İçimden kız gibi geçti :)Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 haftalık dün kontrole gittim doktor cinsiyete ilgili bisey söylemedi ultrason fotoğrafıda yarım çıkmış sanırım çok merak ediyorum rica etsem anlayan arkadaşlar tahmin edebilirmi
ErkekkkMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 haftalık dün kontrole gittim doktor cinsiyete ilgili bisey söylemedi ultrason fotoğrafıda yarım çıkmış sanırım çok merak ediyorum rica etsem anlayan arkadaşlar tahmin edebilirmi
Banada tahmin yapar mısınızİçimden kız gibi geçti :)
Canım burada bir konu var nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye.. İkrameyra arkadaşımızın konusu.. O tahmin yapıyor hatta şöyle diyeyim gördüğüm kadarıyla da dediği çıkıyorBanada tahmin yapar mısınızEki Görüntüle 2719757
Icimden kiz dmek geldi cikintiya bakinca benm kiz gibi gordum sankiMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 haftalık dün kontrole gittim doktor cinsiyete ilgili bisey söylemedi ultrason fotoğrafıda yarım çıkmış sanırım çok merak ediyorum rica etsem anlayan arkadaşlar tahmin edebilirmi
Bacim anlamam ben ama sanki seninki erkege benziyoBanada tahmin yapar mısınızEki Görüntüle 2719757
Hmm bende sordum cnm ona oda iki kere sordum 9 haftalıkken kız dedı 11 haftalıkken de erkek kafam kariştiCanım burada bir konu var nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye.. İkrameyra arkadaşımızın konusu.. O tahmin yapıyor hatta şöyle diyeyim gördüğüm kadarıyla da dediği çıkıyorbemde ona USG fotosu attım tahmini doğru çıktı..
Belli olmuyor bir bakıyorsun sola yakın bir bakıyorsun sağa birde bakıyorsun ortada oglumdaki gibi değil ilk hamileliğimde çok kusuyordum bulanıyordum bunda onkadar değil bilmiyorum nasıp sağlıklı bir şekilde rabbim nasıp etsinIcimden kiz dmek geldi cikintiya bakinca benm kiz gibi gordum sankibebek ne tarafda soldami sagdami benim kiz hep soldaydi daha yeni yon deyisdi
Aaaaa öyle mi.. Bana doktorum erkek demişti pipi bile göstermiştiHmm bende sordum cnm ona oda iki kere sordum 9 haftalıkken kız dedı 11 haftalıkken de erkek kafam karişti
Doğrudur bende koz dıyorum ama kafam ıyıce karıştı hayırlısı bakalim 2-3 hafta daha bekleyin bariAaaaa öyle mi.. Bana doktorum erkek demişti pipi bile göstermiştio arkadaş kız demişti bana doktor erkek dediğinde.. Ona da söyledim doktor erkek dedi diye.. Biraz daha bekle tam belli olur dedi emin birşekilde harbiden de kız çıktı.. 3 hafta falan sonra doktor kız bebek dedi
Eki Görüntüle 2719955 Bizede bakar mısın teyzesiIcimden kiz dmek geldi cikintiya bakinca benm kiz gibi gordum sankibebek ne tarafda soldami sagdami benim kiz hep soldaydi daha yeni yon deyisdi
Goremiyorumki sizinkini acilmiyo fotoEki Görüntüle 2719955 Bizede bakar mısın teyzesi
Goremiyorumki sizinkini acilmiyo foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?