- Konu Sahibi tuanamevsim
arkadaşlar bu konuyu buraya açmak ne kadar doğru bilmiyorum ama acilen fikirlerinize ihtiyacım var iki aylık bir bebeğim var emziriyordum... ne yazıkki dün ve bugün sütüm çok çok azaldı hatta kesilmek üzere diyebilirim.....sebep ise şu geeçtiğimiz hafta içinde mide bulantısı şiddetli ishal ve kusmalar yüzünden hastanelik oldum kan tahlili vs bir sürü test yapıldı doktor bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi ve büyük bir olasılık verdi bunun sebebinin içtiğimiz damacana sudan kaynaklı olduğunuda ekledi... o gün serum bağlandı ama ne fayda hastaneden çıktık gece evde gene rahatsızlandım bu sefer başka bir hastaneye gittik elimde test sonuçlarımla birlikte hemen serum bağlandı bu doktorda aynı şeyden şüphelendi SU... ben o günden beri yemek bile yiyemiyorum ciddi anlamda iştahsızlık var zaten yediğimde midemde kalmıyor ya istifra ederek yada dışkı yolu ile her yediğim gidiyor malum bu durumdada sütüm azaldı ve kesildi denilecek kadar az..evimin içinde eşim annem ben ve bizde kalan misafirlerimizde dahil ard arda gelen günlerde aynı şikayetlerle hastanelik olduk. hepimizede söylenen durum aynı sudan kaynaklı.... normal zamanda olsam emzirme döneminde olmasam inanın hiç takmam kafama..şimdi diyorumki bu içtiğimiz suyu analiz ettirip gerekli yerlere şikayette bulunsammı diye düşünüyorum genede kararsızım siz olsanız ne yapardınız..:uhm: :a015: anneliğimin daha baharını yaşarken emzirmekten mahrum kalmak canımı çok sıkıyor ne yazıkki bebeğime doktor tavsiyesi üzerine mama vermeye başladım senağlama senağlama