Arkadaşlar çok acil bakarmısınız

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
410
55
13
25
Kızlar adetim 28 MART BİTTİ ama şuan benden bildiğiniz şeffaf uzayan sıvı geliyor kokusuz bu kadar erken yumurtlama olur mu acaba adet takvimim de yumurtlama düşük diyor ama neden öyle geldi ya denesem mi sizce ?????

O hiç belli olmuyor ben düzenli adet görürüm ama yumurtlamam adetimin bittiği günün ertesi günüymüş o yüzden yumurtlama belli olmuyor kişiden kişiye değişiyo bence değerlendirin

O uygulamalara inanma tabiki erken yumurtlama olabilir ovulasyon testin varsa yapabilirsin

Olur ben adet bittikten sonra 4. Gun yumurtliyirum herkesin bir olmaz erken gec degisir

Kızlar merhaba, konuyla ilgili değil ama regl bittikten 5 gün sonra koyu kan( tam kahve değil ama kahveye yakın) gelmeye başladı damla damla geliyor. Acaba hamile miyim diye test yaptım silik 2 çizgi çıktı. Ovülasyon testi koyu 2 çizgi çıktı. Reglim normalde uzun sürerdi ama bu kez kısa ve diğerlerine göre az sürdü. Doktora gitmeme 3 gün var randevu aldım ama meraktan soruyorum. Fotoğrafını ekledim. Lütfen yardımcı olur musunuzzzzz

Eklentiler

• 1745184233551932361570594184992.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 17451842682342627455654995617665.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 18
Canım bence gebelik var hayırlı olsun çok net belli

Valla var gibi ben adet oldum bugün gebe değilim hiç böyle çıkmadı böyle belirginse var bence

İnşallah canım öyledir. Hevesim boğazım da kalsın istemiyorum. Regl olduğum için değildir diye düşündüm ama dün yaptım daha silikti bugün biraz daha belirgin 2. Çizgi.
Yerleşme kanaması da olabilir canım benim iyi düşün iyi olsun ben de bekliyorum sen gibi silik çizgi gördüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…