• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar:(cok mutsuzum yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi damla_damla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

damla_damla

Ziyaretçi
utanorum yazıyorum benim kalcamda kıllanma var:(ve ben cok oynadım jilet agda derken çogaldılar artık jilet yapmıyorumda kuaföre sir agdaya gidiyorum.sizce lazere gitsem faydasını görürmüyüm giden arkadaslar varmı benim gibi olan ve kalcamda leke oldu resmen sivilcelerden :(

bence kesilikle görürsün

Eğer çok rahatız oluyosan bence lazer yaptırabilirsin canım. Eminim faydası olucaktır ben koltuk altıma yaptırdım. Şimdide genital bölgeye başladım yaptırmaya. :lepi:

teşekkürler arkadaslar peki bisey sorucam bu lazerlerin isimleri varmıs sanırım hani marka olarak ben istanbulda yasıyorum hani sizde anlarsınızya cogu yerler para tuzagı bana önere bileceginiz biyer varmı?

teşekkürler arkadaslar peki bisey sorucam bu lazerlerin isimleri varmıs sanırım hani marka olarak ben istanbulda yasıyorum hani sizde anlarsınızya cogu yerler para tuzagı bana önere bileceginiz biyer varmı?

canım san uygun lazer ve merkezi sölim istte hatta gully die bi arkadaşımızda oraya gidio scition super nd yag yaz google orada bi estetik merkezi var..özelin açıksa oaradan yazabilirim ama gully arkadaşımızdan bilgi alabilrisin tüylerinii daha az seansda yok eden..... konulu başlığı tıkla oarada ulaşabilrisn o yardımcı olur mutlaka

eğer kalçandaki tüyler kalın ve sertse lazer etkili olur canım.jilet ağda uyguluyordum diyorsun o zaman muhakkak sertleşmişlerdir bence lazer dene canım..inşallah probleminden kısa zamanda kurtulursun gerçekten görsel olarak çok kötü duruyor..benimde olmaması gereken bölgelerimde var özgüvenim azaldı resmen.ilk seansıma girdim inşallah faydası olurda yazın tadını çıkarırım
bol şans sanada

ayy canım inşallahh gecer kurtulursun valla evet ya tam bi özgüven eksikligi resmen uff diyorum:)bende başlıycam ozman 2 ark gidiyordu okuldayken simdi görmüyorum hiçbirini:)acıyormu diyordum biri diyorki lastigi tut kendine cek at bi an öyle agrıyor:)digeri diyorduki ateş düşmüş gibi:)bian agrıyormus sonra geciyormus:)bende işte hep korkudan bunları duyduktan sonra hep kaldım...1 kıl ken 2 oldu .....sonra işte bu hal yani:)

ayy canım inşallahh gecer kurtulursun valla evet ya tam bi özgüven eksikligi resmen uff diyorum:)bende başlıycam ozman 2 ark gidiyordu okuldayken simdi görmüyorum hiçbirini:)acıyormu diyordum biri diyorki lastigi tut kendine cek at bi an öyle agrıyor:)digeri diyorduki ateş düşmüş gibi:)bian agrıyormus sonra geciyormus:)bende işte hep korkudan bunları duyduktan sonra hep kaldım...1 kıl ken 2 oldu .....sonra işte bu hal yani:)

aman canım her ay ağda yaptırırken acımıyormu sanki.bundada acı var tabi ama kişiye göre değişir benimki epilatörle aldığım gibi acıdı bölge bölge olduğu için biten yerin acısıda hemen geçti soğutarak alıyorlar zaten lazer işlemi bitince biraz yanma hissi oluyor hani ağdadan sonra cilt biraz ateşli oluyor ya aynen öyle..kesinlikle yabancı olduğun bir acı ile karşılaşmayacaksın bunun garantisini verebilirim gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin.bende çok korkuyordum ama inan rahatlığın tadı bir başka..
yalnız önümüz yaz kendini güneşten koruyabilirsen şimdi başla yoksa sonbaharı bekle derim malum cilt rengi koyulaşmamalıymış

anladım arkadasım evet yazın renk degişimi oluyor haklısında işte maglum ekonomi 2 tane kursa gidiyorum işte 2 ay sonra biticek:)eger olursa hemen kalcama gidicem işte:)ama olmazsa sonbaharı bekliycem.bide herkese tesekkür ediyorum bana cvp yazan süper bi siteymiş burası yani insanlar cok sıcaklar..kii...ben hayatımda ilk defa bi siteye üye oldum:):teytey::1hug:

evet canım bende ne konuda başım sıkışsa bu siteye yazıyorum sağolsun herkes cevap veriyor çok güzel paylaşımlar var. bu site benim vazgeçilmezim oldu..

canım inşallah herşey istediğin gibi olur

anladım arkadasım evet yazın renk degişimi oluyor haklısında işte maglum ekonomi 2 tane kursa gidiyorum işte 2 ay sonra biticek:)eger olursa hemen kalcama gidicem işte:)ama olmazsa sonbaharı bekliycem.bide herkese tesekkür ediyorum bana cvp yazan süper bi siteymiş burası yani insanlar cok sıcaklar..kii...ben hayatımda ilk defa bi siteye üye oldum:):teytey::1hug:

canım bence şimdiden git görüş bikaç yerle...hem fiyat alır kendini ona göre ayarlarsın... hem de baktın sen müşterisin 1-2 ay ses çıkmayınca belki ararlar... ben de öyle olmuştu; ben daha sonra düşünüyorum demiştim sonra 1-2 hafta sonra arayıp kampanya yaptık demişlerdi...

bir de bence hormon testi de yaptır başlamadan... başka bir sorun varsa ortaya çıkar... boşu boşuna para vermemiş olursun...

acısına gelince inan dayanırsın... cildin hassassa belki 1 gün daha acır ; kaşınır ama o kadar... rahatlatıcı krem filan uygularsın... korkmana gerek yok yani...

sen sadece merkezlerle görüş genel bir fikrin olsun ... yerimseniben

Lazer şart psikolojini bozacak derecede takıntı ediyorsan kılları lazerden başka yol bilmiyorum. Benimde yüz bölgemde sorun vardı artık çok takıntı yapmıştım. Ama lazer belki en son düşüneceğim şeydi. Faydası olduğuna inanmıyordum tesadüf google araştırırken KK yı gördüm başladım okumaya ama önce şu karınca yumurtası muhabbetine başladım bir umut dedim ama bendekiler inatçı derken daldım lazer de yazılanları okudum ha gayret adanadaki tüm merkezleri araştırdım ki elimde KK da okuğum referanslar var yani şu cihaz iyi fıyatlar şu kadar gibi. En doğru olabilecek yeri buldum ve nerdeyse bir sene olacak yılların derdinden kurtuldum. Var ya bu foruma bu forumu kuran emeği geçenlere tabiki tüm faydalı gördüğü bilgileri hiç bir menfaat beklemeden paylaşan KK kullanıcılarına ne kadar teşekkür etsem az alkisalkisalkis . Bende bu forumu seviyorum bir çok problemime çözüm oldu bir çok konuda ben ilk önce buraya bakıyorum. İnşallah Allah bozmasın :nazar: . O yüzden burdaki arkadaşların yazdıklarına güven ve hiç endişen olmasın o sorunun çözülecek :lepi:

Back
X