok çok stresliysem devam ediyor.
Siz de sürekli bunu düşünüyorsunuz muhtemelen.Şu an iyi miyim,düzelecek miyim diye ve bu sizi daha çok strese götürür.Kendinizi biraz serbest bırakmaya çalışın,rahat olmaya çalışın.Bir süre sonra düzeleceğini göreceksiniz