- 3 Mart 2014
- 227
- 156
- 53
Arkadaşlar merhaba, yeni italyan dili ve edeb. bölümünden mezun oldum , iş alanımız oldugu için internetten italyanca yazan herbişeye başvurmuştum, geçen günde Ankarada Assist çağrı merkezi şirketinden cevap geldi ve bu sabah mülakatlarına girdim ,önce bilgisayarda bi paragrafı baştan yazarak hızımı ölçtüler,sonra zeka testi gibi bişi çözdüm bilgisayardan yine, sonra ingilizce test çözdüm ve daha sonra yüzyüze ingilizce ve italyanca mülakat yaptılar....Mülakat sırasında bana verilecek ücretin brüt 1900tl oldugunu söylediler yabancı dil primi ve performans primiyle birlikte. Haftada bir gün izin, değişken vardiya saatleriyle günde 8.5 saat iş başı. Birde 1 yıllık sözleşme , ciddi sebepler olmadıkca istifalarda ödenecek 3 aylık tazminat.
Bu yüzden hemen iki ay sonra çıkmamak için acilen danışmak istedim yarın olumlu olursam arayıp kabul ettiğimi söyleyecegim.
Size ilk sorum 'brüt' nedir? yani ben bu 1900tl'den daha düşük mü alacagım düşük alacaksam ne kadar daha düşük olur bu?
İkincisi çağrı merkezi deneyiminiz yada deneyimi olan tanıdıgınız varssa bahsedermisiniz biraz?Eger alacagım tutar gercekten 1900 ise bazı zorluklarla başedebilirim diye düşündüm?
LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ACİLLL!!!!
Bu yüzden hemen iki ay sonra çıkmamak için acilen danışmak istedim yarın olumlu olursam arayıp kabul ettiğimi söyleyecegim.
Size ilk sorum 'brüt' nedir? yani ben bu 1900tl'den daha düşük mü alacagım düşük alacaksam ne kadar daha düşük olur bu?
İkincisi çağrı merkezi deneyiminiz yada deneyimi olan tanıdıgınız varssa bahsedermisiniz biraz?Eger alacagım tutar gercekten 1900 ise bazı zorluklarla başedebilirim diye düşündüm?
LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ACİLLL!!!!