arkadaşlar cvp bekliyorum

E

enise85

Ziyaretçi
arkadaşlar bizim çocuğumuz 4 senedir olmuyo ve dr aşılama dedi. biz aşılama yaptırmaya karar verdik ama sormak istediğim bir aşılama maliyeti ne kadar? yaptıranlar beni bilgilendirirlerse sevinirim

selam canım ben aşılama oldum ilk tutmadı 2.olucam maliyeti iğnelere 120 ytl yüzdelik veriyon ayrıca dr de 300 dolar veriyon yani ben öle verdim toplam 500 ytl gider olur inşallah rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar verir

evet hemen hemen bu civarlarda hep ben de böyle duydum bir de tabi nerde yaptıracagın önemli rabbim yuzunu güldürsün inşaallah amin

Bir tüp bebek merkezinde ilaç hariç 600 ytl ödedik aşılma için. Daha önce bir profesörün özel bir muayenehanesinde 300 ytl doktora + 150 ytl sperm yıkama için ödemiştik.

Benim Arkadaşim Yaptirdi Mayista Doğurcak Ikizleri Oluyo Anadolu Yakasinda Bi Doktora Yaptirdi Ama Biraz Konusunda Uzman Bi Doktor Muş 2 Milyar Demişti

Benim Arkadaşim Yaptirdi Mayista Doğurcak Ikizleri Oluyo Anadolu Yakasinda Bi Doktora Yaptirdi Ama Biraz Konusunda Uzman Bi Doktor Muş 2 Milyar Demişti

AŞILAMAMI 2MİLYARRRRRRRRR kafamçokkarıştı ŞAŞIRDIMM
BENIM AŞILAMA ÜCRETİM 120YTL+360SPERMİYOGRAM+50YTL TEDAVİ ÜCRETİ TOPLAM 530YTL..İĞNELERİMİNDE KUTUSU 120YTL 2KUTU OLUYORUM 240 DA O TUTUYOR BİRDE ÇATLATMA İĞNELERİ VAR 20 KÜSÜRDE O OLMASI LAZIM

Ben aşılama üzreti vermemiştim.Üniversite hastanesinde sadece spermyıkamaya 140 ytl verdik.Başkada ilaçlara 200 ytl vermiştik.Bu kadar ödemem oldu benim.

Bence aşılama için 2 milyara gerek yok.Aşılamada en önemli olan spermin yıkandığı yerin iyi olması.
Sonuçta aşılamada şans normal ilişkiden %2 fazla oluyor.Hiç gerek yok bu kadar paraya.

Hiç aşılama yaptırmadık bayaa ucuzmuş, herbir micro tedavim ortalama 4-5 milyar tuttu benim

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı. inşallah Rabbim hepimize nasip eder bu duyguyu yaşamamızı ne diyeceğimi bilmiyom ama Allah büyük.

selam canım bend egecen ay asılama yaptırdım ben sperm yıkama ile birlikte 200 ytl 50 ytl dr vermiştik ilaçlarda zaten ben alıyorum 5 kutu gonalf+catlatıcı 280 ytl yüzdesi rabbim inş. gönlündekini nasip eder ilk ve son asılama olur inş.

canım benim aşılamalarımda

200 ytl sperm yıkama ücreti
150 ytl doktor ücreti
iğnelerinde %20 sini ödemiştim

aklında bulunsun aşılamada tek önemli olan olay sperm yıkama işleminin çok iyi bir merkezde olması

Canim Benimde 850ytl Civariydi............................

X