• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz

Kumsal28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
71
47
38
32
Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 haftalık dün kontrole gittim doktor cinsiyete ilgili bisey söylemedi ultrason fotoğrafıda yarım çıkmış sanırım çok merak ediyorum rica etsem anlayan arkadaşlar tahmin edebilirmi

Eklentiler

• IMG_20201001_115039.webp
    IMG_20201001_115039.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 haftalık dün kontrole gittim doktor cinsiyete ilgili bisey söylemedi ultrason fotoğrafıda yarım çıkmış sanırım çok merak ediyorum rica etsem anlayan arkadaşlar tahmin edebilirmi
Icimden kiz dmek geldi cikintiya bakinca benm kiz gibi gordum sanki 🤗bebek ne tarafda soldami sagdami benim kiz hep soldaydi daha yeni yon deyisdi

Canım burada bir konu var nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye.. İkrameyra arkadaşımızın konusu.. O tahmin yapıyor hatta şöyle diyeyim gördüğüm kadarıyla da dediği çıkıyor 😊 bemde ona USG fotosu attım tahmini doğru çıktı..
Hmm bende sordum cnm ona oda iki kere sordum 9 haftalıkken kız dedı 11 haftalıkken de erkek kafam karişti

Icimden kiz dmek geldi cikintiya bakinca benm kiz gibi gordum sanki 🤗bebek ne tarafda soldami sagdami benim kiz hep soldaydi daha yeni yon deyisdi
Belli olmuyor bir bakıyorsun sola yakın bir bakıyorsun sağa birde bakıyorsun ortada oglumdaki gibi değil ilk hamileliğimde çok kusuyordum bulanıyordum bunda onkadar değil bilmiyorum nasıp sağlıklı bir şekilde rabbim nasıp etsin

Hmm bende sordum cnm ona oda iki kere sordum 9 haftalıkken kız dedı 11 haftalıkken de erkek kafam karişti
Aaaaa öyle mi.. Bana doktorum erkek demişti pipi bile göstermişti🙈 o arkadaş kız demişti bana doktor erkek dediğinde.. Ona da söyledim doktor erkek dedi diye.. Biraz daha bekle tam belli olur dedi emin birşekilde harbiden de kız çıktı.. 3 hafta falan sonra doktor kız bebek dedi 😍😍

Aaaaa öyle mi.. Bana doktorum erkek demişti pipi bile göstermişti🙈 o arkadaş kız demişti bana doktor erkek dediğinde.. Ona da söyledim doktor erkek dedi diye.. Biraz daha bekle tam belli olur dedi emin birşekilde harbiden de kız çıktı.. 3 hafta falan sonra doktor kız bebek dedi 😍😍
Doğrudur bende koz dıyorum ama kafam ıyıce karıştı hayırlısı bakalim 2-3 hafta daha bekleyin bari

Back
X