Arkadaşlar çok acill anemi sorunu

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kısa bir süreliğine bu konu kalabilirmi burda acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar daha önce anemi hastalığından bahsetmiştim kan değerlerim hızla düşüyor kan değeri 7.5 olan yada bu değerlere yakın olupta nasıl beslenmenize dikkat ettiğinizi hangi yiyeceklerden fayda gördügünüzü yazarmısınız çok önemli çünkü artık bayılmaya yakın noktadayım ayağa kalkamıyorum

Doktor ne dedi?
Demiriniz bu kadar düşükse demir iğnesi hızlıca takviye yapacaktır.
Ispanak brokoli pazı koyu yeşil yapraklar + karides + kırmızı et demirce zengin
Çay kahve içmeyin
Doktora hemen gidin en doğrusunu o bilir. Bu kadar kötü durumdaysanız buraya yazmakla bu işi çözemezsiniz

Bugün gittim doktora zaten kan ilacı kullanıyorum ama pek işe yaramamış

babamin 8 di kac serum kan verdiler acil doktora gidin neyi bekliyorsunuz?

babamin 8 di kac serum kan verdiler acil doktora gidin neyi bekliyorsunuz?
Doktordan geldim bugün bir ay daha ilaç kullan kan ignelerinden işe yaramazsa damardan ilaç vericekler çünkü damardan verilen serum bazı insanlarda alerji yapabiliyormuş

Bugünden itibaren iğneye başlandı yükselmedi kan şuruplarıyla çünkü bir ayda iğneye devam oda işe yaramazsa serum
Ben serum aldım.5 gün.kan değerlerim 8 'di ve demir depolarım boşalmıştı.serumdan 1ay sonra kontrole gittim depolar da dolmuştu değerlerimde yükselmişti.bu arada yer elmasında demir çok fazla yiyebilirsin

Ben serum aldım.5 gün.kan değerlerim 8 'di ve demir depolarım boşalmıştı.serumdan 1ay sonra kontrole gittim depolar da dolmuştu değerlerimde yükselmişti.bu arada yer elmasında demir çok fazla yiyebilirsin
Verdigin bilgi çok faydalı canım çok sagol doktor bana serumda alerji riski var dedi sanada bu şekilde bir bilgi verdilermi serum almadan önce

Verdigin bilgi çok faydalı canım çok sagol doktor bana serumda alerji riski var dedi sanada bu şekilde bir bilgi verdilermi serum almadan önce
Evet böyle bir bilgi verdi.oyle de oldu.tedavi bittikten sonra döküntüler oluştu.doktorum şurup verdi bu döküntüler için.gecti gitti.

Konunu yeni gördüm benim 7 den de düşüktü kesin çözüm kan nakli yapılması ben ancak ondan sonra biraz düzeldim serum ve iğneye de devam ediyorum.Yiyerek düzelecek bir rahatsızlık değil çünkü maalesef.

15 senedir kansızlık çeken bi insan olarak kan ilaçlarının hiç bir etkisi görmediğimi soyleyebilirim. Zaten her ay resmen bir koyun kesmissin gibi kan kaybediyorum adet olunca. Beni bi tek kan iğnesi kurtarirdi. Şurup ya da hap yerine kan iğnesi isteyebilirsin doktordan. Onun harici pekmez, kuru siyah uzum takviye edebilir

Acil kan takviyesi yaptirin cunku hayati tehlikesi var deniliyor annemin degeri daha da dusuktu 6.1 di. 1 hafta hastanede yatti her gun kan taktilar hic vakit kaybetmeyin.

Bende çok aşırı adet kanaması sonucu kan kaybettim sizin kan değerlerinin kaça kadar düştü acaba benim şuan 7.8 çok piskolojim bozuk durumda

Kan naklininde alerji riskinin yüksek olduğu söyleniyor birde enfeksiyon kapıyormuşsun verilen kandan

Bende çok aşırı adet kanaması sonucu kan kaybettim sizin kan değerlerinin kaça kadar düştü acaba benim şuan 7.8 çok piskolojim bozuk durumda
Canım hiç bilmiyorum inanki degerlerimi ama doktor hamilelikten önce en son "trafik kazası gecirsen kurtarilamayacak derecede kansizsin" demişti. Hemen birsürü iğne falan vermişti anca biraz toparlamistim. Kansızlık çok kötü, kilo yapıyor, yaşam standartlarını düşürüyor vs.birsuru soruna yol açıyor. Ya tamam igneyle tedavi oluyorum diğer ay yine aynı. Resmen çocuk bezi yetmezdi bana adetimde bekarken. Şükür evlenince biraz azaldı ama yine normal insana göre çok. Bir gecede 3 defa çarşaf değiştirdiğimi bilirim sen en iyisi iyi bi doktora git ve rica et artik kan takviyesi mı yapıyorlar iğne mı veriyorlar bisey yapsınlar. Hamilelikte kan suruplarini resmen çerez gibi yiyorum işte az buçuk iyiyim

Kan naklininde alerji riskinin yüksek olduğu söyleniyor birde enfeksiyon kapıyormuşsun verilen kandan
Benim öyle enfeksiyon gibi bir sorunum olmadı sadece kalp çarpıntısı yaptı aşırı,ben doğumda çok kan kaybettiğim için hayati riskim oluşmuştu yani nakil olmasa yaşamayabilirdim.Sizin o seviyede değil sanırım iğne de yararlı olur aslında.

Çok sağol canım bilgin için benimde kanamam çoktu anca kürtajla durdurabildiler kan şurubu içiyorum ama bu kalp çarpıntıları beni mahvediyor birde sürekli nefesim kesiliyor çok üzgünün

Çok sağol canım bilgin için benimde kanamam çoktu anca kürtajla durdurabildiler kan şurubu içiyorum ama bu kalp çarpıntıları beni mahvediyor birde sürekli nefesim kesiliyor çok üzgünün
Evet bir de çok kabızlık yapıyor suruplar haplar. Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelir bir an önce ama aksatma lütfen önemli bir sorun cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…