Arkadaşlar çeyiziniz için kişisel eşya olarak neler aldınız veya neler alcaksınız??

bende çamaşır ,pijama, atlet külot takımları ,parfüm ( abartarak),makyaj malzemesi aldım başka yok sanırım başka neler alabilirim ki

eski bekarlik ic camasirlarimi attim cope..bi kac yeni camasir aldim o kadar..makyaj malzemesi almak gereksiz geliyo niyeyse..zaten var cunku yeterince..

ben 10 tane sütyen takımı
10 tane atlet külot takımı
10 pijama takımı
1 gecelik sabahlık takımı
1 gecelik
1 tane komple takım
20 25 kadar parfüm aldım
başkada eksiğim var mı bilmiyorum
1 tanede jartiyerli takım
ve makyaj malzemesi eski bişey götürmek istemiyorum bi kaç kıyafet ve ayakkabı
dışında

bence babydollerden de alabilirsin onlar da çok güzel
ben 5-6 takım almıştım

iç çamaşırı bazıları set halinde alacagım
makyaj malzemesi almıyorum cunku var ve yeterlide geliyor..
parfüme ve deo ya cok düşkünüm o yüzden parfüm alıyorum farklı şişelerde:)
kıyafetlerim var ama yinede alıyorum .. evlendıkten sonra daha cok insan içine çıkıyorsunuz..
hı birde gecelik,babydol fln ..

iç çamaşırı bazıları set halinde alacagım
makyaj malzemesi almıyorum cunku var ve yeterlide geliyor..
parfüme ve deo ya cok düşkünüm o yüzden parfüm alıyorum farklı şişelerde:)
kıyafetlerim var ama yinede alıyorum .. evlendıkten sonra daha cok insan içine çıkıyorsunuz..
hı birde gecelik,babydol fln ..

bende parfüme fazlasıyla düşkünüm ama daha aldırmıyorlar bende almaktan vazgeçtim :(
baydoller çok hoş onlardanda alayım evet :)al al al hiç bir şey bitmiyor

ben de kozmetik ürünler, makyaj malzemeleri, iç çamaşırı, pijama, gecelik, terlik, ayakkabı, sal, fular,hırka aldım. şimdilik aklıma bunlar geldi. ama daha kıyafet falanda birşeyler alacağım.

25 tane parfüm müüü :)

Benim kullandığım parfüm 220 TL bi düşündümde 7 milyara yakın bir harcama yapmak lazım sadece bunun için amanınn kaydirigubbakcemile4

öncelikle 3 kız kardeş olduğumuz için her şeyi ortak kullanıyoruz o yüzden bi çok şey kendime almam gerek ...iç çamaşırı berkarken giydiklerimi hayatta giymem:) , epilasyon aleti ,toka ,saç düzlleştirici normalde başartülüyüm ama evde kocişime güzel görünmek istiyorum :):1: yeni kıyafetler , yeni başartüler.. parfüm , makyaj malzemeleri, çorap ,, var baya bişeyy

bende pijama ve iç çamaşırı aldım bı kaç parça ve bı ıkı tane de babydoll aldım..3-4 sıse vıctorıa secretın vucut losyonlarından var..baskada bıseyım yok suanlık..

makyaj malzemesi ve parfüm niye ki yaw? zaten yokmu ki
bekarken bakimsizdik evlenince süslü olalim modu mu bu :))

bende pijama ic camsiri stokladim baya :))

makyaj malzemesi ve parfüm niye ki yaw? zaten yokmu ki
bekarken bakimsizdik evlenince süslü olalim modu mu bu :))

bende pijama ic camsiri stokladim baya :))

zaten parfüme karşı zaafım olduğu için alıyorum makyaj malzemeside alıyorum ama dayanamayıp kullanıyorum bikaç temiz dursun die fazla batırıyorumda ben :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten parfüme karşı zaafım olduğu için alıyorum makyaj malzemeside alıyorum ama dayanamayıp kullanıyorum bikaç temiz dursun die fazla batırıyorumda ben :):)

sende de benım gibi farklı şişe takıntısı var mı?:D kokusu degilde şişesi bile beni cezbediyor.. güzel dursun diye aldıgım cok parfüm var..opuyorumnanaktan

sende de benım gibi farklı şişe takıntısı var mı?:D kokusu degilde şişesi bile beni cezbediyor.. güzel dursun diye aldıgım cok parfüm var..opuyorumnanaktan
ben hem şişelere hem kokulara sürekli aynı parfümü kullanamadığım için 100 tane alsam bıkmammm:):)

ah o parfüm siseleri yokmu, albenisi olanlari bende cok seviyorum..
bide renk takintim var kirmizi olmali :))

Back
X