- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
Arkadaşlar merhaba . 25 nisanda hamile olduğumu öğrendim. 26 nisanda kontrolüm vardı. Doktorum kesemi göremedi 4 + 6 haftalık hamileydim. Bana direk sende çok yüksek ihtimalle dış gebelik var , ama yine de kan değerlerine bakalım sonra senin gebeliğini sonlandırıcam dedi. Kan tahlilinin düşük çıkmasını bekliyodu ve bende alt üst olmuştum. Kan testi sonucum 763 dü doktor o seviyeyi görünce baya şaşırdı.hesap yaptı tekrar pazartesi günü gel kesinlikle görmemiz lazım keseyi ama ben sanmıyorum normal gebelik olduğunu dedi. Bugün gittik yine göremedi keseyi . Ama dış gebeliğin olduğu yeri de bulamadı. Kan testi istedi tekrar. 1043 fazla bi yükselme yok . Direk a bak dış gebesin anormal bi durum var yok parça alıp patalojiye gönderelim dedi bu seferde . Ama benim dış gebeliğe dair kanamam , aşırı ağrım vs yok. Herşey normal gebelikteymiş gibi ilerliyo . Ben bi süre daha beklemek ve kan takibi yaptırmak istiyorum. Benimle aynı durumu yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu anda 5+ 3 haftadayım