Arkadaşlar çok yardımınıza ihtiyacım var

Asli Gumuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
6
2
1
30
Arkadaşlar reglime 10 gün var, bundan 3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 1 damla falan ve bugün sırayla sağ-sol kasığım ağrıyor üzerine şuan şu saatte mide bulantısı yüzünden uyuyamıyorum aşırı bi bulantı var ama kusamıyorum da. Araştırdım az çok kimi yerde hamilelik vs. şeyler yazıyor bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen çok kafam karışık

Hamilelik belirtisi olarak mide bulantisi var. Hayirlisi olsun hakkinizda. Gebelik istiyor muydunuz

Eğer gebeliği çok istiyorsanız psikolojikte olabilir. Şahsen benim her ay tüm hamilelik belirtim oluyordu nerdeyse ama gebelik çıkmıyordu tamamen psikikolojikti. Adetiniz en az 7 gün gecikmeden net bişey söylemek doğru olmaz. Zira, benim bi kere stresten 9 gün geçikmişti. Kesin hamileyim demiştim ama o bile çıkmamıştı. Nasip. İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olur. Ama hemen ümitlenmeyin sonra üzülmeyin. Rahat bırakınca akışına oluyor.:)

Benım regle 15 gün kala başlamıştı uyku hali bulantı sonuc pozitif ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…