Arkadaşlar !! Çorbada Sizinde Tuzunuz Olsun İster Misiniz ?

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
46
33
Arkadaşlar bir etkilinlik oluşturmaya karar verdim dün de bu isteğimi yerine getirdim.Herkesin bildiği gibi Kutlu Doğum Haftasını geride bıraktık .Peygamber Efendimize birçok Salavatlar toplandı ve gönderildi . Bende bu etkinliği tekrar başlatmak istedim sadece Kutlu Doğum Haftasına bağlı kalmayalım salavatlar toplamak için ve içinde bulunduğumuz 3 ayların vesilesiylede tekrar başlattım .Kadir Gecesi(14.08.2012)'e kadar ulaşabildiğim kişilerden salavatlar topluyorum. Sizlerde katılmak ister misiniz ? Çorbada azda olsa bizim de tuzumuz olsun. Toplanılan salavatlar İnşallah ayarlanabilirse Kadir Gecesi akşamı Kabe' de duası yapılarak Peygamber Efendimize hediye edilecektir , ilgilenenlerden şimdiden Allah Razı Olsun..

ben de kadir gecesine kadar okuyabildiğim kadar salavat okuyup bildiririm buradan inşaallah.Allah razı olsun senden arkadaşım.

ben de kadir gecesine kadar okuyabildiğim kadar salavat okuyup bildiririm buradan inşaallah.Allah razı olsun senden arkadaşım.

Aleyküm selam, sizden de Allah razı olsun inşallah çok sağolun .Siz miktarını belirtirsiniz , ayrıca sizde ulaştırabileceğiniz kişilere bunu ulaştırırsanız çok sevinirim sizin sayenizde de birçok kişiye ulaşabilelim. Çünkü şimdilik çok az kişiyiz .

Back