Arkadaşlar çok acill anemi sorunu

Çok geçmiş olsun allah korumuş seni benimde adet kanaması sonucu düştü kan değerim bende de aşırı kalp çarpıntısı var bazen kalbim duruyor gibi hissediyorum ve psikolojik olarak gerçekten çok kötüyüm

Evet bir de çok kabızlık yapıyor suruplar haplar. Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelir bir an önce ama aksatma lütfen önemli bir sorun cunku
Sağol canım allah razı olsun bol bol siyah üzüm suyu içiyorum

İğnelere düzenli devam edince biraz düzelme olur hiç düzelemeyecekmişsin gibi geliyor evet anlıyorum çok moral bozuyor ama iyi düşün iyi olsun.

İğnelere düzenli devam edince biraz düzelme olur hiç düzelemeyecekmişsin gibi geliyor evet anlıyorum çok moral bozuyor ama iyi düşün iyi olsun.
Kalpte problem yapıyormuş anemi ilerleyince bir tek bundan endişeliyim birde çok mutsuzum sürekli tansiyonun düşük Hiç bir işe yaramıyorum size kaç ünite kan verdiler acaaba

Kalpte problem yapıyormuş anemi ilerleyince bir tek bundan endişeliyim birde çok mutsuzum sürekli tansiyonun düşük Hiç bir işe yaramıyorum size kaç ünite kan verdiler acaaba
4 ünite ama ayrı günlere böldüler.Evet kalp çarpıntısı aşırı yapıyor.Tansiyon düşüklüğü de aynen canım sürekli halsizlik göz kararması inşallah düzelirsin tamamen.

4 ünite ama ayrı günlere böldüler.Evet kalp çarpıntısı aşırı yapıyor.Tansiyon düşüklüğü de aynen canım sürekli halsizlik göz kararması inşallah düzelirsin tamamen.
Çok sağol inş allah hepimizin yardımcısı olur canım sürekli portakal suyu içiyorum taze haldeyken iyi gelyr biraz

Çarpıntı esnasında hiç nabzını ölçtünmü canım kaça kadar yükseliyor

Benim kanım 6 daydı ve bayılıyordum devamlı doktor 7 günlük serum takviyesı yaptı ayrıca bol bol et yedım ıspanak pazı yedım cayı kahveyı icmedım bisüre cayı sadece limonlu içtim.. ayrıca cantamda hep kuruyemiş vardı atıstırıyordum arada.. bunlara dikkat ederek 11 e yükselmişti.

Kaç ayda düzeldi kan degeriniz

Kuru uzum ve dana ciger bana cok iyi geldi degerlerim yukseltti..

Çarpıntı esnasında hiç nabzını ölçtünmü canım kaça kadar yükseliyor
Ben geçtiğimiz gecen sene iki kere kalp carpintisiyla acile gittim serum takildi.. once biraz evde bekledim gum gum yok durmadi surekli kalp atis yukseliyordu acilde ölçtuler ilkinde 117 ikincisinde 123 idi kalp atisi.. serumla durdular ... efor testi yapildi hersey iyi cikti sonuc ferritinim 4.2 ye düşmüş..

Sizin nabzınız gene normalmiş ben 172 yi gördüm

Sağolsun benim demir değerim şuan 13 te ama kan değerim 7.9

Sağolsun benim demir değerim şuan 13 te ama kan değerim 7.9
3 ay ilac kulladim bagirsak florami bozdu ishal oldum .. herkesi kabiz ediyormus beni ishal yapti karnim agriyinca biraktim yediklerime cok dikkat ediyorum... et yemeklerinim hatta hic bir yemegin yaninda yogurt ayran tüketmiyorum... demir emilimi azalmasin diye...

Ne tesadüf o demir ilaçları benide ishal etti bende kullanamıyorum şuan ilaç

En son çözümü bu eczanelerde çocuklar bebekler için satılan demir ilaçları var toz halinde yemeğe katıyorlar şase formunda onu kullanıyorum ne kabızlık yapıyor ne ishal nede migdeme dokunur meyve suyunun içine koyup içiyorum :)

Aaaa onu bende deniyeyim canim adi nedir ozelden yazabilirmisin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…