How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaslar cevap yazın lutfen sacım yesıl oldu resımde var yardım

merve_demi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
74
0
96
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar saçımı kendim boyuodum bır ton koyulastrmak ıstedım altın sarı 8.3 yeşile dondu bı ton acıgına boyadım kurtulamadım 1 gunde 3 kez bboya yaptım 2 gun once kuaforde boyattım orıalden rengı atıo sanırım parlak renk ıstıorum hafıf turuncu olan sarı sacım kulluye donuo yesıllıgı atmak ıcın cozum onerılerı olanlar varsa sevınırım boyadan cok sıkıldım sacmı maahvoldu bıde bı yerde duydum suda aspırın erıtıp sacı durula dıye aslı astarı varmıdır en sondakı resımse eskı sac rengım ve ıstedgım renk ne yapablırım

aspirin yeşiliği akıtıyor canımm.. 5 6 aspirini biraz suya koy sacına sür beklet..cezveyi dolduracak kadar suya .. bu genelde küllü ve sarı boyalar yüzünden oluyor.. rengi kapamayı göze alıosan biraz kumral tarzı bişeye boya derim anca düzelir

Son düzenleme:
aspirin yeşiliği akıtıyor canımm.. 5 6 aspirini biraz suya koy sacına sür beklet..cezveyi dolduracak kadar suya .. bu genelde küllü ve sarı boyalar yüzünden oluyor.. rengi kapamayı göze alıosan biraz kumral tarzı bişeye boya derim anca düzelir

evet ya altıın sarısı denedim o yuzden bole oldu cok tesekkur ederım dneıcem aspırını canım

mervecim bak sitede küllümango boya işlerinden gayet iyi anlıyr forumda birine aynen su sekilde yazmış..

senin suandaki amacın saçındakı yeşilligin gitmesi değil mi? yanı koyulaşşın azda dıyorsan 7.3 kullan sadece. ama yok koyulaşmasın sadece yeşilimsiligi gitsin istiyorsanda 8.3 kullan. cila yapar gıbı yanı saçın yansımasını azaltmak için kullanacaksın sadece. yerınde olsam loreal preference recitalın 8.3 unu kullanırdım çünkü kullanımı daha kolay oldugu gibi daha parlak bır sonuc alırsın. ayrıca evet genelde daha açık resimleri loreal preferencesin.ama yınede tum saçını rıske atmamak için bence önce bı kısmında dene bırazını sonra memnun kalırsan tum saçına uygularsın. açık renkler pek hata kaldırmıyor çünkü.

bence sarı hiç yakışmamış yüzünde makyaj olmadığından belki çok solgu görünmüşsün, koyu renkler denesen daha da yakışır eminim.

aslında genel olarak cevremdekılerın gorusude bu yonde cunku cok makyaj yapan bırısı dıılım ama bıraz daa sansımı denıcem bıraz uclarda yasıorum olsa gerek ya sarı ya sıyah dıorum ;) lizge onerılerın sanırım baya ısıme yaradı aspırını denedım sık sık uyguluorum ıse yarıor gıbı geldı cok tesekkur ederım bu arada zaten sacımı 8.3 bu hale getrdı 9.3 le bıras duselttım hala ugrasıorum

aspirini çok kişi denemiş ben denemedim ama birçok kşi faydasını görmş canm umarım işe yarıodur..

sarıdan vazgeç bence git koyu renkler yap sarı çok basit göstermiş seni

arkadaşa katılıyorum canım sıcak tonlarda bir kahve ile çok güzel olursun. hem güzel hem doğal... sarıyı seviyorsan da balyajı kullanmanı tavsiye ederim. her tarafı sarı güzel durmuyor. özellikle dipleri uzayınca çok kötü duruyor...

arkadaşa katılıyorum canım sıcak tonlarda bir kahve ile çok güzel olursun. hem güzel hem doğal... sarıyı seviyorsan da balyajı kullanmanı tavsiye ederim. her tarafı sarı güzel durmuyor. özellikle dipleri uzayınca çok kötü duruyor...

tesekkur ederım canım bunu bıraz dusunucem ama su sıralar sacımın kımyasal 1 ısleme dahı dayanabılecgını zannetmıorum :)

Back