Bebek İkinci El ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BENİM ICIN. ..BILENLER YARDIMCI OLABİLİR MI??LÜTFEN YALVARIRIM COK ÖNEMLİ

beyzaa006

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
216
7
18
37
Baba sling
ergo baby
lille baby
chicco go kanguru
****************BU 3`ÜNUNUN ARASINDAKİ FARKI BİLMİYORUM. .NE FARK VAR ARALARINDA..HANGISI DAHA IYI DAHA MANTIKLI...ARTILARI EKSILERI NEDİR?? 3`UNCU AYDAN SONRA KULLANACAGIM. HANGISI DAHA MANTIKLI SIZCE?????

cnm markalarin farkini bilmiyorum ama bebegin istegine gore sekillenmeli alinacak seyler zannimca. mesela biz baby center kanguru aldik kizimi icinde on dk. tutamadim hic hosuna gitmedi ben de bos yere kanguruya para vermis oldum :(

ay bende birşey sandım bir hışım daldım konuya :KK17: 3.aydan sonra slingler iyi olyor kangurularıda slingleride deneye yanıla öğrenmiş biri olarak söylüyorum sling bebeğin vücut şeklini aldığından ve anneyle en yakın temasta en doğal taşıma şekli. 6.aydan sonra bebeklarin kiloları arttığından sırtta sırt çantası gibi taşınan kanguru modelleri güzel oluyor bebekler için eğlenceli hale geliyor nacizane fikrim

bence hicbiri heleki bebek kiloluysa bel agrisi cok oluyor bende baba sling aldim bebegim duruyordu icinde ama ben tasimakta zorluk cekiyordum

Baba sling çok rahat kullandim kizim için almistim tavsiyeederim düşünürseniz konularimda var artik kullanmiyorum satacagim bilginiz olsun

Cnm bende kanguru aldm 3aylkken kullnm dedim ama kullanamadm tehlikelymş 3 aylk kullnm dktor söyledi 6.aydan itibrn başlamak gerekiyormuş. Yoksa bebeklerde kalça çıkık lik oluyor mus :)

slingler doğumdan itibaren, kullanılır kaliteli kanguruların da bir kısmı doğumdan itibaren bir kısmı 3. aydan itibaren. Kurbağa pozisyonunda taşımak kalça çıkığına neden olmaz ama kalitesiz kangurular ortopedik problemlere neden olabiliyor. İnsanları yanıltmayın lütfen.

Baba sling
ergo baby
lille baby
chicco go kanguru
****************BU 3`ÜNUNUN ARASINDAKİ FARKI BİLMİYORUM. .NE FARK VAR ARALARINDA..HANGISI DAHA IYI DAHA MANTIKLI...ARTILARI EKSILERI NEDİR?? 3`UNCU AYDAN SONRA KULLANACAGIM. HANGISI DAHA MANTIKLI SIZCE?????

kanguruya göre sling daha yararlı bebekler doğumdan itibaren kurbağa yada m pzisyonu derler o şekilde durması gerekiyormuş kalça kemiğinin gelişimi açısından . kanguru da bebeğin ayakları sallanıyor. ilk aylarda sling daha yararlı.

Back