Arkadaslar cok alakasiz ama bisey sorucagim

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
23
35
Hanimlar esime yarin icin sperm testi randevusu aldim umraniye hisar hospitaldan eşi sperm testi yaptirmis olanlar yazabilir mi acaba nasil oluyor ve bu hastane iyimidir? 1 aydir bu siteye takilmis durumdayim resmen sabah aksam hamilelikle ilgili her turlu konuyu okuyorum 3 aydir korunmuyorz adetime 4 gun var dun hic belirti felan yokken erken gebelik testi yaptm sonc negatif haliyle cok moralim bozuldu isyerindeyim ve calismak bile gelmiyor icimden takmiyim kafaya diyorum olmuyor vallahi olmuyor doktora felan gittik cift rahmli oldugum cikti ortaya ama bir operasyn gerektirmz dedi doktor yumurtaliklar iyi dedi bir rahim filmi cektirsm diyrm ama korkuyorm yani derdim beni yiyor bitirio

Benn esim sperm testi yaptrdu dktor once muayene etms sbra testi istemis giristende sirayi alnis bide ornegi vernek icin kap vermisler bide anahtar vernsler bi tane kapi varms oraya git o odada isini hallet ornegi ver gel demsler esmde ornegi verms yarim saate snclarni almisti ama o ornegi vermekde cok zor hastanede cok ses fekan olnus esmin dikkati daglmis bi turlu yapamamis ole ugrasms snra ornegi verms cnm

H

Uc aydir korunmuyosun moralini boxuyosun moralini bozacak bisey yok oyle ciddi bi probleminizde yok bebeginiz olur kaygilanma.ben 13 yil bekledim gebelik icin.deneyimli biri olarak yazdim

Çift rahimden korkma hamile kalma olasılığın yüksek arkadaşım çift rahimli 3.bebeğine gebe darısı sana canım pozitif düşün dua et inşAllah hamile kalır yavrunu sağsalim kucağına alırsın

Insallah hamile kalirim Allahim nasip etsin her birimize cok sagolun mesjinz icin

Dua et sadece cözüm Allahtandır körü körüne isteme çocuğum olsun ne olursa olsun deme Rabbim sana hayırlı bir kul olsun ümmeti muhammede yararlı bir ümmet olsun hayırlı bir evlat olsun hep bu niyetle dua et Rahman ve Rahim Olan Allah bebişini inşAllah sana nasib edecektir...

Zaten her zaman hayirlisiyla diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…