arkadaşlar çok acil yorumlarınızı bekliyorum.

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul

merhabalar.

bende 3-4 ayda bir uçuk çıkar üç gün falan sürer geçerdi. ama bu sefer çok kötü oldu dudağımda değilde tam dudağımın üzerinde soldan sağa komple kıpkırmızı ve içi sarı su dolu resimdeki örnek gibi acayip canım yanıyor. bu sabah kalktığımda burnum ve gözlerimde şişmişti. fazlasıyla ateş ağrı yapıyor. bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor. iş yerindeyim üstelik.

:18:

İyi günler arkadaşım acilen bir doktora git uçuk deyip geçmeyelim Allah korusun adanada bir bayanda 10 yıldır hep uçuk çıkıyormuş dudaklarında kadının dudak kanseri oldugu anlaşılmış internette okumuştum uçukta bir virüstür aslında acilen bir doktora git.

canım ssk lar malum randevu ayın onuna buldum gidicem ihmal etmeyeceğim bu sefer doktora anlatıcam bakalım tahlil falan isteyeceğim. şuan vectavir kullanıyorum uçuk kremi ama henüz faydası olmadı

bnmde fazlaca cıkardı 2 3 ay kadar önce her hafta mutlaka ama bnm durum farklıydı tbi.ama zovırax ucuk kremini kullanıodum baya etkili.biraz pahalı digerlerne göre ama onu almanda fayda var sanıyorum.biara bende korkmştm ne oluyo böyle diye ama ben ruhen çöküntüde oldugumda cıkarıyodum malesef..geçmş olsn.

canım aynı benimde çok sıkıntılı dönemde çıkıyor. bu son çıkanda zor bir gece geçirdim sabahında bu şekilde uyandım ama hiç bu kadar büyük çıkmazdı

canım aynı benimde çok sıkıntılı dönemde çıkıyor. bu son çıkanda zor bir gece geçirdim sabahında bu şekilde uyandım ama hiç bu kadar büyük çıkmazdı

dedgm gibi bu kremi dene,oldukça etkili.artık kurtuldm şükür diyebilirim..biri biter yenisi gelirdi sıkılmştımm..

vectavir die bir krem var ufak birşey:) günde 4 5 kez sürceksin 2 3 güne geçiriyor canm ama yinede doktora git okadr sık çıkması normal diiğil

canım fiyatı hakkında bilgin var mı?

bu akşam iş çıkışı alayım:18:

arkadaşım doktor kontrolü olmadan krem ilaç kullanma bazı insanlar uçuk geçer diye önemsemiyor sen doktoruna git onun verdigi ilaçları kullan.

kızlar bu saatten sonra doktor bulmam zor kartalda oturuyorum iş çıkışı acile gitsem bakar mı? yarın bütün doktorların randevusu dolu. şansıma doktor bulamadım.

kesinlikle bir doktora görün bekletme derim uçuk diyip geçmemek lazım o küçücük şey ne kadar çok can acıtıyo çok geçmiy olsun insallah normal bi uçuktur...

canım zovirax isimli bi uçuk kremi var alıyosun eczaneden diğer kremlere göre biraz daha pahalı ama müthiş bi kremdir bendede hep çıkardı ama uzunn zamandır yok üstelik ertesi güne baya bi toparlıyor ayrıca bunun için doktora git diyen arkadaşa katılmıyorum bu basit bir uçuk dönem dönem çıkabiliyor ama bu kremi kullanmanı şiddetle tavsiye ederim bunu kullan ve bana dua et tatlım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…