Arkadaşlar çok çirkinim lütfen yardım edin (resimli)

L

lilalove

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi lilalove
Silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi lilalove
Bir yemek kaşığı yeşil kili kasenin içine döküyorum
Üstüne ılık 2 yemek kaşığı su yada gül suyu döküyorum.
2 damla limon damlatıyorum
bir damlacık da saf zeytinyağı damlatıyorum

karıştırıp, 10 dk bekletiyorum. yüzüme sürüp 10 dk da yüzümde bekletiyorum. ılık suyla duruluyorum.ve tabiki sonuç harika...zemuszemus bir ay sonunda cildin pırıl pırıl oluyor...ayrıca kendine çirkinim falan deme çok yanlışlmaz:

göz altı içinde kivinin kabuğunun ters kısmını koyabilir bekletebilirsin...

ben sürekli yapıyorum bunları çok güzel oluyor... kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi lilalove
bence canım pakface kullan cok guzel ben cok memnunum haftada 1 kez yapıosun

• Konu Sahibi lilalove

Deneyeceğim bu dediklerini çok teşekkürler a.s.

ganimet .!.:
bence canım pakface kullan cok guzel ben cok memnunum haftada 1 kez yapıosun

Pakface nedir?

• Konu Sahibi lilalove
valla gözaltı morluğuna bir çare bulsam ben de geçirmek isterdim bende de var çünkü

ama cildin öyle abartılı derecede bozuk değil ki canım

siyah noktalar için niveanın burun bantları var hepsini çıkarmasa bile hafifletiyor peeling de yaparsın

sivilce izleri için de leke açıcı kremler var ama bence önce bir cilt doktoruna görün dermokozmetik ürünlerle tedavi olursun geçer bir çoğu ama gerçekten abartılı sorunların yok

cilt doktoruna gittiğinde hem gözaltları için krem, hem güneş lekelerin için krem ve yeniden oluşmaması için güneş kremi için tavsiyelerde bulunur

ama kendi kendine krem alma lütfen mutlaka doktor tavsiyesi olsun herkesin cilt tipi kremlere vereceği reaksiyon farklıdır çünkü

bence bulunduğun ilde iyi bir cilt doktoru araştırmalısın

• Konu Sahibi lilalove
canım pakface maske aktarlarda satılıyor ustelık 1ytl öyle ucuz olduna bakma cok etkılı sıyah noktalara ozellıkle burun ve cene için:lepi:

• Konu Sahibi lilalove

Siyah noktalar sorun değil aslında düzenli temizlik ve haftada 1 arındırıcı maske ile hiç kalmıyor. Ama bu çocukluktan gelme benler (cilt lekesi), gitmeyen sivilce izleri ve göz altı morluğu en çok canımı sıkan. yağ bezelerini de unutmamak lazım. Keşke paramı güzellik ürünlerine ona buna yatıracğıma bi doktora gidip tavsiyeye uysaydım mafoldumben

• Konu Sahibi lilalove
cildin çok bozuk değil ki canım sadece beyaz tenli olduğundan en ufak sivilcen bile belli oluyordur..
önce beslenmeni düzenle, çok yağlı, şekerli kızartma türü şeylerden uzaklaş..günde en az 2 litre su iç...
cildini hem sabah hem de yatmadan önce güzelce temizle ve muhakkak nemlendir..ayrıca dışarı çıkarken güneşten koruyucu krem kullanmanı tavsiye edebilirm.
gözaltı morluğu maalesef öyle kremlerle v.s geçebilecek bir şey değil...gözlerini dinlendir, çok ekrana bakma,ayrıca body shopun buz gözlüğü var onu kullanambilirsin canım...
Eşinle de Allah kavuştursun

• Konu Sahibi lilalove
canım seninki de kötü mü ya,yapma lütfen,sen hiç sivilceli,lekeli yüz görmedin sanırım.Düzenli temizle,elma sirkesi sür,bir şey kalmaz

• Konu Sahibi lilalove

Ekranla malesef işim yaklaşık 15 saat ekrana bakıyorum günlük :gitme: buz gözlüğü işe yararsa takarım tabii. Nerde bulabilirim bu gözlüğü? içine buz mu eklemek gerekiyor :kedi: Çok teşekkürler fikirler için.
AYrıca miskokulum ve ganimet size de teşekkürler opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi lilalove
canım gözaltı morlugu için yosun yagı kullan
ayrıca yüzünü yatmadan evvel limon +su karişimi ile güzelce sil
sonra yosun yagi ile masaj yap yedir yüzüne
ardından pudranın içine biraz limon sık lapa haline getir ve sivilcelerin üstüne sür yat
2-3 güne kurutur sivilceleri
siyah noktalar için ise banyosa yüzünü hafifce kesele ardından kil maskesi uygula

• Konu Sahibi lilalove

Teşekkürler öncelikle a.s. Innova alkolsüz tonik kullanıyorum bu limonlu suyu yine de uygularsam zararı olur mu?
Pudra bebeklerin altına dökülen pudra mı CADIARZU

• Konu Sahibi lilalove
Teşekkürler öncelikle a.s. Innova alkolsüz tonik kullanıyorum bu limonlu suyu yine de uygularsam zararı olur mu?
Pudra bebeklerin altına dökülen pudra mı CADIARZU

canım limon +su zaten tonik işlevi gorur
sivilceleri de kurutur
pudra da bildigimiz bebe pudrası evet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…